Képes hangulatjelentés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
[/cserf][/fülünyúl]
nekem ez az ev meg elozo ev iszonyat gagyi volt... regi ismerosom elhivot ejszakara (masnap reggelre SOS tortenet, mert munkanap volt) egy kis ceghez mert beallt a zikszcséndzs szerver meg par usernek szar volt a gepe... gagyaba raztuk a tortenetet... hajnalban orultem, hogy milyen jot kerestem 😊 aztan hazafele jovet kaptam egy durrdefektet (abszolut nem az en hibambol sajnos, mert igy legalabb nyugodtan mondhatnam, hogy az en hibam)... gyari meret, gyari gumi a Fiestamra (ST150 tipus es Pzero Nero 195/45/16 a gumi) volt harmincikszezer... jeee tok felelslegesen dolgoztam(so"t + pici minusz)... csak a defektrol jutott eszembe... (cuzamen ilyen volt az evem) 😄 Azota elment a 4kerekes turbos is meg a Fiesta is, es olyan valsagautom van, amit ha elvinnenek, max rohognek... 😄
on:
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
huuuh na az kemény :S
részvétem...
defektet kaptam és annyira gyepára ment a külsõ h másikat kell beszerválni 😞
lehet rossz képet választottam de gyors nem találtam jobban :S

<#eljen>#eljen>

★ 汤姆 李

megyek boltban, höhh, cannabis üccsi, veszünk egyet - de miért nem zöld? na mind1. 😄
All hail the double x!
bár a gimibe visszamennék, mert lenne ott 1 csaj aki...hmm kár hogy kihagytam 😄
All hail the double x!
Most én is álláskeresõ vagyok, szóval én is azt mondanám, hogy bárcsak a suli lenne a legnagyobb gondom. 😊
omg! en lennek a legboldogabb, ha csak ennyi lenne a gondom 😊 Fel a fejjel nem olyan nagy problema az 😊 ehhh