27
Stellarium
-
sanyicks #27 nekem $ feliratos színes papírok jönnek jönnek a nyomtatóból erre -
#26 nekem lefagy tőle:S -
#25 Alt + F4 billentyűkombinációival csinálhatsz mentést -
#24 hát annyira azért nem nagy szám, csak pár oldal, annak is a fele kép :) csak egy rövid kis bemutatás, hogy melyik pont mire való, csak valamilyen szabad programot kellett választani, és emellett döntöttem. szóval semmilyen újdonságot nem tudnál meg belőle valószínűleg :D
egyébként én is csak 1-2 hete ismerem a programot, de akit egy kicsit is érdekel/elvarázsol az éjszakai égbolt, annak érdemes letöltenie és kipróbálnia, szerintem marhajól meg van csinálva -
#23 A beadandód nem akarod elküldeni? :) Kíváncsi vagyok. :) Használom a programot. Jó cucc. -
Dean Winchester #22 jet screenshot a legjobb
print screent megnyomod aztán kijelölöd mekkora részt akarsz menteni majd enter és adott mappába menti... -
#21 hát akkor passz, csináld Print Screennel, aztán illeszd be valami képszerkesztő programba -
#20 nincs -
#19 F2 -> Eszközök
ott lehet beállítani a mappát, hogy hova menti a képeket, abban sincs semmi? -
#18 De nekem nem megy. Megnyomom a Ctrl+S -t de nem történik semmi. -
#17 leírtam #14-ben... -
#14 mondjuk írhattál volna pár sort a programról, mert így csak bezárják a humor heroldok majomkodása miatt :)
egyébként épp a Stellariumról írok most beadandót :D
Ctrl+S a képernyőmentés parancsa, a beállítások közt találod hogy melyik mappába ment -
#1 Sziasztok!
Hogy lehet képernyőmentést csinálni?