78
Emergency 2012
  • FrezeR
    Vajon nálunk is kapható lesz valamikor?
  • Palika1989
    Facebookon azt írják USA-ban Január 5-én jelenik meg. :)
    http://www.facebook.com/pages/Emergency-2012/131613003522959
  • acm689
  • bon
    Bug volt, ismételt újrajátszásra már jó volt.
  • bon
    Szerintem újra kezdem a pályát (mint az elözőt is, mert ott is volt egy bug).
  • acm689
    akkor még mindig vannak a kövek alatt! ez azt jelenti, hogy szó szerint "szagolj ki" mindenkit, aki a kövek alá rekedt. az ablakos bával szemben is van rögtön vki, nekem pl az hiányzott
  • bon
    Igen, kimentettem az ablakból, az összes embert is megkerestettem a kutyával. A következő feladattal nem tudok mit kezdeni "sniff out all casualties trapped under debris"
  • acm689
    közben megoldottam cheattel, és átugrottam a bugos pályát.
    a moszkvai pályán az ablakból kimentetted az integető embert? + jópáran vannak a kövek alatt, kutyával kell megkeresni őket. utána elvileg végezni kellene.
  • bon
    Repülőgép katasztrófa Moszkvában, de szerintem belefutottam egy bugba, vagy csak béna vagyok és nem tudom mit kell csinálni, mert tüzet eloltottam, emberek 7 db kimenteve elszálítva, de még is van egy 6db-os feladatom amire nem tudok rájönni, hogy mit kell csinálni.
  • acm689
    és te melyik pályánál jársz jelenleg? megtennéd, hogy szólsz, ha már ennél az innsbrucki lavinásnál vagy? előre is köszönöm!
  • bon
    Sajnos elég bugos a játék, én is márjó néhány hibába belefutottam és, volt, hogy újra kellett kezdeni a pályát a hiba miatt. Amúgy ha jól tudom 12 pályás a játék.
  • acm689
    üdv! valaki megmondaná, hogy az Ausztriában történt lavinaleomlás küldetés után van-e még pálya? mert nekem ennek a küldetésnek a végén, amikor már minden feladatot megoldottam, ott is a pipa mindenhol, egyszerűen mintha lefagyna a játék. mindenki mozog, de még ESC-et sem tudok nyomni, nem reagál semmire. köszi!
  • FrezeR
    Nagyon szeretem a sorozatot örülök az új résznek :) +fav

Kinek hogy tetszik eddig?
  • Newreg345
    Lődd ki az AVG-t.
    Én azért töröltem mert minden szart vírusnak érzékelt.
  • hungaro
    sziasztok, Én is le töltöttem a játékot és a crack vírusos, tehát amikor lépnék be az AVG(legújabb) törli a cracket, és másikat rakni nem tudok, csak ha újra telepítem! Esetleg valaki adna egy működő crack linket?
  • pinnacle
    a városban van 3 ember háztetőn, ablakból 2 ember fog kirobbani, a többiek az utcán vannak.

Nekem mindenkit sikerült kimentenem:)
  • Newreg345
    Csak vga drivert kellett frissíteni.
    Azt hittem a legújabb van fent de hát mégse.
  • Wanille
    Nyugi, vicceskedett, csak nem jött be.

A táborhoz 2 dokit tegyél oda, és mindig figyelj rájuk, ha új fertőzött lesz azonnal le tudj rá csapni.
    Én a bentrekedt embereket nem látom, akiket helivel kéne kihozni.
    Egy már kirobbant az ablakon :D de aszongya h még vannak bent többen is.

Egyébként a játék nekem szimpatikusabb mint az eddigiek. Nem kell szenvedni a tűzcsapkereséssel meg a tömlőcipeléssel, szóval egyszerűbbnek látom az irányítást. Eddig a feladatok is sokrétűek voltak.
    Remélem ez megmarad a későbbiekben is.
  • alert
    Mi volt a megoldás?
  • Newreg345
    Már megoldottam.
  • Newreg345
    Találkozott valaki olyan hibával hogy a játék random beakad és 5 másodpercenkén lép egy képkockát ? Sajnos csak az ujraindítással lehet kilépni mert nem reagál semmire csak az esc-el elő lehet hozni a menüt de kilépni már nem lehet.
    A gépem:AMD Athlon II X2 250 3.0 Ghz , 4Gb ram , Nvidia GTs 250 1 Gb
  • Ticsy
    milyen gátat ott menekült tábor van meg égő házak de a tűzoltoknak nincs vízűk
    hovaépítseb a berlini kapunál gátat?????
  • cargame
    oke . koszi
  • alert
    Régebbi Emergency verziók hajlandóak voltak elszállni indulás előtt akkor, ha az átvezető videók lejátszásához használt codec-el valami baj volt. Én arra emlékszem amikor ilyen gondom volt, lepucoltam mindenféle codec pack-ot a gépemről és az megoldotta. Persze ez csak egy tipp, hátha...
  • cargame
    hmm?
  • cargame
    Win 7?? Van vmi megoldas ra?
  • passatgt
    építs gátat
  • greg benz
    Jé,te meg le lettél fokozva? Miért nem lep ez meg:(
  • alert
    Win7 vagy Vista?
  • alert
    Kipróbáltam én is és hozza a szokásos Emergency hangulatot :) bár szerintem a legelső magyar változat hangulatát egyik rész sem tudta utánozni, ugyanakkor ez valamivel jobbnak tűnik első próbára, mint a 3. és a 4. rész, azok valahogy nem illettek az összképbe.
  • n3whous3
    pl megveszed eredetiben?
  • cargame
    No hat igen. Hulye voltam, h nem raktam semmi infot. De jelenleg ott tartok h mikor inditanam el akkor eme2012 has stoped working es fekete a kepernyo. Esetleg vmi megoldas ra?
  • Ticsy
    Valaki ha játsza már a játékot és tud segitteni a Berlini 4. küldiné légyszí mit kell csinálni mert piszok sok lessz a hullám a táborban
  • Wright111
    Tényleg röhej hogy nyitnak egy topikot és akkor ennyi készen is van...., megpróbálok most már akkor ha meg van ez is akkor híreket meg érdekességeket bepakolni, mert alapjába véve a játék az jó :)
  • Wright111
    A játékban egy katasztrófavédelmi irányító feladatát kapjuk, akinek össze kell hangolni a rendőrség-tűzoltóság-mentők tevékenységét és minél hamarabb megoldani egy-egy szerencsétlen balesetet. Ahogy a képeken is látszik, a Deep Silver játékára kinézetben biztosan nem lesz panasza és remélhetőleg a játékmenet is képes lesz kellemes perceket okozni.
    Az Emergency 2012-ben számos nagyváros - köztük Párizs, Róma, Berlin - utcáin kell rendet teremtenünk és elkerülni a katasztrófát. A Deep Silver a pontos megjelenési dátumot még nem tűzte ki, de korábban úgy nyilatkoztak, hogy a program még az idén megjelenik. Reméljük ez valóban így is lesz.

trailer:

gameplay:
  • greg benz
    Gondolom ez.
    De tényleg nem igaz,hogy nem tudtok már normálisan topikot nyitni egy játéknak sem..
  • Gibor
    És ez pontosan micsoda? valami infót közölhetnél.
  • cargame
    Nosza megjelent ez is tegnap. Lehet, h elfer az emergency 4 ben, de nem hiszem :)