Itt van James Cameron új, 3D-s filmjének előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
B-kat
https://twitter.com/foodlfg
Szerintem az "egyszerût" arra értette, hogy reális, mint pl. a Pokoli Torony, nem pedig olyan, mint egy fogatókönyv nélküli mesefilm 😊
"Egyszerû katasztrófa filmeket gyakorlatilag a 90-es évek végétõl nem gyártottak nagyvászonra"
A "2012" címû film, tipikus, látványos katasztrófafilm. 2009-es.
A "2012" címû film, tipikus, látványos katasztrófafilm. 2009-es.
Jesszus ez xarabb mint a Descent I-II 😞
Pedig most igaza van. Egyébként miért lenne a film szar? Láttad már?😄
Szerintem nem lesz rossz. Egyszerû katasztrófa filmeket gyakorlatilag a 90-es évek végétõl nem gyártottak nagyvászonra, ráadásul most 3D-ben, JC felügyelete mellett készül egy.
Szerintem nem lesz rossz. Egyszerû katasztrófa filmeket gyakorlatilag a 90-es évek végétõl nem gyártottak nagyvászonra, ráadásul most 3D-ben, JC felügyelete mellett készül egy.
Winnie, miért nem takarodsz vissza a százholdas pagonyba Róbert Gida heréit nyaldosni ahelyett hogy itt mindenkit oltogatsz?
A film szar. Kámeron ilyen filmeket csinál... Klisés, unalmas, hálivúdi kasszafilmek...
A film szar. Kámeron ilyen filmeket csinál... Klisés, unalmas, hálivúdi kasszafilmek...
Hát nem szartam össze magam tõle.
A történet meg a következõ lesz szerintem pár ember elmegy a hoz a barlanghoz az egyik be csavarodik azt elkezdi öldösni a többit hogy ne tûnjön annyira sablonosnak majd beraknak valami nagy rejtélyt vagy valami nagy felfedezést amire ott a barlangba jönnek rá.
A történet meg a következõ lesz szerintem pár ember elmegy a hoz a barlanghoz az egyik be csavarodik azt elkezdi öldösni a többit hogy ne tûnjön annyira sablonosnak majd beraknak valami nagy rejtélyt vagy valami nagy felfedezést amire ott a barlangba jönnek rá.
nem hinném hogy ebben lesz szörny.
Gondolom csakis a véletlen mûve lehet, hogy a trailer, fõleg az elején, totál olyan elemekkel operál, ami az Avtarra emlékezteti a nézõt. Jah amúgy részemrõl totál érdektelennek tûnik, ez alapján biztos, hogy nem nézném meg.
Ritka gyenge trailer. Semmi fantáziát nem látok benne. Zéró. Filléreké felvették sorozat színészekkel.
Nekem meg pont a sztori az (vagyis inkább a környezet és a helyzet, a dráma), ami jobban tetszett, inkább a bevágott túl sablonos "párbeszédek", a klisés megmondómondatok nem jöttek be.
"Azt hittem majd vhol fel fog bukkanni egy nagy darab szörny de ez sajnos elmaradt"
búsulsz, mert vártad, hogy közhelyes lesz és mégsem?😊
persze ettõl még lehet közhelyes, csak meglep a reakció.
búsulsz, mert vártad, hogy közhelyes lesz és mégsem?😊
persze ettõl még lehet közhelyes, csak meglep a reakció.
Detto. Ez a sztori így kb. egy vasárnap délutáni másnapos rtl-klubozásra elég.