"Leesik az állatok a Hitman 5-tõl"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A pletykák szerint a 47-es ügynök az ötödik részben teljesen leépült mind testileg mind pedig lelkileg és a játék arról szól, hogy hogyan lesz az elhízott õrültbõl újra a világ legveszélyesebb bérgyilkosa."
Enyhén Max Payne 3 beütéses ez az elhízott dolog... Habár Max meg is fog öregedni... :P
Enyhén Max Payne 3 beütéses ez az elhízott dolog... Habár Max meg is fog öregedni... :P
Dehogy volt leépülés. Tudod, ami nem öl meg, az erõsebbé tesz. :D
A heavy cost. I pay it gladly.
Sam Fisher legalább elõnyére változott, sokkal vagányabb lett és nem az a sértõdött hülyegyerek, mint a Doube Agent-ben.
Hitman igazából elsõ részben volt király, többiben leépülés volt, nem csodálom, hogy legaljáról kell elõröl kezdeni!
Hitman igazából elsõ részben volt király, többiben leépülés volt, nem csodálom, hogy legaljáról kell elõröl kezdeni!
Jah. Blizzard a programozókat akik a trainereket, s különbözõ egyéb nem megengedett programok gyártásával foglalkozó embereket akarja perelni. pl. a 2kanadai-t és 1 braziliait(?). Azt hiszem. <#nemtudom>#nemtudom>
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
"Leesik az állatok a Hitman 5-tõl"
Aha hát persze hogy lefog.
Bár láttom mostanában menõ lett egyes karakterekbõl testi meg lelkibeteget csinálni. (pl.: Max Payne, Sam Fisher).
Aha hát persze hogy lefog.
Bár láttom mostanában menõ lett egyes karakterekbõl testi meg lelkibeteget csinálni. (pl.: Max Payne, Sam Fisher).
Majd ha megjelenik piros mosómacik fognak potyogni az égbõl biztos :)
OFF: Csak nekem tûnt fel, hogy leszedték a Starcraftos hírt?! Vajh félrefordítás miatt?!
Milyen állatok esnek le? Honnajd'?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mit nem értesz?
Elkezdte enni az update norbi termékeket, nem fogyott inkább hízott ezért ismét elõtte a fegyvereit :D
Elkezdte enni az update norbi termékeket, nem fogyott inkább hízott ezért ismét elõtte a fegyvereit :D
"A pletykák szerint a 47-es ügynök az ötödik részben teljesen leépült mind testileg mind pedig lelkileg és a játék arról szól, hogy hogyan lesz az elhízott õrültbõl újra a világ legveszélyesebb bérgyilkosa."
Wait, what?
Wait, what?
A heavy cost. I pay it gladly.