52
  • Thaison
    #52
    Major, teljesen egyetértek, én is pont így voltam vele. Ettől függetlenül egy nagyon jó sorozat volt:)
  • Major
    #51
    Szokásos fűrész. Kissé monoton volt, néha be is aludtam. 3D gyenge, mozijegy pedig drága.
  • haywire
    #50
    hát nemtudom...sokféle kritikát olvastam róla itt. nekem a film eleje nagyon tetszett aztán a színvonala egyre ment lejebb számomra, gondoltam elcseszték a filmet, aztán a végén a csavar, várható volt én számítottam rá de amint richard45 írta tényleg hatásos volt. és a 8.részről mi a véleményem? simán el tudom képzelni hogy lesz. több helyen olvastam h már sok részre mondták azt h ez lesz az utolsó. jigsaw arra kérte Gordont hogy az ő nevében járjon el, ez alatt én azt értem hogy kezdetét veszi az újabb játék ahogy jigsaw mindig is csinálta. aztán pedig h ki lehet a gyilkos a 8.részben... Gordon? vagy más? nekem van rá két jelöltem bár nevet nem tudok mondani, de amint láttátok a film végén Gordon nem egyedül volt, 3an voltak csak a másik 2 nem vette le a fejéről a malacálarcot. itt merül fel a kérdés: azok kicsodák?
  • richard45
    #49
    Jaj, ezt nem akartam címezni senkinek, biztos félre nyomtam.
  • richard45
    #48
    Nekem tetszett, ugyan úgy ahogy a többi része is, bár a csavar a végén nem okozott akkora meglepetést, viszont baromira hatásos volt. Én azt mondom ez egy méltó lezárása a sorozatnak,amit ezek után már szerintem értelmetlen lenne folytatni, a szálakat elvarrták, ezután már tényleg csak róka bőr lenne, ami elrontaná a mostani rész befejezését.
  • vato loco
    #47
    "az élet szeretetéről szóló filmsorozat"

    LOL, pont arról szól... :DDD Nem is az értelmetlen trancsírozásról, ááá...
  • creed13
    #46
    Az első rész volt a legjobb, utána a 3. részig csak-csak volt valami a sorozatban.Utána már csak tisztességből néztem meg a többit, majd ezt is megtesztelem, de semmi jóra nem számítok...Ez a lufi már kidurrant szerintem...
  • kalapos01
    #45
    Ja. Persze. Le van zárva. Nézd meg a hetedik részt, utána beszélj hülyeségeket.
  • extrem10
    #44
    mi az h jöhet a 8.rész????mi után???vége a sorozatnak,le van zárva...
  • Merces
    #43
    ... csak baromságokat irok , ha nem tünt volna fel kicsit betegesen van fogalmazva ez a mondat, kisiskolások fogalmazásaiban lehet hasonlókkal találkozni.
  • winnie
    #42
    a címe a filmnek, mert utalni kell arra, hogy 3d, de színes szemüveg már elég rég nincsen.
  • Travelos
    #41
    Mondjátok már el nekem legyetek szívesek, hogy a 3D a címe a filmnek, vagy csak ilyen színes szemüveggel nézhető?
  • BCS pixel
    #40
    ennek a sorozatnak egyre erőltetettebb és bénább a története, tipikus sablon megoldások, a még élő mellékszereplőkből hentesek lesznek, az új múltba visszatekintéseknél meg mindenkit összehoznak mindenkivel, meghogy körbe cselekedtek egymásnak, tisztára mint a hülye lost-ban, amiben szintén azzal jöttek, hogy a múltban mindegyik szereplő találkozott vagy csinált valamit egymással, és akkor ez hű de milyen érdekes
  • Frankee1618
    #39
    http://www.youtube.com/watch?v=31zU_24z_s8
    ez jobb
  • tommygear
    #38
    az eric matthews volt és amúgy se lőtte fejbe amanda :)
  • kalapos01
    #37
    Te ismered egyáltalán a filmet, vagy csak baromságokat írsz? :)
  • Merces
    #36
    Kár, hogy Tobin Bell legendássá vált karaktere elég keveset szerepel, igaz mivel már régen elhalálozott, ez nem is meglepő. =Dobó Kata előrántotta kardját a hüvelyéböl, és lőtt.

