Kiderült, hogy mikor kerül moziba az Avatar 2
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Aki meg azon nyavalyog hogy úgy is tudni lehetett mi lesz a vége, arra remélem rászakad a plazmatévé, amikor legközelebb újranézi az egyik kedvenc filmjét. A Rómeó és Júliáról is mindenki tudja mi a vége, mégis megnézzük."
Na azért ne keverd a dolgokat az hogy egy régi filmet megnézel és nyilván tudod a mi lesz a vége vagy ha egy irodalmi mûnek tudod a véget mert hallottál róla vagy kény szerböl el kellet olvasnod az egész más.
Mint amikor egy új filmnek történetét 15-20 percel a kezdés után már kitalálod.
Na azért ne keverd a dolgokat az hogy egy régi filmet megnézel és nyilván tudod a mi lesz a vége vagy ha egy irodalmi mûnek tudod a véget mert hallottál róla vagy kény szerböl el kellet olvasnod az egész más.
Mint amikor egy új filmnek történetét 15-20 percel a kezdés után már kitalálod.
Elõbb legyünk túl a 2012-ön.
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Nekem az a tapasztalatom, hogy pont a legnaívabb és a legigényesebb mozibajárók szeretik az Avatart. A naívák a látvány meg a cuki kék élienek miatt, aki meg igényes, és odafigyel, az felfedezi benne Cameron zsenijét. Minden mindennel összefügg, anélkül hogy túlzsúfolt lenne, egy porszem sincs csak úgy véletlenül ott a homokban, remekül meg van komponálva. Az angol változat pedig egy nyelvi élmény, ritka ilyen jó írással találkozni, gördülékeny dialógusok, ütõs monológok. Aki meg azon nyavalyog hogy úgy is tudni lehetett mi lesz a vége, arra remélem rászakad a plazmatévé, amikor legközelebb újranézi az egyik kedvenc filmjét. A Rómeó és Júliáról is mindenki tudja mi a vége, mégis megnézzük.
Egyébként pedig nem a 3D-nek köszönheti a varázsát. Szándékosan normál moziban néztem meg elõször. A látvány azért megkapó, mert jó a rendezõ. Nem zsúfolta túl a felvételeket, jól a beállítások, bele tudtam élni magam 3D nélkül is (persze utána megnéztem 3D-ben is).
Egyébként pedig nem a 3D-nek köszönheti a varázsát. Szándékosan normál moziban néztem meg elõször. A látvány azért megkapó, mert jó a rendezõ. Nem zsúfolta túl a felvételeket, jól a beállítások, bele tudtam élni magam 3D nélkül is (persze utána megnéztem 3D-ben is).
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Nekem akkor is nagyon tetszett a film 😊 Lehet hogy túlérett vagyok 😄 Belenõttem 😊
Ha 2014 decemberében mutatnék be,akkor az nem 3, hanem 4 év múlva lesz, nem? Csak mert úgy kezdõdik a cikk...
Avatar hírek lesznek az Sg Kb 2018 az biztos.
Bár ennek a cikkek legalább volt némi hírértéke nem úgy mint általában.
Bár ennek a cikkek legalább volt némi hírértéke nem úgy mint általában.
Ugyan olyan szar lesz mint az 1. De remélem most is minden nap fogol postolni errõl a retekrõl amint kiszivárog egy fél pixel a forgatásról.
← ElőzőOldal 2 / 2