Itt a grafikus kártyák új generációja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mobility Radeon HD 4650 vs Mobility Radeon HD 5650
között nem igazán van különbség, sõt talán az újabb verzió kicsit lassabb is (legalábbis ilyen fillrate adatok alapján). De majd nézek teszteket is.
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_AMD_graphics_processing_units
https://twitter.com/foodlfg
NVidiát én most pihentetem egy darabig, és az Intelt is. Radeon és Athlon párti vagyok, ez a helyzet.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ha a jaspercry által említett 32 magot be tudják kapcsolni (mert csökken a selejtarány), ha az áramköri optimalizációval csökkenteni tudnak a fogyasztáson és így magasabb frekvenciát tudnak használni, (tehát meg tudják csinálni amit eredetileg egy éve akartak) már jelentõs elõrelépést tudnak elkönyvelni.
Ebbõl a szempontból "jobb" helyzetebe vannak mint az AMD. Az elõzõ "félresikerült" procihoz képest nagyobbat tudnak elõrelépni. (Hacsak nem alapvetõen architektúrás gondok vannak.)
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
Majd 2-3 év múlva, amikor lesz belõle passzívhûtéses, na majd talán akkor...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Addig minden nagyon happy <#smile>#smile>
GTX 480 --480db cuda mag található,ill 512böl letiltva 32.
tehát nem marad hanem 512-re nö!
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
csokika
:DDD
fotográfik kolomp edisön :D
Így elég kavaró az sg cikke szerintem.
Én igaziból örülök neki. Mert a sok ember megvette az 5-s szériás meg a 460 és 465-s karikat és Én most megvárom még ezek kijönnek az 5 söknek lemegy az ára és szépen megveszek egy jó kis karit! 8))) I love fejlesztõk. Köszi AMD és Nvidia!
Ui.: Csók a családnak! ;)
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Átpozicionálták a neveket... mostantól a 68xx sorozat középkategória, az eddigi 57xx megelelõje, és ezt az ára is elárulja, ugyanis 40 50k huf között kéne lennie... a csúcskategória késõbb jön, és 6950 és 6970 lesz a száma az 1 gpu-s változatoknak a 2 gpus a 6990 lesz.
Tehát az 5770-hez kellett volna hasonlítani.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)