Ismét vihart kavart a Wikileaks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Egyébként nem erre gondoltam. A németek összehoztak egy lufi gazdaságot kb 5 évre. Amcsi meg kb 100 éve egész jól áll. Technológiát mert miért vitatná bárki. Németek pengék voltak.
Ahány ház, annyi baj legyen.
Vagy azt akarod mondani hogy azt a technológiát is, amivel jóval megelõzték a korukat is a zsidóktól szedték össze? :D
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Népírtás mindig is volt a történelem folyamán, szinte mindenki írtott mindenkit, de mondjuk a dél-amerikaiak se pereskednek spanyol erõgazdaságokkal, akik területérõl a fát szállították a hajokhoz 500 éve :D. Sõt, ott az európai embereket "fiatalabb testvérnek" hívják.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Izrael fronton talán még nehezebb tisztán látni. Azon nincs mit vitatni hogy bármit is szenvedtek el a történelem alatt, nem okoz számukra gondot hasonló szenvedéseket okozni másoknak céljaik kapcsán.
Utolsó mondatod pedig extra érdekes. Angliának a sokszor felajánlott béke, tudhatóan átverés volt. Már akkor számtalanszor látta a világ mekkora üzlet Hitlerrel megállapodni. Egyébként nem lenne érdekes téma egy vitára ha ebben a mondatodban „Angliát” kicseréljük a „Palesztin területekre”.? Lehetne béke?
azért nem féltem én az amikat, nem hinném, hogy meghatja õket pár százezer arab halála, abban az országban is gõzerõvel "szórakoztat" a média, cirkuszt, kenyeret, a többi nem számít. :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
<flame>
Freedman beszéde #1
Freedman beszéde #2
Freedman beszéd #3
Freedman beszéd #4
[/flame]
Asperot: Tisztában vagyok Hitlerrel kapcsolatban annyira hogy tudjam: a holomítosz egy nagy mese amibõl tetûhintások milliói gazdagodtak meg, és a mai napig is tudják belõle dönteni a lóvét. És azzal is tisztában vagyok hogy Hitler tizedannyira sem volt népírtó,háborús bûnös mint Izrael jelenlegi vezetõje. De az úgynevezett náci németországban is jó ha tizedannyi valóban fajgyûlölõ katona/ss tiszt/ember élt, tevékenykedett mint most izraelban.
Tisztaban vagy vele, hogy milyen aron lett USA az egyik legfejlettebb es legpazarlobb allam? Obama bar meg nem inditott haborut, remeljuk nem is fog, mert a bekedijat azert kapta, hogy ne inditson Iran ellen ugye, viszont fenntart tobb helyen is katonai eroket es qrvara nem a beke fenntartasa vegett, hanem hatalmi pozicio biztositasa okan. USA-nak erosen szukse lesz plusz nyersanyagforrasra a jovoben ill. mar most, leginkabb ezert folynak a jelenlegi haboruk, ahol civileket gyilkolnak halomra nap mint nap.
Izrael teruleten pedig a palesztinok nepirtasa folyik, amihez USA csak asszisztal, bar neha a sajto elott Obama kijelenti, hogy eleg ebbol, azutan megy minden ugy ahogy addig. :)
Hitler pedig tobbszor felajanlotta beket Anglianak a 2. VH folyaman, nem is kovetelve hatalmas teruleteket, Anglia jobban akarta a haborut, mint Nemetorszag, de ez egy hosszu tortenet..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Obama pontosan milyen háborút indított?
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Amúgy meg nem vagyok antiszemita.
Semmi bajom az arabokkal pl.
Az "idegen kufárokkal" van bajom.
Elõítéleteim vannak velük szemben és szerintem jogosak, pontosabban igazságosak.
Ugyan ilyen rokonszenvet élveznek nálam a familiárisan hiperpigmentáltak.
Utána pedig lõjék le, mert ahogy Smith ügynök mondta volt: "Teljesen lényegtelen, amit tudni vél róla. A hatóságok szerint a legveszélyesebb ember, aki a világon él."
Semmi sem veszélyesebb az igazság kimondásánál és ez igaz arra, aki kimondja, de arra is akirõl kimondják!
iSS!
Értsd: Keresik a lehetõséget, hogy miként lehetne vele plutóniumos teát itatni.
Az optimisták angolul tanulnak.
A pesszimisták héberül.
A realisták lõni....
"katonai légi jármûnek nem lehetséges a megadás, a lázadók továbbra is jogos célpontnak tekintendõk"
Pff... ez mi? Joghézag a gyilkolásra?!
"Irakban több mint 150 ezren haltak meg harci vagy erõszakcselekményekben; hozzávetõleg 80 százalékuk polgári személy."
Na, ez tiszta munka volt!
Valaki lent említette a hazai médiát, ezen a területen se ártana változás, mert a híradó elsõ felében idõjárás jelentés van a másik felében meg újszülött állatokat mutogatnak ( természetesen ez sarkított példa) de a lényeg, hogy a valóban fontos híreket azt nem szeretik mutogatni a híradókban.
Meg az egész nobeldíj odaitélõ bizottság? Legalább akkor nézzenek a tükörbe, amikor borotválkoznak!
link
2 részes , csak lejjebb kell görgetni a másodikért.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Az amcsik, meg kapják be. Elismerték, hogy sem a tömegpusztító fegyverek nem voltak igazak, és kapcsolat sem volt Szaddam, meg az al-kaida között (utálták egymást mint a xart!). Most meg azon hisztiznek, hogy valaki tiszta vizet próbál önteni a pohárba, legalább azt reálisan bemutatni, hogy mekkora kárt okoztunk. 6 év alatt annyit, mint Szaddam 20 év alatt. Mellesleg Szaddam modernizálta az országot, a nõknek egyenjogúságot adott, kiépítette a közoktatást meg ilyenek. A Perzsa-öböl térségében az egyetlen ország volt, ahol nem a hagyományos iszlám törvénykezés volt érvényben, megkövezés az erõszak áldozatául esett nõknek, meg hasonló finomságok.
A háború nagyjából azon múlt, hogy Szaddam a tárgyalások feltételeként azt szabta, hogy visszavonulása/számûzetése esetén a népes családjának biztonságát/jólétét is szavatolják. De az amcsik sóherkodtak, nem azt nézték, hogy gyakorlatilag megvásárolhatják ezzel egy ország népének a jólétét. Miközben manapság Afganisztánban fûnek fának fizetnek, csak ne támadják meg a koalíciós erõket.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
<#wilting>#wilting>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Kéne még pár dologban a wikileaks-nek informálnia. Pl. MaO-n is el tudnám viselni ha kicsivel több értékes infót kapnánk, nem csak Gyõzike beszakadt körmérõl készülnének hírek.
Elfogják, esetleg balesetben meghal (véletlenül átszalad a fején egy ólomdarab, véletlenül ráesik a házára egy bomba, stb), vagy elfogják és elítélik tenorizmustámogató pedofil náczy holokauszttagadó torrentezõként :D