537
  • SötétBarom
  • theone91

Ezzel "b_sztam" el a délelőttöt. :D
  • Drephis
  • szjuca

:-)
  • mangalány
  • SötétBarom
  • rooney8
  • pxxl
  • alcotb
  • LoSA
  • mangalány
    Látom neked is jó kedved van...
  • Depridol
  • Doomista
    Kép. Nálunk biztos nincs, ez is lehet csak a codhoz valami limitált kiadás volt...
  • LoSA
  • pxxl

összeszarják a monitoromat is a kis kecik
  • LoSA
    Mondhatni, hogy fiatal vagy még, még bőven van időd rendbe tenni az életedet... Én azt tanácsolom, hogy járj el pl edzegetni, sportolni meg ilyenek. Hidd el, hogy sokat segít, emberek között vagy legalább, stb...Suli, hát az meg nem kellemes, de mindenki túl lesz rajta egyszer. :D
  • LoSA
  • tttttom
    18 vagyok.
  • pxxl
    kék az fosh :) van piros is?
  • Doomista
    az nagyon finom gyümölcs ízű, zöld az nagyon cukros, kéket még nem ittam, pirosat meg nem láttam életemben.
  • pxxl
    sárga a legjobb :)
  • Martinez01
    Aki megteheti ...
  • SötétBarom
    Heh. Akinek zongorája van otthon ^^
  • Kata
    :) a valóság kevésbé volt az, hazaértem, csak a kabátot ledobtam aztán pötyögtem kicsit a zongorán mert olyan kedvem volt
  • pajti
  • mangalány
  • Lammer
    off:

nekem ez az ev meg elozo ev iszonyat gagyi volt... regi ismerosom elhivot ejszakara (masnap reggelre SOS tortenet, mert munkanap volt) egy kis ceghez mert beallt a zikszcséndzs szerver meg par usernek szar volt a gepe... gagyaba raztuk a tortenetet... hajnalban orultem, hogy milyen jot kerestem :) aztan hazafele jovet kaptam egy durrdefektet (abszolut nem az en hibambol sajnos, mert igy legalabb nyugodtan mondhatnam, hogy az en hibam)... gyari meret, gyari gumi a Fiestamra (ST150 tipus es Pzero Nero 195/45/16 a gumi) volt harmincikszezer... jeee tok felelslegesen dolgoztam(so"t + pici minusz)... csak a defektrol jutott eszembe... (cuzamen ilyen volt az evem) :D Azota elment a 4kerekes turbos is meg a Fiesta is, es olyan valsagautom van, amit ha elvinnenek, max rohognek... :D

on:
  • Dean Winchester

huuuh na az kemény :S
    részvétem...
  • Doomista
    :-( azt ne felejtsd el hogy lehetett volna rosszabb is. egyik rokonomék egy defekt miatt borultak árokba, párszor megpörgött a kocsi...biztosító nem fizet.
  • Dean Winchester
    szar kedvem van
    defektet kaptam és annyira gyepára ment a külső h másikat kell beszerválni :(
    lehet rossz képet választottam de gyors nem találtam jobban :S
  • Tomy Lee
    Az gyenge.Inkább a cocaine energi italt vegyed ebből is az erős pirosat

• Doomista
    én most zöld monstert iszom, így szörnyes hangulatba vagyok haha.

• pxxl
  • pxxl
    jah nekem is ez volt az első gondolatom.

megyek boltban, höhh, cannabis üccsi, veszünk egyet - de miért nem zöld? na mind1. :D
  • Doomista
    legalább zöld színű lenne, úgy hatásosabb :D
  • pxxl
    én nem mennék vissza :D jó ez így, nekem most nincs nagy para, am is nyugis ember vagyok...
    bár a gimibe visszamennék, mert lenne ott 1 csaj aki...hmm kár hogy kihagytam :D
  • LoSA
    Hjó, hát mindenki az a legnagyobb problémája, amiben jelenleg van. Utólag már persze az nem olyan nagy "gond", de akkor az is az volt neked, nekem...

Most én is álláskereső vagyok, szóval én is azt mondanám, hogy bárcsak a suli lenne a legnagyobb gondom. :)
  • Lammer
    vissza a Ziskolapadba, szuleim eltartanak, burokban vagyok, miegymas... ahhh sweet nostalgie
  • Lammer
    suli + "egyedullet"

omg! en lennek a legboldogabb, ha csak ennyi lenne a gondom :) Fel a fejjel nem olyan nagy problema az :) ehhh
  • LoSA

tttttom: Hány éves vagy?