"Leesik az állatok a Hitman 5-tõl"

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A pletykák szerint a 47-es ügynök az ötödik részben teljesen leépült mind testileg mind pedig lelkileg és a játék arról szól, hogy hogyan lesz az elhízott õrültbõl újra a világ legveszélyesebb bérgyilkosa."

Enyhén Max Payne 3 beütéses ez az elhízott dolog... Habár Max meg is fog öregedni... :P
Fresh Duke
Dehogy volt leépülés. Tudod, ami nem öl meg, az erõsebbé tesz. :D

A heavy cost. I pay it gladly.

Sam Fisher legalább elõnyére változott, sokkal vagányabb lett és nem az a sértõdött hülyegyerek, mint a Doube Agent-ben.

Hitman igazából elsõ részben volt király, többiben leépülés volt, nem csodálom, hogy legaljáról kell elõröl kezdeni!
Jah. Blizzard a programozókat akik a trainereket, s különbözõ egyéb nem megengedett programok gyártásával foglalkozó embereket akarja perelni. pl. a 2kanadai-t és 1 braziliait(?). Azt hiszem. <#nemtudom>

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!

"Leesik az állatok a Hitman 5-tõl"

Aha hát persze hogy lefog.
Bár láttom mostanában menõ lett egyes karakterekbõl testi meg lelkibeteget csinálni. (pl.: Max Payne, Sam Fisher).

Majd ha megjelenik piros mosómacik fognak potyogni az égbõl biztos :)

OFF: Csak nekem tûnt fel, hogy leszedték a Starcraftos hírt?! Vajh félrefordítás miatt?!

Tinman
Milyen állatok esnek le? Honnajd'?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mit nem értesz?
Elkezdte enni az update norbi termékeket, nem fogyott inkább hízott ezért ismét elõtte a fegyvereit :D
Fresh Duke
"A pletykák szerint a 47-es ügynök az ötödik részben teljesen leépült mind testileg mind pedig lelkileg és a játék arról szól, hogy hogyan lesz az elhízott õrültbõl újra a világ legveszélyesebb bérgyilkosa."

Wait, what?

A heavy cost. I pay it gladly.