52
  • Reg5
    Ha elég pénzt termel lesz 8. rész. Nem tudom ezen mi nem érthető.
  • willcox
    "Nem jöhet, mivel nem úgy ér véget a film, de mondjuk ezen az elb@szott címen már meg sem lepődök..." - miért? Azért, mert lábbal odébb rúgja a fűrészt, és ráb@ssza az ajtót, miközben mondja, hogy game over, miért ne lehetne folytatás? Te láttad egyáltalán a filmet?
    Én csak a feleség halálát sajnálom. Tetszett az a nő.
  • kalapos01
    Na, igen. A szinkronos verziókban is vagy 4-féle néven emlegetik Jigsaw-t.
  • Locutus51
    Ezer helyen mondták, hogy nem lesz nyolcadik rész, és beleszőtték a hetedikbe a nyolcadik terveit.
  • Locutus51
    Igen, mondjuk ez így nem volt világos, hogy Gordon miért segít neki, mert szerintem neki van a legkevesebb indoka, hogy "hálás" legyen Jigsaw-nak. De mint a videóból kiderült, ez csak egy egyszeri eset volt (mármint a film vége), úgyhogy ezért is tartom lehetetlennek a nyolcadik részt, mert onnantól már tényleg csak a mészárlás-része folytatódhat, más nem. Amit mondjuk még rohadtul idegesítőnek tartottam már a korábbi filmekben is, hogy a jigsaw-t miért fűrésznek kell fordítani? Attól mert a szó tartalmazza a fűrészt, még kirakót jelent, és asszem a másodikban meg is magyarázza, hogy miért vág ki mindenkiből egy "puzzle darabot".
  • Rotyoka
    A "cikkíró" soha a büdös életbe nem nézte meg a fűrész sorozat egy részét sem. Szánalmas, hogy olyan emberek írnak egy filmről cikket akik maximum a trailert látták, meg egy beszámolót imdb-n...

Mellesleg igen 8 rész lesz, mivel ennyire van szerződés.
  • kalapos01
    Mondjuk a(z egyik) fan theory alkalmazása mutatja legjobban, hogy nem volt semmi saját ötletük, és inkább megerőszakolták a timeline-t, csak azért, hogy behozhassák Dr. Gordont (akinek semmi értelmes motivációja nincs, teljes baromság). Mondjuk Amanda feltűnése tök jó volt.

8. rész szerintem sem lesz, de ha akarnak, bármikor csinálhatnak, akár új gyilkossal, akár a mostanival. Ezek az írók nyilatkozták is, hogy van ötletük.
  • Lebok
    Ez a cikk egy pocsék!!!!!!!!!! Mi az hogy ez a legrossz??????? PFFF!!!!!!!!!!! Én a film végénél majdnem felálltam és tapsoltam. Aki meg nem ismeri ezt a "sorozatot" vagy csak ezt látta vagy nem emlékszik csak az előzményeket látta vagy az ne nézze meg hanem elsőnek az előzőeket inkább ne. Nem a zene fontos a filmben hanem a TÖRTÉNET!!!!!! A végén meg úgy is ott van jó hosszan a SAW THEME zene....... Na mind1. Szerintem jó film volt, ha megjelenik dvd-n első dolgom hogy megvegyem és akkor az egész kollekció meglesz, mert megveszem :P
  • Locutus51
    Neked eddig nem nagyon volt problémám Viktorka cikkeivel, de az utolsó bekezdés kicsapta a biztosítékot :O

"A Fűrész 3D vitán felül a Fűrész-sorozat leggyengébb része."

Láttad te egyáltalán a filmet? Ismered azt a fan theory-t, ami cirka öt éve kering a neten és most a készítők bele is tették a filmbe?

"Bár a történetet természetesen a végtelenségig lehetne folytatni..."

Hogy lehetne? Megint megkérdem, láttad-e a filmet? Mert egyre inkább úgy tűnik, hogy nem.

"tömény érdektelenség jellemzi a hetedik részt, melyet a befejezés sem dob fel "

Az első rész után messze ennek van a legfrappánsabb vége, még ha nincs is akkora csavar benne, mint mondjuk a negyedik rész végén.

"Szívfájdalom nélkül kihagyható."

Hát látszik, hogy te ki is hagytad, és fogalmad nincs, hogy miről beszélsz.

Egyedül a 3D-re tett kritikáddal értek egyet, mert abból tényleg kevesebb volt, mint amennyire beharangozták, hogy az összes csapdát úgy készítették el, hogy előnyt szerezzen a 3D-ből, meg mondjuk az új zsaru is egy felejthető karakter. Ezeken kívül az első rész után messze ez a legjobb, és továbbra is az ötödik a leggyengébb. És igen, ezt úgy mondom, hogy mind a hat rész megvan unrated 720p-ben és hogy láttam is őket már pármilliószor...

"Jöhet a nyolcadik rész?"

Nem jöhet, mivel nem úgy ér véget a film, de mondjuk ezen az elb@szott címen már meg sem lepődök...
  • NEXUS6
    Ez az!
    Sose halunk meg!