80
  • Kelta
    Rendben a zombik müködését elfogadom, meg a létüket, végülis erről szól a film..oké legyen.

de az emberi rész mért ne lehetne reális?? elvégre elvileg napjainkban játszódik, és nem kitalált világban, hanem a mai amcsiban..ez egyértelmü, nem? semmi akadályát nem látom, és élvezhetőbb hihetőbb, átélhetőbb lenne a film..és ettől lehetne parázósabb, nem?
    Honnan veszem, vazze:) 39.50-nél mondja a néger hogy a villany már egy hónap után nem volt...tehát több telt el egy hónapnál..és nézd már meg a várost..rozsdás??!! autók mindenhol..ehh. mindegy.:)
  • Dynamic
    Azt nem értem, hogy tudatosan leültél nézni egy zombis filmet, majd rácsodálkozol olyan dolgokra, ami hasonló alkotásokban alap. Minden filmben vannak hülyeségek, még a Barátok köztben is biztos vannak olyan jelenetek, ami a valóságban nem történhetne meg. Kérdés, hogy egy film kategóriájában mennyire elfogadható egy-egy "képtelenség". Éppen ezért nem is térek ki arra drogos vízióra amit írtál, hiszen nyilván egy ilyen filmben az már elég sok lenne. Viszont egy zombi filmben totál elfogadható, hogy zombik vannak(jéé) és normális esetben senki nem kezd el orvosi lexikonokat lapozgatni. Elég abszurd, hogy a természettudományi hátterét vizsgálod annak, hogy mi történik a zombik által elfogyasztott hússal.

A kórházról meg annyit, hogy nem értem, miért olyan nehezen elképzelhető, hogy az utolsó napokig még ápolta valaki és honnan veszed, hogy hónapokig feküdt étlen-szomjan? Kicsit fura, hogy ilyen egyszerűen magyarázható dolgot egy kalap alá veszel a zombik emésztésével.
  • Kelta
    nagy érvek...meghajlok a hülyeség elött:)
    Akkor a következő részben egy lila repülő viziló is bejöhetne és megehetné a villanypóznákat, és mikor kiszarja azokat, gonosz emberevő kígyóként élnének tovább..majd Süsü is megjelenne, és ő is zombivá válna..majd a békák is 6 méteresre nőhetnének, és marhára jól mutatnának a filmben, és lenn egy nagy béka-zombi gyilok..és az emberek (már az élők) meg teniszütővel verhetnék őket, mert csak attól pusztulnak el..király....

nézzétek.
  • Mat666
    Ennyi ez így van
  • Rotyoka
    Ezt tökéletesen kitárgyalták már a Resident Evil 3 ban és egyéb zombis filmekben. Nem kell üríteni ahhoz hogy az adott dolog eltakaordjon csak fullosan le kell bontani. Pl a 28 nappal későbben a zombik kipusztultal mert elfogytak az emberek akiket meg lehetett kajálni
  • m minnifield
    nem tudjuk...azt se tudjuk, hogy dr. house páciensei tényleg meggyógyulnak-e 45 perc után, azt se, hogy a fénykardnak tényleg ilyen-e a hangja, azt se, hogy benjamin button hogyan születhetett öregen, azt se, hogy jason statham hogyan élte túl a zuhanást, meg azt se, hogy st. tropezben tényleg leszálltak-e a földönkívüliek...lütyő bazmeg, lütyő.
  • m minnifield
    persze, mert egy tv sorozat vagy mozifilm attól jó, hogy mindent reálisan, életszerűen mutat be. vágás nuku, minek, az életben sincs, az űrhajós jeleneteket tényleg az űrben forgatják, ha meg egy életet átölelő történetet látunk, az a film természetesen 60 évig készült...
    FACEPALM a köbön...
  • Dynamic
    "Nem magyarázom el..."
    Korrekt érv, teljesen megsemmisültem. Meghajlok a zsenialitásod előtt
  • Kelta
    Szeretem mikor valakinek halvány fogalma sincs miről van szó, csak belebüfög...szerencsétlen:)
    Nem magyarázom el..maradj ezen a kb 7-9 éves szinten...
    ennél jobb sorozatot sose láss :)
  • Dynamic

