10 hüvelykes táblával készül a Dell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pontosan erre valók ezek a cuccok. Még az árukat kellene levinni olyan 50e Ft környékére.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Van egy Nokia E90 készülékem 800-as vízszintes felbontásán már egész jól megjeleníthetõek az információk, fõleg olvasgatásra használom a belsõ kijelzõjét, de már nagyon szemezek egy új eszközzel, ami nagyobb méretû és fõleg olvasgatásra használható.
Meguntam a gombokat nyomogatni olvasás közben, jobb lenne valami ami olyan érzést kölcsönöz mintha ténylegesen lapoznom kellene. Persze nem akarok azért elmászni a fotelbõl, hogy emaileket olvassak, nem akarok kimászni az ágyból, hogy megnézzek egy-két weboldalt. Tehát alap dolgokat mindenképpen tudnia kellene az eszköznek, ha munkára nem is alkalmas.
Meguntam a gombokat nyomogatni olvasás közben, jobb lenne valami ami olyan érzést kölcsönöz mintha ténylegesen lapoznom kellene. Persze nem akarok azért elmászni a fotelbõl, hogy emaileket olvassak, nem akarok kimászni az ágyból, hogy megnézzek egy-két weboldalt. Tehát alap dolgokat mindenképpen tudnia kellene az eszköznek, ha munkára nem is alkalmas.
akár úgy. akár az asztalra fektetheted, akár az ágyban a párnára, akár a héven a térdedre, vagy az alkarodon megtámasztod és felsõ káváját fogod. használtam pár hónapig netbookot, néha olyan szívesen letörtem volna a billentyûzetet róla..
ezek a tabletek még csak az elsõ fecskék, de ha már szolgáltatást kínálnak majd, akkor nagyon jók lesznek. csak legyen rajtuk minden csatlakozó ami egy netbookon lenne.
ezek a tabletek még csak az elsõ fecskék, de ha már szolgáltatást kínálnak majd, akkor nagyon jók lesznek. csak legyen rajtuk minden csatlakozó ami egy netbookon lenne.
\"The voices are back... Excellent.\"
hogy lehet egy tabletet használni ?
fogom bal kézzel és jobb kézzel tapicskolom ?
fogom bal kézzel és jobb kézzel tapicskolom ?
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
az még a 7-es, amit korábban bemutattak
A képen biztos, hogy 10" van?
Nekem kicsinek tûnik...
Nekem kicsinek tûnik...
www.adamexdesign.hu
Laptop?
Desktop?
ilyenek......
Desktop?
ilyenek......
"...bár továbbra is úgy vélik, hogy a Windows 7 nem igazán alkalmas a tábla készülékeken történõ használatra..."
Akkor meg mi a büdös nagy l*f*szra jó egyáltalán???
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Akkor meg mi a büdös nagy l*f*szra jó egyáltalán???
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>