Stellarium
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem $ feliratos színes papírok jönnek jönnek a nyomtatóból erre
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
hát annyira azért nem nagy szám, csak pár oldal, annak is a fele kép 😊 csak egy rövid kis bemutatás, hogy melyik pont mire való, csak valamilyen szabad programot kellett választani, és emellett döntöttem. szóval semmilyen újdonságot nem tudnál meg belõle valószínûleg 😄
egyébként én is csak 1-2 hete ismerem a programot, de akit egy kicsit is érdekel/elvarázsol az éjszakai égbolt, annak érdemes letöltenie és kipróbálnia, szerintem marhajól meg van csinálva
egyébként én is csak 1-2 hete ismerem a programot, de akit egy kicsit is érdekel/elvarázsol az éjszakai égbolt, annak érdemes letöltenie és kipróbálnia, szerintem marhajól meg van csinálva
Vivimos por ti, vence por nosotros.
A beadandód nem akarod elküldeni? 😊 Kíváncsi vagyok. 😊 Használom a programot. Jó cucc.
Chaos Anno Domini
jet screenshot a legjobb
print screent megnyomod aztán kijelölöd mekkora részt akarsz menteni majd enter és adott mappába menti...
print screent megnyomod aztán kijelölöd mekkora részt akarsz menteni majd enter és adott mappába menti...
hát akkor passz, csináld Print Screennel, aztán illeszd be valami képszerkesztõ programba
F2 -> Eszközök
ott lehet beállítani a mappát, hogy hova menti a képeket, abban sincs semmi?
ott lehet beállítani a mappát, hogy hova menti a képeket, abban sincs semmi?
mondjuk írhattál volna pár sort a programról, mert így csak bezárják a humor heroldok majomkodása miatt 😊
egyébként épp a Stellariumról írok most beadandót 😄
Ctrl+S a képernyõmentés parancsa, a beállítások közt találod hogy melyik mappába ment
egyébként épp a Stellariumról írok most beadandót 😄
Ctrl+S a képernyõmentés parancsa, a beállítások közt találod hogy melyik mappába ment