19
  • bippo
    Nem is ezzel van a baj. Azzal, ha valaki ezek után mások felett állónak érzi magát, és mindenki mást fikáz. (akár ugyanazért a műsorért)
    Sok a tudatos néző, sok a kevésbé válogatós nézi. Ilyenek vagyunk. A gond ott kezdődik, amikor a magát tudatos nézőnek gondoló delikvens mindenki mást igénytelen nézőnek titulál.
    (de jó, most 2x leírtam ugyanazt :)
  • nessboth
    Amíg tisztában vagyok azzal, hogy szennyt nézek, és tudom, hogy rám semmilyen hatással nincs, szerintem akkor nem baj...
  • bippo
    Tudod, ez úgy van, ha magamnak választom a szennyet, az nem számít. Csak ha 'adja' a tévé. Így lehet fikázni a tévéadókat, de ha letöltöm, úgy nézem, vagy játszom vele, onnantól már nem szenny, és máris lehet szórni a fikakommenteket, hogy mennyire szarok mások.
  • winnie
    "Lassan kihalhatna ez a sok szenny a tévéből.Nem bánom hogy csak a ps3 van a tévére kötve."

ugye tudod, hogy ps3 is sok szenny játék van? ergó, ha azokkal játszol, akkor ugyanúgy benne marad a szenny a tévében.

(sorry, de ez ziccer. ez a "nem nézek tévét, csak videójátékozok, ticsung, ticsung" már majdnem olyan komment, mint a napiszar/szanalmas.hu/szexoldalas/táskeresős/partyarcos/facebookos, vagy egyéb f*kafórumos kommentelők "csak natgeot nézel" hozzászólása. persze. natgeót, miután letudta a napi 1-2 órát a neten, a fenti oldalakon és fórumokon:) szóval óvatosan a "szenny"-ezéssel. attól, hogy valaki nem tévécsatornákról szerzi be a szennyet, még nem érdemes ezzel kérkedni, hiszen jön az más formában. csak kevesek maradnak tiszták. (nem, nem magamra gondolok.)
  • winnie
    "Minden ilyesmi cikknél feltűnik egy kommentelő, aki leírja, hogy nézi a Discoveryt, NatGeot stb. "

köszönöm, köszönöm, hogy valaki megértette, mi volt a célom a kommentemmel. éreztem én, hogy nem annyira körmönfont.

de egyébként tényleg, hiszen mindig vicces olvasni, hogy sokan ágálnak a reality-k meg a reklámok ellen (is), és ugye a zone reality után a discovery adja éves viszonylatban a legtöbb valóságshow-t, és a reklám(szünet)mennyiség igencsak idegörlő:)
  • shaddam
    Lassan kihalhatna ez a sok szenny a tévéből.Nem bánom hogy csak a ps3 van a tévére kötve.
  • kanduhr
    Minden ilyesmi cikknél feltűnik egy kommentelő, aki leírja, hogy nézi a Discoveryt, NatGeot stb. Ha már mindig leírjátok, annyit tegyetek hozzá, hogy ezek az ismeretterjesztő csatornák napközben kb nézhetetlenek a rengeteg reklám miatt. Van, hogy 4 reklámblokkot is bevágnak egy 40 perces műsor alá.
  • bippo
    Tehát szerinted aki Megasztárt néz, az segg? Hát ez a fajta véleményalkotás, ami inkább az.
    Csak az lehet értelmes, aki azt nézi, amit te?
  • 5c0rp330n
    ezek a nezettsegi adatok vagy hamisitottak, vagy ebben az orszagban annyi segg van amit el nem lehet kepzelni.
  • bippo
    OFF: hú, nehéz volt értelmezni, mit írsz.
    ON: Lehet, hogy neked nem tetszik, de attól még sok tehetség kerül napvilágra az ilyen műsorok által. Az már más kérdés, hogy a kiadó milyen popszart erőltet rá, és a leendő albuma meg mennyire fogyasztható/fogyaszthatatlan.
  • Murder3
    tehetség?
    termelik tovább a popszaroakt kifele, angy tehetség.
    hall kiváncsi 3 újjab iylen pop énekesnek, mi ezekbe a jó?
    monoton szar.
  • bippo
    Tudom, hogy papíron reality-nek van titulálva ez a 2 műsor, de könyörgöm, ne hívjuk már valóságshow-nak. Valahogy -nekem legalábbis- nem összeegyeztethető a szó Mo-on meghonosodott jelentése és ez a 2 műsor. Hívjuk rendesen tehetségkutató show-nak, ha már elvileg az.
  • ldavid
    a néppel kellene megtárgyalnod, hogy mit nézzenek és mit ne
    nem a csatornák döntik el, hogy mi lesz sikeres
  • Wolfman017
    Lehetek a szarod?
  • algost
    Általában el szoktam olvasni ezeket a fantasztikus cikkeket, hiszen Viktor írja őket, ez természetesen az ő színvonalát tükrözi, fölösleges idegeskedni ezen...valaki mondja neki, hogy írja, és ő írja...Teljesen érthető, hisz nem ért máshoz...ehhez sem, de csinálja...Országos probléma
  • Sliderx
    Mert te aztán k***ra tudod mit néz a másik mi? Discovery, NatGeo ...feles felsorolni. Nálam ezek léteznek a többi be sincs állítva. Ennyi... De te biztos jobban tudod ki mit néz. poooh
  • Garrett27
    Igaza van. Te viszont tévedsz: attól, hogy Maunika vagy hogyhívják helyett mondjuk megnéz egy Rájátszást, vagy egy Kárpát-expresszt, akkor nincs ott, ahol a part szakad.
  • winnie
    lehet, hogy igazad van, de hiába nem nézel két szennycsatornát, ha másik három szennyet nézel helyette. ott vagy, ahol a part szakad.
  • Lack
    Ezt a két szennycsatornát (TV2, RTLKLUB) egyáltalán nem nézem, alig van rajtuk értelmes műsor, ha van még egyáltalán. Egyik este, véletlenül odakapcsoltam valamelyikre és láttam, ahogy Zámbó Árpi egy medence fölött boxol (majomkodik) valakivel és ezt az egészet Majka közvetíti. Ki kíváncsi erre? Ez műsor? Na elmehetnek a pi*ába. A Barátok köztről ne beszéljünk, de igen magas színvonalon mozognak az említett "tehetségkutató" műsorok is. Szánalom.