Stellarium

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem $ feliratos színes papírok jönnek jönnek a nyomtatóból erre

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

passatgt
nekem lefagy tõle:S

jhetedikj
Alt + F4 billentyûkombinációival csinálhatsz mentést

anno 1987

Casillas
hát annyira azért nem nagy szám, csak pár oldal, annak is a fele kép 😊 csak egy rövid kis bemutatás, hogy melyik pont mire való, csak valamilyen szabad programot kellett választani, és emellett döntöttem. szóval semmilyen újdonságot nem tudnál meg belõle valószínûleg 😄

egyébként én is csak 1-2 hete ismerem a programot, de akit egy kicsit is érdekel/elvarázsol az éjszakai égbolt, annak érdemes letöltenie és kipróbálnia, szerintem marhajól meg van csinálva

Vivimos por ti, vence por nosotros.

zvaragabor
A beadandód nem akarod elküldeni? 😊 Kíváncsi vagyok. 😊 Használom a programot. Jó cucc.

Chaos Anno Domini

jet screenshot a legjobb
print screent megnyomod aztán kijelölöd mekkora részt akarsz menteni majd enter és adott mappába menti...
Casillas
hát akkor passz, csináld Print Screennel, aztán illeszd be valami képszerkesztõ programba

derdani
nincs

Casillas
F2 -> Eszközök

ott lehet beállítani a mappát, hogy hova menti a képeket, abban sincs semmi?

derdani
De nekem nem megy. Megnyomom a Ctrl+S -t de nem történik semmi.

Casillas
leírtam #14-ben...

Casillas
mondjuk írhattál volna pár sort a programról, mert így csak bezárják a humor heroldok majomkodása miatt 😊

egyébként épp a Stellariumról írok most beadandót 😄
Ctrl+S a képernyõmentés parancsa, a beállítások közt találod hogy melyik mappába ment

derdani
Sziasztok!
Hogy lehet képernyõmentést csinálni?