A Fûrész 7 megkapta a legkeményebb korhatár-besorolást

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sry két oszlopban akartam de ez valamiért összerakta õket.
Na akkor kezdem amiket írni fogok azok személyes kedvenceim vagy minimum jónak találtam õket és mielõtt írnád tisztában vagyok vele hogy nem mindegyik horror film vagy thriller de nem állnak távol tõle.
P: Rémálom az Elm utcában (Itt inkább az újra gondolok)
Köd
Alien az összes Csont Ember
Alkonyattól pirkadatig (az elsõ része) A falu
A texasi láncfûrészes (2003-2006 gondolok) Fülke
Tíz Csapás Kaptár 1-3 (4. nem láttam)
Szellem hajó Vörös Sárkány
Fûrész az õsszes Bárányok hallgatnak
Halásos Kitérõ (az elsõ) Babysitter Wanted
Sziklák Szeme 1-2 (bár az elsõ jobb) Bíbor folyók 1-2
Tükrök (2007) Doom
Péntek 13 (az új) Hannibal
A Dög (az elsõ) Hannibál ébredése
Hivatlanok Hatodik érzék
Elhagyott szoba 1-2 Hetedik
Captivity Jelek
Holtak hajnala Kéjutazás 1-2
Holtak Napja Kísérleti gyilkosság
A Zodiakus Napfény
Fehér Zaj (az elsõ) Ördög
A gépész P2
100 Feet Silent Hill
Ház a kísértet hegyen 1-2 Vadidegen
28 nappal késõbb Végsõ állomás 1-2
23 Szám Viharsziget
Kör 1-2 Fear com.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe van több is amit kihagytam az biztos.
Szóval megmerem kockáztatni vannak jó filmek változatos filmek csak egy tudni kell kiválasztani õket a gagyiktól mert azok is vannak nem is kevés.

mark oh
Azért a Serbian film sem volt egy vigjáték hamár fürész és mártirol van szó

Choke off

Könnyen lehet, hogy nekem is dokihoz kell mennem, csak nekem azért, mert szeretem a Fûrészt. Meg mert bár egy rakás f.snak tartom a Paranormal activity-t, mégis utoljára kiskoromban a Kedvencek temetõje, meg az Alien volt amitõl ugyanígy többször is futkosott a hátamon a hideg.

hajrá, akkor tõled is jöhet a lista.

oké, akkor kezdd el sorolni az utóbbi 10 év remek horror és thriller filmjeit. szubjektivitás ide, vagy oda, kiváncsian várom a listádat...mert ráfogni a másikra, hogy õ a hibás mindig egyszerû.

Ez is a ritka alkalmak közi tartozik amikor egyet értek veled <#eljen>.
"már jó ideje nem tudnak rendes parázós filmet csinálni"

komolyan nem sikerült eggyel lejjebb olvasnod, hogy mit írtam? mondom még egyszer, te is rosszul választasz. megnézel 1, 5 vagy 10 horrort évente (na, melyik?) és levonod azt az ostoba következtetést, hogy mindegyik rossz. inkább nem pukkasztom ki a buborékodat.

(már megszoktam, hogy a rossz filmekért pár tudatlan hollywoodot okolja, holott õk nézik meg a rosszakat. rossz filmek mindig voltak. akinek van esze, az nem a rosszakat nézi. Akinek nincs..., az csak olvasson nyálcsorgatva filmes fórumokat, hogy milyen remek filmeket hagy ki.)
WiZZaRD
Olyan jó, hogy helyettem eldönti pár idióta, hogy én mit nézhetek meg...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

nekem azzal van tele, hogy anno megcsinálták a fear.com-ot, meg a kört, meg egy-két ilyen filmet (most hogy melyik melyiket másolta és melyik volt az elsõ az nem érdekes) és azóta ez a vonal megy. elhagyott árvaház, gonosz kislány hosszú fekete hajjal, bevillanó szellemek, halottak stb. hihetetlenül unalmas már. még ja, meg még emellett a blair witch-szerû ál doksi paramúví style.
hogy az x+1-edik fûrészrõl ne is beszéljünk.
én már lemondtam a horror/thriller filmekrõl, vagy ha nagyon nézni akarok egyet, elõveszek 1 régebbit.

köszönöm, már megyek is megnézni aaaaa..... moziba 😄DD
Elpusztíthatatlanok (They Live)
úúúú jut eszembe, mi a címe Carpenter filmjének, amiben a srác talál egy doboz szemüveget, amit ha fölvesz akkor lehet látni hogy ki ember és ki UFO? Na azon paráztam még pár sort, csak nem tudom a címét 😞
pedig valszeg a hiba az én készülékemben van.. Nekem a vér, a fröccs, a csontok recsegése nem ijesztõ. Inkább viccnek fogtam fel a kedvencek temetõje 2-ben amikor a kissrác fejét nekipréselték a krosszmotorjának. A Hetedik-en (amit a legtöbben nagyra tartanak) 3x aludtam el a moziban. Számomra az adrenalin, a "thrill" inkább abban rejlik, amire inkább a "puzzle" szó illik.. Hogy is hívták azt a duci kínai nyomozót? Az õ filmjein izgultam. A Halál archívumán is (nincs meg valakinek?). Még Murdoch nyomozó is jobban ébren tart néha. Mégis csak velem lesz a baj 😞
nemnem Viktor, bõven igaza van a srácnak. már jó ideje nem tudnak rendes parázós filmet csinálni

nem. csak rossz horrorokat választasz, ennyi. körültekintõbben kellene döntened arról, mit nézel meg.
hát bennem tutkó elromlott valami, de ezeken a mai horrorokon simán elalszom, utoljára a Dolog tudott ébren tartani. Simán több izgalmat (és pláne fordulatot) hoz egy nõi ETO kézimeccs. Menjek orvoshoz?
Stefling
Nincs bizony keményebb, de unalmasabb sem 😄

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Akkor marad a warez.

Egyébként a Mártírok engem is meglepett, mivel nem arra számítottam, amit láttam. Érdemes volt megnézni, bár újra biztos nem fogom megtekinteni, mert eléggé durva volt.

A fûrész-filmek kismiskák, mivel azok nem adnak a látvány mellé lelki terhelést is. A Martyrs viszont igen.
Pedig a Mártírokból is az unrated verzió volt az igazán megrázó, és bár fáj kimondani, mégis ez a fajta erõszak kellett ahhoz, hogy átjöjjön a nézõnek az, amit a rendezõ át akart adni. Szerintem nem lehetett ép eszû ember, akinek a Mártírok a szó klasszikus értelemben véve "tetszett", így nekem sem. Nem is ajánlom senkinek, hogy nézze meg, de a magam részérõl kevesebb lennék egy tapasztalattal, ha nem láttam volna, ezért nem is bántam meg. És a film végére igenis belátható, hogy szükséges volt az a mennyiségû és minõségû erõszak, amit a rendezõ megálmodott, ahhoz, hogy a szükséges hatást kiváltsa.

Ennek persze semmi köze a Fûrészhez, ahol is a karakterek "fejlõdése" csak álca, ami a fröcsögõs vérengzést próbálja némiképp fûszerezni. De hát ezért nézünk horrort, hogy fröcsögjön a vér, törjenek a csontok, szakadjanak a végtagok. Ha nem lenne ilyen, akkor nem néznénk meg :-) Nem értem ezt a biztosságot, remélem nem könnyed egészestés családi mozira számítottak, amikor beültek a próbavetítésre....

Dchard
← ElőzőOldal 2 / 2