V-Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
nem, 8 fõs LAN-t jelentett - 1997-ben még nagyon messze volt, hogy minden átlagos program netre kapcsolódjon (éppcsak kitörõben az elsõ nagy böngészõháború), vagy a gép a neten lógjon "csak úgy", vagy a cégek aktívan használnának interaktív webes tartalmakat, hogy pl. eredményfeltöltésrõl legyen szó - a Nagy Elsõ, a Quake is csak 1 éves (világszerte kb. 50ezren játszanak vele online (és sokmillióan LAN-on), 97 elején 20(!) internet kapcsolatot valamilyen módon használó játék van, ez 1999 végére 120 körül jár) - épphogycsak elkezdõdött az Internet komoly térhódítása: az Ultima Online is 1997-ben jelent meg (az elsõ "modern" MMORPG)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kifli
nemlehet hogy ez annyit tett, hogy az idõeredményeket ha volt neted felkurta a weboldalra? 😄
hatalmas xDDDDDDDDDDD

ajem kisa
Honnan nehet leszedni a Janika festésû toyota celica-t?<#idiota>

Dzsini
az még bõven a LAN korszak volt 😊 a multi edition annyit jelentett valószínûleg, hogy helyi hálón lehetett egymással versenyezni...

szerverek, hihi 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

egyébként a Multiplayer Edition-nal sosem játszottam, az mennyire volt multiplayer? Voltak public szerverek, vagy hogy?

szerintem inkább emuláld a PSX változatot, ePSXe-vel, szerintem jobban jársz

És a Voodoo Glide Wrapper emulátort te hogy lõtted be? Tudnál küldeni egy részletes konfigurációt?
kössz

ennek a játéknak a PSX változata sikerült a legjobban szerintem, bár a kódok valamiért nem mûködtek, amikor legutóbb próbáltam

egyébként tudtommal ennek a játéknak elég sok féle kiadása volt, nem csak a Multiplayer Championship Edition, mint a képen!

Gányolós, nekem Voodoo emulátorral megy, ami 3dfx-et emulál!

Tudja valaki futtatni XP alatt a játékot?
Játszotok még vele?

bakkerman
siettem,szarnom kellett 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Lacee86
De ahhoz is, h ezt így írod le... :/

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

bakkerman
grat,13 éves gémnek nyicc topikot

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

akyyy
😄DDDDDD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Petka
hátigen

Zsolek123
vótam

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Gurren
-fav

Gurren
+fav

grat