    okossab vagy mint egy ötödikes..............
  • Bren X
    #35
    "Az akaraterőről és az élet szeretetéről szóló filmsorozat utolsó epizódjához érkezett, melyben kapunk két olyan csavart, melyek alapjaiban rengetnek meg mindent. "

    Szóval Ciccolina még szűz....
  • Reg5
    #34
    Naív vagy :)
  • Locutus51
    #33
    Amanda egyetlen embert lőtt le, Lynn-t a harmadik rész végén. Matthews nyomozónak csak "rálépett a tyúkszemére", ami ez esetben a szilánkosra tört lábát jelenti.
  • viasz
    #32
    Úgy emlékszem, az egy rendőr volt, akivel Amanda először verekedett, majd lelőtte.
  • akyyy
    #31
    én ugy emlékeztem hogy gordont, amanda lelövi, mikor kúszik ki. :|
  • kalapos01
    #30
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az azért elég nagy megdöbbenés volt, hogy amanda miatt vetélt el jill. mondhatni csavar. gordonban semmi húdemeglepő nem volt
  • nessboth
    #29
    Első jelenet volt a legkirályabb a kirakatgyilkosság, én azt hittem, hogy egész New York benne lesz már a játékban, kaotikus felfordulás, káosz és pánik lesz benne, nincs menekvés. Azt hittem ez lesz a finálé, Jigsaw utolsó játéka. ehelyett ismét kaptunk egy unalmas gagyit, ami a film végére teljesen átment debilbe, sőt meg merem kockáztatni NCIS vagy dr. Csont színvonalára.
    1-2 rész jó volt, onnantól meg jöt a lapos történet, egy totál semmitmondó csavarral, csak bele kellett rakni, mert az úgymond a SAW védjegye...
    Ennek a filmnek a végén volt valami csavar? Nem hinném.
    SPOILER: Mellékesen, ha már korábban voltak ezek a segítők, szinte a második résztől, hol voltak 5 részen keresztül, mikor Hoffman elkezdte őrületeit?
    Gordon, mint Jigsaw segítő? Ne mááááár, olyan erőltetett, mint Gálvölgyi showban a poén!
  • Locutus51
    #28
    De most az egyszer igen. Nagyon-nagyon szeretem az összes filmet a sorozatban, kiváltképp ezt meg azt elsőt, de innentől már csak lejjebb van/volna.
  • viasz
    #27
    "A jó Fűrész-néző arról ismerszik meg, hogy a legújabb epizód előtt mindig végignézi az előzőeket"
    Na itt magamra ismertem. :D CSütörtök reggel 7:15-től 10 perces szünetekkel néztem végig az előző 6 részt, majd bementem 8-ra a moziba a 3D-re :D

    A 3D tényleg nem volt eltúlozva, de engem nem zavart. Ami engem is zavart, az a gépfegyveres öldöklés. Az első jelenet jó ötlet volt, csak nem illett a sztoriba. Talán majd a 8. részbe beleillik :D

    A folytatás valóban kicsit megerőszakolás lenne, bár a filmek folyamán végig utódot keresett Jigsaw. Nem elképzelhetetlen, hogy a "megvilágosodott" túlélők szeretnék továbbvinni a tanítást. Nyilván bevételtől függ...

    Jigsaw-t szerintem csak kirakósnak hívják, mert az, a filmet pedig fűrésznek, mert az.

    "Azonkívül a 3. film óta mindegyik utolsónak készül aztán már a 7. filmnél tartunk. Miről beszélünk?"
    Te miről beszélsz??
  • Chocho
    #24
    Azért ez nem egészen helytálló ám. :) A Saw filmek nem ilyen magasztos eszmékről és gondolatokról szólnak, csupán filozófiát szőnek a keményvonalas horrorba, ami miatt az ember elgondolkodik rajta, igaza van-e Jigsawnak, vagy sem. Ha azonban valaki normális, rájön, hogy nincs igaza, mert senki sem döntheti el a másik emberről, hogy az megérdemli-e a saját életét vagy sem. Épp ezért így kezdeni a cikket erős kicsit, ami persze nem baj.

