Emergency 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Én azért töröltem mert minden szart vírusnak érzékelt.
Hivatás az Életért!
Nekem mindenkit sikerült kimentenem😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Azt hittem a legújabb van fent de hát mégse.
A táborhoz 2 dokit tegyél oda, és mindig figyelj rájuk, ha új fertõzött lesz azonnal le tudj rá csapni.
Én a bentrekedt embereket nem látom, akiket helivel kéne kihozni.
Egy már kirobbant az ablakon 😄 de aszongya h még vannak bent többen is.
Egyébként a játék nekem szimpatikusabb mint az eddigiek. Nem kell szenvedni a tûzcsapkereséssel meg a tömlõcipeléssel, szóval egyszerûbbnek látom az irányítást. Eddig a feladatok is sokrétûek voltak.
Remélem ez megmarad a késõbbiekben is.
A gépem:AMD Athlon II X2 250 3.0 Ghz , 4Gb ram , Nvidia GTs 250 1 Gb
hovaépítseb a berlini kapunál gátat?????
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyûvé és gondtalanná tesz.
Az Emergency 2012-ben számos nagyváros - köztük Párizs, Róma, Berlin - utcáin kell rendet teremtenünk és elkerülni a katasztrófát. A Deep Silver a pontos megjelenési dátumot még nem tûzte ki, de korábban úgy nyilatkoztak, hogy a program még az idén megjelenik. Reméljük ez valóban így is lesz.
trailer:
gameplay:
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyûvé és gondtalanná tesz.
De tényleg nem igaz,hogy nem tudtok már normálisan topikot nyitni egy játéknak sem..
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -