Egyre durvább nézettségeket ér el az RTL Klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De jó, hogy másnak sem tetszik, ha így hívják, pont most fejtettem ki a tv2 nézettséges hírnél.
Az sem értem, hogy miért kategorizálják realitynek, de legyen. Mert az elég tág kategória. Maradjunk a talent show-nál vagy nem tudom. Mo-on a valóságshow egy szûkebb kategóriát jelent szerintem.
Az sem értem, hogy miért kategorizálják realitynek, de legyen. Mert az elég tág kategória. Maradjunk a talent show-nál vagy nem tudom. Mo-on a valóságshow egy szûkebb kategóriát jelent szerintem.
Esetleg tehetségkutató, vagy vetélkedõ. Mi köze a valósághoz? Az valami valódi szituációt mutat be, hogy boldogulnak a játékosok bizonyos élethelyzetekben. A Széf, a Legyen ön is Milliomos, vagy az ehhez közel álló elõd, a ki mit tud is valóságshow lenne?
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
"IPTV van azt is tudják már mérni hogy éppen mit néz. "
Ez szerintem is így van, de majd winnie megmondja, ha tévednénk...<#nevetes1>#nevetes1>
Ez szerintem is így van, de majd winnie megmondja, ha tévednénk...<#nevetes1>#nevetes1>
Mitõl nem az? A reality fordítása valóságshow.
"nemzeti ünnepünkön került adásba a valóságshow múlt heti epizódja"
Mitõl valóságshow ???
Mitõl valóságshow ???
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Nem kell már mérõmûszereket sem kirakni, akinek pl IPTV van azt is tudják már mérni hogy éppen mit néz.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
volt már több 2 óránál hosszabb film is
pl. karib-tenger kalózai 2 kb. 10 perccel rövidebb, és pont jövõ héten fogják adni (talán korábban is volt már)
pl. karib-tenger kalózai 2 kb. 10 perccel rövidebb, és pont jövõ héten fogják adni (talán korábban is volt már)
á, nehézkesen lehetne bevállalni, ugyanis a plusz reklámidõkkel, amit kötelezõen bele kell pakolniuk a filmbe, nagyjából 4 órásra nyúlna a film hossza.
tudtommal egyetlen egyszer vállaltak be ilyet, de ott reklámok nélkül(!): amikor leadták a Schindler listáját!
tudtommal egyetlen egyszer vállaltak be ilyet, de ott reklámok nélkül(!): amikor leadták a Schindler listáját!
senkinemertemmit.blog.hu
#6 Széfmester: ne, ne kezdjük el, mint minden nézettséges hírnél. Ez a rendszer van, ezt használják, a tévések és a marketingesek el is fogadják, hagyjuk mi is annyiban.
#5: amúgy tényleg nem lenne egy elvetett ötlet (mármint nem a becsokizás, az garantált 😊 ), hanem tényleg elég nagy nézettséget adna. 3 hétig nyomnák a reklámot, hogy tévés premier, valamelyik hétvégén, csak náluk, tódulna a nép a tévé elé. Jó befektetés lenne. X-faktor és Valóvilág között valahol januárban letolnák.
#5: amúgy tényleg nem lenne egy elvetett ötlet (mármint nem a becsokizás, az garantált 😊 ), hanem tényleg elég nagy nézettséget adna. 3 hétig nyomnák a reklámot, hogy tévés premier, valamelyik hétvégén, csak náluk, tódulna a nép a tévé elé. Jó befektetés lenne. X-faktor és Valóvilág között valahol januárban letolnák.
Több helyre kellene kiadni a mérõkészüléket és egybõl megváltozna a statisztika. Nem tudom hogy kinek szokás kiadni és hány személynek, de engem pl sehol nem kérdeztek még meg ilyen tv mûsorokkal kapcsolatban a közvéleménykutatók.
Ahogy Geszti Petya mondaná az ex Factorból lóf@sz (ezt mondta nem?)! Nagy Feró meg ne a földre köpjön, hanem a zombikból álló közönségre <#wave>#wave>
Vajon miért jelenik meg az rtl-rõl mindennap valami? .. kezd unalmas lenni
Lehet hogy nem nézték azt 2millióan se csak a mérõhelyen kicsit többen nézték és az még benne van a bizonyos hibahatárba.. csak felszorozva kicsit nagyobb az eredmény
Olyan fosi mint a masik...