    A kritikát amúgy sokan anyázzák itt, bár azt nem tudom, hogy miért. Viktor leírta, hogy a film azért gyenge, mert nem sikerült eléggé szimpatikus karakterekkel előrukkolni, és a motivációk sem mindig tiszták. Ehhez jön még a nem jó minőségű 3D és a hozzácsapott magas jegyár. Ezzel szemben alul csak anyázást és sértett kommentek tucatjait találni, amit fanboyok vagy flame-re éhes tinédzserek írogatnak, mindenféle konkrét érv nélkül. Elfelejtették a mélyen tisztelt olvasók, hogy a kritika mindig egy vélemény? :)
  • kalapos01
    #23
    Ne higgy el mindent, amit a filmesek mondanak. :)
  • oritomi
    #22
    Mit is várhattunk volna a kedves cikk írótól.Szerintem másik filmet nézett.
    Szerintem az egyik legjobb rész, a 3D pedig nagyon jó lett.Sokkal jobb mint a piranha vagy a jégkorszak esetében.De meg kockáztatom hogy az avatartól is jobb volt maga a 3D.Egyszerűen bele tudtam magam élni a filmbe és nem fájdult meg a fejem a 3D miatt.Az előző részeket igenis ajánlott az új rész előtt végignézni mert sok a vissza utalás.
    A kedves cikkiró inkább írjon még 1 avatar cikket mert ezen a héten csak 2 volt.
  • tommygear
    #21
    viktor már megint alkot
  • Locutus51
    #20
    Beleszőtték ebbe a részbe... Már mondtam, és meg is hallgattam azt az egy órás rádióadást, amit a producerekkel készítettek, és ott is mondták.
  • Ferrer
    #19
    Volt már 7. rész???
  • Mat666
    #18
    "A száz százalékos műélvezethez pedig kell az előző részek alapos ismerete, vagy pedig a jó memória"

    Műélvezet na össze keverted a cikkeket és most az avatarrol akartál írni ebben legalább van történet eszméletlen csavarok ja és legalább hús vér emberek játsszák nem valami számítógép által generált borzalom.


    "kínzáspornóként állják meg helyüket,"

    Ha neked ez kínzáspornó elmegy akkor mennyel orvoshoz.
  • Reg5
    #17
    Azóta már mondták, hogy van ötletük egy 8. filmre is. Azonkívül a 3. film óta mindegyik utolsónak készül aztán már a 7. filmnél tartunk. Miről beszélünk?
  • Locutus51
    #16
    És ebben mi nem érthető:

    Will this be the last film?

    Yes. It was stated by Patrick Melton in December 2009 that Saw 3D would be the final installment in the Saw series. This was later confirmed by the producers in a USA Today article and in the latest trailers.
  • Locutus51
    #15
    Mert szerinted Jill zombija felkel, vagy Hoffman kiteleportál a fürdőből? Úgy látom, te nem láttad, mert Gordon nem lábbal odébb rúgja, hanem felveszi a földről, és kidobja a folyosóra, ahol el is törik a fűrész.
    Lawrence-től annyit kért Jigsaw, hogyha Jill-el bármi történik, személyesen az ő nevében járjon el azzal, aki bántotta. Ezt megtette, és ennyi. Lawrence egy játékot se szervezett le, összesen három embernél segédkezett Jigsawnak. Amanda többet is szervezett, ahogy nyilván Hoffman is, Jill pedig az utolsót. Mivel egyikük se él, így a készítők nagyon beégnek, ha mégis összehoznak egy nyolcadikat....
  • duke
    #14
    nyolcadik resz ? Mosma gondolkodok rajta, hogy valamelyiket megnezem :)
  • Mat666
    #13
    A kedves cikk író tehet egy szívességet bár egy avatar buzitól nem vártam mást.
  • Line
    #12
    Adott egy halálos beteg ember aki az olyan embereket leckézteti meg akik nem becsülik ami megadatott nekik, az egészséget-életet. Szóval az élet szeretetéről mindenképp -poén nélkül- szól a film. Akarni pedig szintén az életet akarják az emberek, szóval ez teljesen találó szerintem.
  • Chocho
    #11
    "Az akaraterőről és az élet szeretetéről szóló filmsorozat utolsó epizódjához érkezett..."

    Ööö... tessék? :DDD

    (Mielőtt még jönnének az okosok, értem én, csak szerintem nem poén.)