78
Emergency 2012
-
#38 Vajon nálunk is kapható lesz valamikor? -
#37 Facebookon azt írják USA-ban Január 5-én jelenik meg. :)
http://www.facebook.com/pages/Emergency-2012/131613003522959 -
#36 -
#35 Bug volt, ismételt újrajátszásra már jó volt. -
#34 Szerintem újra kezdem a pályát (mint az elözőt is, mert ott is volt egy bug). -
#33 akkor még mindig vannak a kövek alatt! ez azt jelenti, hogy szó szerint "szagolj ki" mindenkit, aki a kövek alá rekedt. az ablakos bával szemben is van rögtön vki, nekem pl az hiányzott -
#32 Igen, kimentettem az ablakból, az összes embert is megkerestettem a kutyával. A következő feladattal nem tudok mit kezdeni "sniff out all casualties trapped under debris" -
#31 közben megoldottam cheattel, és átugrottam a bugos pályát.
a moszkvai pályán az ablakból kimentetted az integető embert? + jópáran vannak a kövek alatt, kutyával kell megkeresni őket. utána elvileg végezni kellene. -
#30 Repülőgép katasztrófa Moszkvában, de szerintem belefutottam egy bugba, vagy csak béna vagyok és nem tudom mit kell csinálni, mert tüzet eloltottam, emberek 7 db kimenteve elszálítva, de még is van egy 6db-os feladatom amire nem tudok rájönni, hogy mit kell csinálni. -
#29 és te melyik pályánál jársz jelenleg? megtennéd, hogy szólsz, ha már ennél az innsbrucki lavinásnál vagy? előre is köszönöm! -
#28 Sajnos elég bugos a játék, én is márjó néhány hibába belefutottam és, volt, hogy újra kellett kezdeni a pályát a hiba miatt. Amúgy ha jól tudom 12 pályás a játék. -
#27 üdv! valaki megmondaná, hogy az Ausztriában történt lavinaleomlás küldetés után van-e még pálya? mert nekem ennek a küldetésnek a végén, amikor már minden feladatot megoldottam, ott is a pipa mindenhol, egyszerűen mintha lefagyna a játék. mindenki mozog, de még ESC-et sem tudok nyomni, nem reagál semmire. köszi! -
#26 Nagyon szeretem a sorozatot örülök az új résznek :) +fav
Kinek hogy tetszik eddig? -
Newreg345 #25 Lődd ki az AVG-t.
Én azért töröltem mert minden szart vírusnak érzékelt. -
#24 sziasztok, Én is le töltöttem a játékot és a crack vírusos, tehát amikor lépnék be az AVG(legújabb) törli a cracket, és másikat rakni nem tudok, csak ha újra telepítem! Esetleg valaki adna egy működő crack linket? -
pinnacle #23 a városban van 3 ember háztetőn, ablakból 2 ember fog kirobbani, a többiek az utcán vannak.
Nekem mindenkit sikerült kimentenem:) -
Newreg345 #22 Csak vga drivert kellett frissíteni.
Azt hittem a legújabb van fent de hát mégse. -
Wanille #21 Nyugi, vicceskedett, csak nem jött be.
A táborhoz 2 dokit tegyél oda, és mindig figyelj rájuk, ha új fertőzött lesz azonnal le tudj rá csapni.
Én a bentrekedt embereket nem látom, akiket helivel kéne kihozni.
Egy már kirobbant az ablakon :D de aszongya h még vannak bent többen is.
Egyébként a játék nekem szimpatikusabb mint az eddigiek. Nem kell szenvedni a tűzcsapkereséssel meg a tömlőcipeléssel, szóval egyszerűbbnek látom az irányítást. Eddig a feladatok is sokrétűek voltak.
Remélem ez megmarad a későbbiekben is. -
#20 Mi volt a megoldás? -
Newreg345 #19 Már megoldottam. -
Newreg345 #18 Találkozott valaki olyan hibával hogy a játék random beakad és 5 másodpercenkén lép egy képkockát ? Sajnos csak az ujraindítással lehet kilépni mert nem reagál semmire csak az esc-el elő lehet hozni a menüt de kilépni már nem lehet.
A gépem:AMD Athlon II X2 250 3.0 Ghz , 4Gb ram , Nvidia GTs 250 1 Gb
-
Ticsy #17 milyen gátat ott menekült tábor van meg égő házak de a tűzoltoknak nincs vízűk
hovaépítseb a berlini kapunál gátat????? -
cargame #16 oke . koszi -
#15 Régebbi Emergency verziók hajlandóak voltak elszállni indulás előtt akkor, ha az átvezető videók lejátszásához használt codec-el valami baj volt. Én arra emlékszem amikor ilyen gondom volt, lepucoltam mindenféle codec pack-ot a gépemről és az megoldotta. Persze ez csak egy tipp, hátha... -
cargame #14 hmm? -
cargame #13 Win 7?? Van vmi megoldas ra? -
#12 építs gátat -
#11 Jé,te meg le lettél fokozva? Miért nem lep ez meg:( -
#10 Win7 vagy Vista? -
#9 Kipróbáltam én is és hozza a szokásos Emergency hangulatot :) bár szerintem a legelső magyar változat hangulatát egyik rész sem tudta utánozni, ugyanakkor ez valamivel jobbnak tűnik első próbára, mint a 3. és a 4. rész, azok valahogy nem illettek az összképbe. -
n3whous3 #8 pl megveszed eredetiben? -
cargame #7 No hat igen. Hulye voltam, h nem raktam semmi infot. De jelenleg ott tartok h mikor inditanam el akkor eme2012 has stoped working es fekete a kepernyo. Esetleg vmi megoldas ra? -
Ticsy #6 Valaki ha játsza már a játékot és tud segitteni a Berlini 4. küldiné légyszí mit kell csinálni mert piszok sok lessz a hullám a táborban -
Wright111 #5 Tényleg röhej hogy nyitnak egy topikot és akkor ennyi készen is van...., megpróbálok most már akkor ha meg van ez is akkor híreket meg érdekességeket bepakolni, mert alapjába véve a játék az jó :) -
Wright111 #4 A játékban egy katasztrófavédelmi irányító feladatát kapjuk, akinek össze kell hangolni a rendőrség-tűzoltóság-mentők tevékenységét és minél hamarabb megoldani egy-egy szerencsétlen balesetet. Ahogy a képeken is látszik, a Deep Silver játékára kinézetben biztosan nem lesz panasza és remélhetőleg a játékmenet is képes lesz kellemes perceket okozni.
Az Emergency 2012-ben számos nagyváros - köztük Párizs, Róma, Berlin - utcáin kell rendet teremtenünk és elkerülni a katasztrófát. A Deep Silver a pontos megjelenési dátumot még nem tűzte ki, de korábban úgy nyilatkoztak, hogy a program még az idén megjelenik. Reméljük ez valóban így is lesz.
trailer:
gameplay:
-
#3 Gondolom ez.
De tényleg nem igaz,hogy nem tudtok már normálisan topikot nyitni egy játéknak sem.. -
Gibor #2 És ez pontosan micsoda? valami infót közölhetnél. -
cargame #1 Nosza megjelent ez is tegnap. Lehet, h elfer az emergency 4 ben, de nem hiszem :)