15
  • geronemo
    Most ennek a cikknek már megint mi értelme volt ??????????????????
  • sandor8206
    nem azzal van bajom, hogy nem robbant egy komp se, hanem ahogy megoldotta Nolan már csak az amerikai zászló bevágása kellett volna a szavazás mellé, a feka elítélt meg csak hab volt a tortán
    betmen hatástalaítja pl a szerkezeteket, mondjuk csak ennyi, semmi bajom nem lenne a filmmel
    de az a jelenet teljesen irreális (fura pedig Nolan reális betmenekt szeretett volna csinálni) és giccses, amerikai liberális szemét
  • richard45
    Hát a Dark Knightra lehet mondani mindent csak azt nem hogy nyálas.
  • cateran
    A kompos reszhez ismerni kellene a kepregenyt is vagy legalabbis a felepiteset...lenyege,hogy Joker sosem erhet el totalis gyozelmet..erhet el sikereket,de vegso gyozelmet nem (ahogy Batman sem)
    Ha a kompnal az 1ik felrobbant volna,az Joker totalis gyozelme Batman felett....ha mind2,akkor plane....
    Szvsz Gordon szovege a gyengebbek kedveert van,akik esetleg olyan szinten mozognak,mint a kiskolyok mellette es nem ertenek mi tortenik....
  • Andrews2007
    A Pókember trilógia kb 1000-szer nyálasabb az új Nolanos Batmaneknél.
  • Merces
    ..azért nem volt fair küzdelem ,szegény Pókeember jópár kört futott már mielőtt összeengedték őket.(amugy én is Ratman párti vagyok abban sokkal több a dilinyós)
  • sandor8206
    kompos részre utaltam, de ha már így megemlítetted Gordon monolgja is eléggé veri a nyálas biztosétikot a TDK végén
  • Glutamin
    Én a pókemebert néztem ezúttal. Egyébként szerintem is a Batman a jobb film a kettő közül. Igaz mindegyiket láttam már többször is.
  • immovable
    Ezt a batman-t nem láttam, de nem is nagyon érdekel. A sötét lovagot is három részletben tudtam csak kiszenvedni. Akkora volt a hype, hogy már én is megnéztem. Kár volt.
  • Etinger
    Az nem a vége, amúgy meg... bár minden nyálas filmnél ez lenne a szint.. azt hiszem nem panaszkodnánk!
  • CaptainRumi
    Melyikre gondolsz? Amikor Gordontól megtudjuk, hogy Joker lesz a következő ellenfél, aztán Batman leveti magát a mélybe és megszólal Zimmer és Howard k*rva nagy zenéje, VAGY a Sötét Lovag vége amikor a Wayne elszáguld a batpod-dal szintén a két zeneszerző zenéjére? Csak azért kérdem, mert mindkettő annyira nyálas és csöpögős befejezés...
  • sandor8206
    nem minden szép és jó, de azért sikerült neki az egyik legnyálasabb legcsöpögősebb filmvéget összehoznia (komp)
  • zoltanszon
    Alairom. A Pokember elso reszet barmikor, a masodik reszeert mar annyira nem kuzdok (magyarul egyszer lattam, az eleg is volt) a harmadikra meg nem vettem a faradtsagot.
    Ezzel szemben ugy a Batman: Kezdodik, mint a Sotet Lovag nagyon jol sikerult. Nolan vegre raerzett, hogy egy kepregeny / szuperhosfilm nem feltetlenul arrol szol, hogy minden csupa szep es csupa jo.
  • KRTuning
    Le. De nem simán, azért ő is kapott.
    Ez a kép az összecsapás után készült:
  • Etinger
    Szerencsére a minőségre szavaztak a TV nézők, amit egyébként elég ritka :) A mozis összehasonlítást ha már megemlítetted Viktor, akkor azért ha igazságosak vagyunk a SP2-t a BM2-höz hasonlítjuk, a Sötét Lovag e tekintetben meg, hogy az egyik kedvenc szavad használjam: ALÁZ!