10
-
keysersoze #10 Kb. mint most az afganisztáni kiküldetés, csak még lövöldözés se volt a programban (56-ot leszámítva). -
keysersoze #9 Jaja, a ruszkik nagyobb csórók voltak mint mi, a megszálló ruszki csapatok se azért nem akartak hazamenni mert kurvára érdekelte őket a kommunizmus védelme, hanem mert itt jobban éltek a laktanyában mint otthon szabadon. -
fonak #8 Kulturális sokkon azt érti, hogy sokkolta az a jólét és fejlettség, amivel ott találkozott. Ez egy akkori zárt kommunista országból kijutva nem kicsit sokkoló lehetett, üres boltok előtt álló sorok után szupermarketek számára elképzelhetetlen választékkal, sosem látott árukkal, az emberek "hihetetlen gazdagsága". Mi is messze voltunk a nyugattól (sajnos ma is messze vagyunk sok tekintetben, elsősorban az átlagember anyagi lehetőségeiben...), de nem annyira, mint az oroszok, pl. a többség utazhatott 3 évente nyugatra, és a szovjet viszonyokhoz képest Mo. majdnem nyugat volt, nem voltak üresek a boltok sem. -
az kizárt dolog mert nem tudom
-
kocsisarpi #6 "megrendült a hite a szocializmusban"
Elvtársak ! Távárisi !
Ti el tudjátok hinni, hogy bárki hite is megrendülhet a nagy cucializmusban ???

-
Az sem derül ki a cikkből, hogy rubel-, dollár-, vagy sperma-milliomos lett a fazon. Különben meg az infláció miatt, már nem nagy szó dollármilliomosnak lenni, egymillió dollárnál szerintem az amerikaiak legalább 10%ának több van, azaz milliomosok...
Forintból meg magyarország 3/4-ede az, ehhez ugyanis itt elég egy 10 év körüli közép kategóriás autó birtoklása. És kb. annyi bőrt is próbálnak lehúzni egy-egy ilyen kocsi tulajdonosáról, mintha semmi se lenne drága neki... -
theiron #4 Mint a mesében. Nem publikus az , hogy hogyan lett milliomos. Lehet , hogy kifecsegett információkat az amcsiknak :) Én arra lennék kiváncsi , hogy milyen lehetett az a " kulturális sokk" amit Amerikában kapott el :D -
MsUser #3 Hát ez a "milliomos lett" rész elég érdekes, hopp egyszer csak, vagy hogy?
De ez is mutatja, Amerika a lehetőségek hazája, egy évfolyam első biokémikus-nak is. -
ADAMEX9 #2 A cikk jó, csak a cím nem passzol hozzá. "Az első orosz internetező" jobb lenne, ugyanis a pénzről 2 szó van össz-vissz benne... -
Justil #1 "...és idővel milliomos lett..."
khm.