5
  • bobi64
    Én betiltanám a horror filmeket.
  • winnie
    "Az első rész annyira gyenge volt, legalábbis szvsz, hogy nem is csodálkozok rajta. "

gyenge volt, ezért többen nézik meg? 3 nap alatt többen látták a filmet, mint az első részt összesen itthon. amerikában pedig 3 nap alatt annyian, mint az elsőt 4-5 hét alatt.
  • nessboth
    Ne is! Én mindig álmacsónak és kamusnak tartottam azokat akik azt mondták, hogy végigröhögnek egy filmet, de most én is megtapasztaltam, mert amikor a kísértet minden este azzal szórakozik, hogy kihúzza a medencetisztítót a medencéből...tényleg röhögött a mozi (főleg ahogy kinézett, hogy egy gömböc kis gép kimászik a medencéből), és onnantól, hangoskodás, telefonálgatás, beszélgetés zajlott a moziban...
    Ennél nagyobb szégyen nem is kell egy ilyen filmnek. Végül is megérdemelte ez a celluloidhulladék!
  • Athor
    Az első rész annyira gyenge volt, legalábbis szvsz, hogy nem is csodálkozok rajta. Persze attól még lehet, hogy volt akinek bejött, de nekem csalódás volt. Ezt a 2. részt nyilván még csak le sem fogom tölteni.
  • vg
    Winnie(Viktor), neked minden film kudarc. Főleg egy horror film, akkor tuti. Egy horror film esetében nálunk eggyáltalán nem rossz az a 5571 néző, de ezt te honnan is tudhatnád.