Emergency 2012

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Sajnos elég bugos a játék, én is márjó néhány hibába belefutottam és, volt, hogy újra kellett kezdeni a pályát a hiba miatt. Amúgy ha jól tudom 12 pályás a játék.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

acm689
üdv! valaki megmondaná, hogy az Ausztriában történt lavinaleomlás küldetés után van-e még pálya? mert nekem ennek a küldetésnek a végén, amikor már minden feladatot megoldottam, ott is a pipa mindenhol, egyszerûen mintha lefagyna a játék. mindenki mozog, de még ESC-et sem tudok nyomni, nem reagál semmire. köszi!

FrezeR
Nagyon szeretem a sorozatot örülök az új résznek 😊 +fav

Kinek hogy tetszik eddig?

Lõdd ki az AVG-t.
Én azért töröltem mert minden szart vírusnak érzékelt.
hungaro
sziasztok, Én is le töltöttem a játékot és a crack vírusos, tehát amikor lépnék be az AVG(legújabb) törli a cracket, és másikat rakni nem tudok, csak ha újra telepítem! Esetleg valaki adna egy mûködõ crack linket?

Hivatás az Életért!

a városban van 3 ember háztetõn, ablakból 2 ember fog kirobbani, a többiek az utcán vannak.

Nekem mindenkit sikerült kimentenem😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Csak vga drivert kellett frissíteni.
Azt hittem a legújabb van fent de hát mégse.
Nyugi, vicceskedett, csak nem jött be.

A táborhoz 2 dokit tegyél oda, és mindig figyelj rájuk, ha új fertõzött lesz azonnal le tudj rá csapni.
Én a bentrekedt embereket nem látom, akiket helivel kéne kihozni.
Egy már kirobbant az ablakon 😄 de aszongya h még vannak bent többen is.

Egyébként a játék nekem szimpatikusabb mint az eddigiek. Nem kell szenvedni a tûzcsapkereséssel meg a tömlõcipeléssel, szóval egyszerûbbnek látom az irányítást. Eddig a feladatok is sokrétûek voltak.
Remélem ez megmarad a késõbbiekben is.
alert
Mi volt a megoldás?

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Már megoldottam.
Találkozott valaki olyan hibával hogy a játék random beakad és 5 másodpercenkén lép egy képkockát ? Sajnos csak az ujraindítással lehet kilépni mert nem reagál semmire csak az esc-el elõ lehet hozni a menüt de kilépni már nem lehet.
A gépem:AMD Athlon II X2 250 3.0 Ghz , 4Gb ram , Nvidia GTs 250 1 Gb
milyen gátat ott menekült tábor van meg égõ házak de a tûzoltoknak nincs vízûk
hovaépítseb a berlini kapunál gátat?????

oke . koszi

alert
Régebbi Emergency verziók hajlandóak voltak elszállni indulás elõtt akkor, ha az átvezetõ videók lejátszásához használt codec-el valami baj volt. Én arra emlékszem amikor ilyen gondom volt, lepucoltam mindenféle codec pack-ot a gépemrõl és az megoldotta. Persze ez csak egy tipp, hátha...

hmm?

Win 7?? Van vmi megoldas ra?

passatgt
építs gátat

greg benz
Jé,te meg le lettél fokozva? Miért nem lep ez meg😞

alert
Win7 vagy Vista?

alert
Kipróbáltam én is és hozza a szokásos Emergency hangulatot 😊 bár szerintem a legelsõ magyar változat hangulatát egyik rész sem tudta utánozni, ugyanakkor ez valamivel jobbnak tûnik elsõ próbára, mint a 3. és a 4. rész, azok valahogy nem illettek az összképbe.

n3whous3
pl megveszed eredetiben?

púúúúú

No hat igen. Hulye voltam, h nem raktam semmi infot. De jelenleg ott tartok h mikor inditanam el akkor eme2012 has stoped working es fekete a kepernyo. Esetleg vmi megoldas ra?

Valaki ha játsza már a játékot és tud segitteni a Berlini 4. küldiné légyszí mit kell csinálni mert piszok sok lessz a hullám a táborban

Tényleg röhej hogy nyitnak egy topikot és akkor ennyi készen is van...., megpróbálok most már akkor ha meg van ez is akkor híreket meg érdekességeket bepakolni, mert alapjába véve a játék az jó 😊

Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyûvé és gondtalanná tesz.

A játékban egy katasztrófavédelmi irányító feladatát kapjuk, akinek össze kell hangolni a rendõrség-tûzoltóság-mentõk tevékenységét és minél hamarabb megoldani egy-egy szerencsétlen balesetet. Ahogy a képeken is látszik, a Deep Silver játékára kinézetben biztosan nem lesz panasza és remélhetõleg a játékmenet is képes lesz kellemes perceket okozni.
Az Emergency 2012-ben számos nagyváros - köztük Párizs, Róma, Berlin - utcáin kell rendet teremtenünk és elkerülni a katasztrófát. A Deep Silver a pontos megjelenési dátumot még nem tûzte ki, de korábban úgy nyilatkoztak, hogy a program még az idén megjelenik. Reméljük ez valóban így is lesz.

trailer:

gameplay:

Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyûvé és gondtalanná tesz.

greg benz
Gondolom ez.
De tényleg nem igaz,hogy nem tudtok már normálisan topikot nyitni egy játéknak sem..

És ez pontosan micsoda? valami infót közölhetnél.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Nosza megjelent ez is tegnap. Lehet, h elfer az emergency 4 ben, de nem hiszem 😊

← ElőzőOldal 2 / 2