22
V-Rally (1997)
-
#22 nem, 8 fős LAN-t jelentett - 1997-ben még nagyon messze volt, hogy minden átlagos program netre kapcsolódjon (éppcsak kitörőben az első nagy böngészőháború), vagy a gép a neten lógjon "csak úgy", vagy a cégek aktívan használnának interaktív webes tartalmakat, hogy pl. eredményfeltöltésről legyen szó - a Nagy Első, a Quake is csak 1 éves (világszerte kb. 50ezren játszanak vele online (és sokmillióan LAN-on), 97 elején 20(!) internet kapcsolatot valamilyen módon használó játék van, ez 1999 végére 120 körül jár) - épphogycsak elkezdődött az Internet komoly térhódítása: az Ultima Online is 1997-ben jelent meg (az első "modern" MMORPG) -
#21 nemlehet hogy ez annyit tett, hogy az időeredményeket ha volt neted felkurta a weboldalra? :D -
sanyiute #20 hatalmas xDDDDDDDDDDD -
#19 Honnan nehet leszedni a Janika festésű toyota celica-t? -
#18 az még bőven a LAN korszak volt :) a multi edition annyit jelentett valószínűleg, hogy helyi hálón lehetett egymással versenyezni...
szerverek, hihi :) -
DaniellT #17 egyébként a Multiplayer Edition-nal sosem játszottam, az mennyire volt multiplayer? Voltak public szerverek, vagy hogy? -
High end PC #16 szerintem inkább emuláld a PSX változatot, ePSXe-vel, szerintem jobban jársz -
KillTheKonzol #15 És a Voodoo Glide Wrapper emulátort te hogy lőtted be? Tudnál küldeni egy részletes konfigurációt?
kössz -
High end PC #14 ennek a játéknak a PSX változata sikerült a legjobban szerintem, bár a kódok valamiért nem működtek, amikor legutóbb próbáltam -
DaniellT #13 egyébként tudtommal ennek a játéknak elég sok féle kiadása volt, nem csak a Multiplayer Championship Edition, mint a képen! -
DaniellT #12 Gányolós, nekem Voodoo emulátorral megy, ami 3dfx-et emulál! -
KillTheKonzol #11 Tudja valaki futtatni XP alatt a játékot?
Játszotok még vele? -
#10 siettem,szarnom kellett :D -
#9 De ahhoz is, h ezt így írod le... :/ -
#8 grat,13 éves gémnek nyicc topikot -
#7 :DDDDDDD -
#6 hátigen -
#5 vótam -
#4 -fav -
#3 +fav -
Neoncsoves #2 grat -
KillTheKonzol #1