Tévésorozat, ami 120 országban startol egyszerre

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magyar csatornán is lesz?
Most kiadnak egy sorozatot, késõbb ne legyen szokatlan ha megtörténne?
Na jó ez csak egy poen, de tényleg mit esznek ezen a témán annyit hogy sorozat legyen belõle, bár olcsón megdöbbentõ képi hatást lehet produkálni, de erre pénzt idõt áldozni sok epizódon keresztül...
Egyszerû: Zombis filmek zombiknak. 😊

Hümm, akkor 130 országban torrenten jelenik meg egyszerre 😄 ( mert kerestem de nem találtam magyar premiert)
Ott kezdõdik, hogy ha nem él, akkor hogy mozog... stb. Az ember elég bonyolult, a zombis filmek pedig általában még bonyolultabban, de annál ellentmondásosabban találják ki a dolgaikat

Kelta
továbbá valaki elmesélhetné, hogy mi lesz azzal a hússal amit megzabálnak a zombik? hiszen mint a néger mondja nem él a testük, csak a fejükben valami...emésztés tehát nulla. akkor?? egyszer csak telítõdik ott bent, és akkor hova tömködi le??? és minek??? vagy emésztése van?? és kakil is?? 😊
és ha nem eszik, akkor meghal?? mer akkor hamar kihalnak😊
szánalmas ostobaság ez....

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

Kelta
Módosítom, a várost elnézve hónapok teltek el....ökörség a köbön.
részemrõl, kuka..

Kelta
Valszeg nem tudom értelmezni, hogy hetekig feküdt a kórházban és nem halt meg 2-3 nap múlva VIZ nélkül...na persze...😊

semmi extra, szerintem te is ismered a 28 nappal meg héttel késõbbet, esetleg a shaun of the dead-et. angol sorozatnak meg a dead set volt ott, ami nem biztos, hogy annyira szuper, de a kevés tévés zombis cucc egyike. (az amerikaiak inkább videóra hozzák ki a jobb zombis cuccokat.)
lehet, hogy csak nem tudtad értelmezni. (én ilyenkor mindig azt szoktam feltételezni, hogy én vagyok a hülye, nem az a sok író, aki írja😊
Kelta
20 perc után vagyok, és már egy bõdületes baromság van benne (meg sok kicsi)..de mindegy..megnézem végig..de kicsit nevetséges az egész..

Túl sokat értelmezel bele.
Írnál címeket is?

engem érdekelnének a zombis filmek.

A Walking Dead pedig remek elsõ résszel kezdett, jöhet a folytatás!
Fec papa
SPOILER!!!

Jah, meg ott van az is még, hogy a haverja most a feleségét reszeli, az is érdekes lesz majd ha találkoznak. 😊)

SPOILER OFF.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fec papa
Az 1. rész alapján egyelõre nézhetõ, másrészt meg még érdekel hogy mi lesz a faszival, de ha mást nem fognak belõle kihozni mint hogy menekül meg lövöldözik, akkor kuka, egyelõre érdekesen alakul.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Azért döguncsi, mert neked csak idáig terjed a fantáziád. Ha csak ennyirõl szólna, a képregény behalt volna 5-10 rész után. És mégis, az hét éve jelenik meg minden hónapban, és kábé minden arc jobb, mint az elõzõ, hihetetlen, hogy mennyi ötlet van benne. Mázli, hogy nem te írod, hanem Kirkman. 😊
Kelta
Egyetértek..sosk zombi, kevés ember, aztán irtják egymást..játékban elment 20 éve..néha filmben is mikor 14 éves az ember...de sorozatban?? döguncsi....

Über mega brutális jó sorozat lesz a faszi filmjeit nézve.

a zombifilmeknek az a lényege hogy embert irthatsz benne, akik olyanok mint a szomszédod, haverod, apád, anyád, testvéred
csak ezt persze senki se vallja be magának
majd ha háború lesz akkor könnyebb lesz a gátlásokat levetkõzni mert az ilyen filmek kondicionálják az embereket arra hogy szomszédot, tesót stb ölje le

akkor nézd meg a sorozatot.

mondjuk nem hiszem, hogy éppen amerikában lenne zombiõrület. régen volt, de ma alig van film a témában. tavaly volt egy angol zombisorozat, meg van két nagyon jó angol zombifilm, de az amerikaiak nem hiszem, hogy zombiõrülnének. talán majd most.
sose értettem miez a nagy zombi õrület az amcsiknál és most se vágom.

black87
Dettó. Szerencsére a 28 nappal késõbb jó film volt, ha csak egy kicsit is hasonlít rá akkor jöhet.

\"A geek olyan ember, aki egy jó poén hallatán nevetés helyett komoly arccal azt mondja: lol.\"

ates84
Október 31-én lesz a releaase. A "napokon belül" pontosítása végett...

Egy fontos dologról nem esett szó, mi benne vagyunk a 120 országban, ha igen melyik csatorna mikor fogja adni majd ?
zombik közt
józombik
zombika (gyõzike)

Egy film erejéig talán még érdemes zombikat nézni, de bazmeg éveken át egy sorozatban dögunalom lesz.
Tegnap néztem meg nekem bejött.
"Az õsz leginkább várt sorozata napokon belül elkezdõdik"

Boardwalk Empire már rég elkezdõdött 😄

zombis. részemrõl skip.
z99999
kezdés 28 nappal késõbb koppintás 😄 amugy egy sanszot megér

Pszt.

← ElőzőOldal 2 / 2