59
-
Mat666 #19 "az, hogy magadat igényesnek vallod mozinézés területen, még nem jelenti azt, hogy az is vagy... ;)"
Ezt biztos hogy nekem címezted mert nem értem ez most hogy jött ide? -
gulyasandras #18 Ilyesmiktől is agybajt kapok. -
gulyasandras #17 Cseszd meg, James! Alitára meg várjak még 10 évet? :( -
sandor8206 #16 + a sima dvd se volt 3D-s még is az is rekordokat döntött, de biztos azt is a 3D meg a hype meg a marketing miatt vették meg az meberek, ugy fél évre a bemutató után -
willcox #15 A 3D sem volt újdonság, mert már sok évvel az avatar előtt is voltak 3D-s filmek. -
#14 Én meg itthon néztem, 3D vagy különösebb mozihangulat nélkül, és baromira tetszett. Epic film, nem a látvány miatt, hanem a mondanivalója miatt. Hatalmas, kíváncsi leszek a további részekre. -
#13 Hát ez érdekes, mi meg az egy órás hazautat végigbeszélgettünk a filmről, miután először láttam... -
sanyicks #12 Kíváncsi vagyok mekkora siker lesz így hogy a háromdé már nem lesz újdonság ;)
bár a hype miatt valszeg sikeres lesz, de a kérdés mennyire az 1részhez képest. -
pokolfiu #11 az, hogy magadat igényesnek vallod mozinézés területen, még nem jelenti azt, hogy az is vagy... ;) -
Csimbi #9 jah pláne, hogy dettó ugyanaz az egész, mint a pocahontas.
az igényességről meg annyit, hogy jómagam jópár munkatársammal együtt igényes mozikedvelőnek valljuk magunkat, és mindenkiben annyi maradt meg a film után, hogy egy fos.
még a lerosszabb művészfilmről is többet lehet beszélni, mint erről. a mozizás utáni sörözéskor az ember szinte bármilyen filmről tud pár mondatot beszélni, ezután a film után siri csend, nagy röhögés volt, aztán vita arról, hogy mire költhettük volna el jobban a belépőjegy árát.
node, izlések és pofonok... -
Mat666 #8 "Aki meg azon nyavalyog hogy úgy is tudni lehetett mi lesz a vége, arra remélem rászakad a plazmatévé, amikor legközelebb újranézi az egyik kedvenc filmjét. A Rómeó és Júliáról is mindenki tudja mi a vége, mégis megnézzük."
Na azért ne keverd a dolgokat az hogy egy régi filmet megnézel és nyilván tudod a mi lesz a vége vagy ha egy irodalmi műnek tudod a véget mert hallottál róla vagy kény szerböl el kellet olvasnod az egész más.
Mint amikor egy új filmnek történetét 15-20 percel a kezdés után már kitalálod. -
bigjoe #7 Előbb legyünk túl a 2012-ön.
-
bvalek2 #6 Nekem az a tapasztalatom, hogy pont a legnaívabb és a legigényesebb mozibajárók szeretik az Avatart. A naívák a látvány meg a cuki kék élienek miatt, aki meg igényes, és odafigyel, az felfedezi benne Cameron zsenijét. Minden mindennel összefügg, anélkül hogy túlzsúfolt lenne, egy porszem sincs csak úgy véletlenül ott a homokban, remekül meg van komponálva. Az angol változat pedig egy nyelvi élmény, ritka ilyen jó írással találkozni, gördülékeny dialógusok, ütős monológok. Aki meg azon nyavalyog hogy úgy is tudni lehetett mi lesz a vége, arra remélem rászakad a plazmatévé, amikor legközelebb újranézi az egyik kedvenc filmjét. A Rómeó és Júliáról is mindenki tudja mi a vége, mégis megnézzük.
Egyébként pedig nem a 3D-nek köszönheti a varázsát. Szándékosan normál moziban néztem meg először. A látvány azért megkapó, mert jó a rendező. Nem zsúfolta túl a felvételeket, jól a beállítások, bele tudtam élni magam 3D nélkül is (persze utána megnéztem 3D-ben is). -
wolruf #4 Nekem akkor is nagyon tetszett a film :) Lehet hogy túlérett vagyok :D Belenőttem :) -
maxy182 #3 Ha 2014 decemberében mutatnék be,akkor az nem 3, hanem 4 év múlva lesz, nem? Csak mert úgy kezdődik a cikk... -
Mat666 #2 Avatar hírek lesznek az Sg Kb 2018 az biztos.
Bár ennek a cikkek legalább volt némi hírértéke nem úgy mint általában. -
Rotyoka #1 Ugyan olyan szar lesz mint az 1. De remélem most is minden nap fogol postolni erről a retekről amint kiszivárog egy fél pixel a forgatásról.