Elkészült a Skins amerikai verziója - itt az előzetes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
winni szerint mindenkinek gondolkodnia kell... csak winninek nem kell elgondolkodnia semmirõl sem. winni a világ bölcse aki egy szaros fórumon oltogatja az embereket. és ha valakinek ellenkezõ véleménye van az övével szemben akkor az az ember 100% hogy hülye.
Csak nem tetszik a sorozat, mert akiknek szólna azok bólogatnak hogy igen de jó akik meg csak pislognak az ilyen életeken nem tudnak evvel mit kezdeni.
(de erre a megjegyzésre is hamarosan érkezik valami csodás frappáns kivillanó le-iq-nukuzó magyaros válasz...)
Csak nem tetszik a sorozat, mert akiknek szólna azok bólogatnak hogy igen de jó akik meg csak pislognak az ilyen életeken nem tudnak evvel mit kezdeni.
(de erre a megjegyzésre is hamarosan érkezik valami csodás frappáns kivillanó le-iq-nukuzó magyaros válasz...)
"remélem a készítõknek nem az volt a céljuk hogy bemutassák a fiatalságnak hogy így kell élni."
pedig esküszöm, hogy a skins dekódolásához nem kell magas iq. de, ha ez a kérdés felmerült benned, ha nem tudod, hogy mirõl szól a skins, akkor el kéne gondolkodnod. (mióta szólnak arról a sorozatok, hogy mit KELL csinálni?)
pedig esküszöm, hogy a skins dekódolásához nem kell magas iq. de, ha ez a kérdés felmerült benned, ha nem tudod, hogy mirõl szól a skins, akkor el kéne gondolkodnod. (mióta szólnak arról a sorozatok, hogy mit KELL csinálni?)
Borzalmas ez a sorozat! az angol is és az amerikai is rettenetes példát és erkölcsi értékeket mutat. Leginkább csak kirakatnak jó az egész és remélem a készítõknek nem az volt a céljuk hogy bemutassák a fiatalságnak hogy így kell élni.
Jó kis sorozat ez a Skins, jöhetne már a 4. évad szinkronosan.
Szerinted mi a feldolgozas. Nezz utana. Az angolok irtak ezt is.
Anno az amcsi Office-t is úgy kezdték, hogy a pilot 1-1 másolás volt. Azonos karakterek, az elsõ rész sztorija meg ugyanaz(ami nem gond, hiszen a 'licensz' adott). Aztán szépen írtak hozzá új sztorikat.
Gondolom itt is hasonló a helyzet.
Gondolom itt is hasonló a helyzet.
Ez amúgy sztem kamu... teljesen olyan mint az angol verzió. Vagy ennyire tellik amerikától, hogy egy az egyben lemásolja az elsõ skinst? Új szereplõk ugyanaz a sztori?
Köszi Viktor! Kb 1 hónapja kértem, hogy írj vmit a skinsrõl. 😊 Épp idõben...
A Skins nagyon ott van (bár én eddig valamiért Ausztrál sorozatnak hittem).
http://laslow.hu/blog
Ha jó trailert találtam meg, akkor elég gáz ez az amcsi verzió...szinte egy az egyben ugyanazok a jelenetek, párbeszédek, szereplõk, még a nevek is hasonlóak...
Nekem úgy jött le, hogy konkrétan lemásolták az egészet.
Nekem úgy jött le, hogy konkrétan lemásolták az egészet.
Videót leszedték YouTube-ról...
Jobb nem lehet, csak másabb mint a Skins!<#worship>#worship>
Jobb nem lehet, csak másabb mint a Skins!<#worship>#worship>
www.adamexdesign.hu