Istenem, ha ezen fennakadsz, akkor inkább kapcsolj a Animal Planetre.Persze maga a tény, hogy valaki zombivá változik az már nem is zavar.(Ez kb olyan, mintha a Star Warst azért tartanám hülyeségnek, mert az "űrben nincs is hang")
  • Zolthen
    Magyar csatornán is lesz?
  • MsUser
    Most kiadnak egy sorozatot, később ne legyen szokatlan ha megtörténne?
    Na jó ez csak egy poen, de tényleg mit esznek ezen a témán annyit hogy sorozat legyen belőle, bár olcsón megdöbbentő képi hatást lehet produkálni, de erre pénzt időt áldozni sok epizódon keresztül...
  • Crane
    Egyszerű: Zombis filmek zombiknak. :)
  • morden
    Hümm, akkor 130 országban torrenten jelenik meg egyszerre :D ( mert kerestem de nem találtam magyar premiert)
  • Blacktom
    Ott kezdődik, hogy ha nem él, akkor hogy mozog... stb. Az ember elég bonyolult, a zombis filmek pedig általában még bonyolultabban, de annál ellentmondásosabban találják ki a dolgaikat
  • Kelta
    továbbá valaki elmesélhetné, hogy mi lesz azzal a hússal amit megzabálnak a zombik? hiszen mint a néger mondja nem él a testük, csak a fejükben valami...emésztés tehát nulla. akkor?? egyszer csak telítődik ott bent, és akkor hova tömködi le??? és minek??? vagy emésztése van?? és kakil is?? :)
    és ha nem eszik, akkor meghal?? mer akkor hamar kihalnak:)
    szánalmas ostobaság ez....
  • Kelta
    Módosítom, a várost elnézve hónapok teltek el....ökörség a köbön.
    részemről, kuka..
  • Kelta
    Valszeg nem tudom értelmezni, hogy hetekig feküdt a kórházban és nem halt meg 2-3 nap múlva VIZ nélkül...na persze...:)
  • winnie
    semmi extra, szerintem te is ismered a 28 nappal meg héttel későbbet, esetleg a shaun of the dead-et. angol sorozatnak meg a dead set volt ott, ami nem biztos, hogy annyira szuper, de a kevés tévés zombis cucc egyike. (az amerikaiak inkább videóra hozzák ki a jobb zombis cuccokat.)
  • winnie
    lehet, hogy csak nem tudtad értelmezni. (én ilyenkor mindig azt szoktam feltételezni, hogy én vagyok a hülye, nem az a sok író, aki írja:)
  • Kelta
    20 perc után vagyok, és már egy bődületes baromság van benne (meg sok kicsi)..de mindegy..megnézem végig..de kicsit nevetséges az egész..
  • Mat666
    Túl sokat értelmezel bele.
  • Leslieke
    Írnál címeket is?

engem érdekelnének a zombis filmek.

A Walking Dead pedig remek első résszel kezdett, jöhet a folytatás!
  • Fec papa
    SPOILER!!!

Jah, meg ott van az is még, hogy a haverja most a feleségét reszeli, az is érdekes lesz majd ha találkoznak. :))

SPOILER OFF.
  • Fec papa
    Az 1. rész alapján egyelőre nézhető, másrészt meg még érdekel hogy mi lesz a faszival, de ha mást nem fognak belőle kihozni mint hogy menekül meg lövöldözik, akkor kuka, egyelőre érdekesen alakul.
  • kalapos01
    Azért döguncsi, mert neked csak idáig terjed a fantáziád. Ha csak ennyiről szólna, a képregény behalt volna 5-10 rész után. És mégis, az hét éve jelenik meg minden hónapban, és kábé minden arc jobb, mint az előző, hihetetlen, hogy mennyi ötlet van benne. Mázli, hogy nem te írod, hanem Kirkman. :)
  • Kelta
    Egyetértek..sosk zombi, kevés ember, aztán irtják egymást..játékban elment 20 éve..néha filmben is mikor 14 éves az ember...de sorozatban?? döguncsi....
  • Rotyoka
    Über mega brutális jó sorozat lesz a faszi filmjeit nézve.
  • gombabácsi
    a zombifilmeknek az a lényege hogy embert irthatsz benne, akik olyanok mint a szomszédod, haverod, apád, anyád, testvéred
    csak ezt persze senki se vallja be magának
    majd ha háború lesz akkor könnyebb lesz a gátlásokat levetkőzni mert az ilyen filmek kondicionálják az embereket arra hogy szomszédot, tesót stb ölje le
  • winnie
    akkor nézd meg a sorozatot.

mondjuk nem hiszem, hogy éppen amerikában lenne zombiőrület. régen volt, de ma alig van film a témában. tavaly volt egy angol zombisorozat, meg van két nagyon jó angol zombifilm, de az amerikaiak nem hiszem, hogy zombiőrülnének. talán majd most.
  • radical@work
    sose értettem miez a nagy zombi őrület az amcsiknál és most se vágom.
  • black87
    Dettó. Szerencsére a 28 nappal később jó film volt, ha csak egy kicsit is hasonlít rá akkor jöhet.
  • ates84
    Október 31-én lesz a releaase. A "napokon belül" pontosítása végett...
  • morden
    Egy fontos dologról nem esett szó, mi benne vagyunk a 120 országban, ha igen melyik csatorna mikor fogja adni majd ?
  • gombabácsi
    zombik közt
    józombik
    zombika (győzike)
  • dzsagon
    Egy film erejéig talán még érdemes zombikat nézni, de bazmeg éveken át egy sorozatban dögunalom lesz.
  • Mat666
    Tegnap néztem meg nekem bejött.
  • Carbine
    "Az ősz leginkább várt sorozata napokon belül elkezdődik"

Boardwalk Empire már rég elkezdődött :D
  • bippo
    zombis. részemről skip.
  • z99999
    kezdés 28 nappal később koppintás :D amugy egy sanszot megér