Hangvágás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legtöbb CD/DVD-író mellé, járt még (általában) a NERO program is.
-igaz, hogy néhány kereskedõ, véletlenül elfelejtette azt átadni.
Ha nem az aztali ikonnal indítod,
sok hasznos dologgal találkozhatsz benne, pl.: még a Nero_Wave_Editorral is!
-igaz, hogy néhány kereskedõ, véletlenül elfelejtette azt átadni.
Ha nem az aztali ikonnal indítod,
sok hasznos dologgal találkozhatsz benne, pl.: még a Nero_Wave_Editorral is!
Köszönöm a válaszokat! Lehet, hogy lesz még kérdés 😊
üdv,
pytho
üdv,
pytho
Két lejátszóprogramot használsz, az egyiket az egyik hangkártya kimenetére, a másikat meg a másik hangkártya kimenetére állítod be.
Vagy vannak olyan programok - ilyen például a Mixxx nevû keverõprogram vagy a Mixsense, de sorolható napestig - amelyben beállíthatod, hogy ha az adott csatornát a program "fejhallgatókimenetére" küldöd, az más hangkártyán jelenjen meg.
Vagy vannak olyan programok - ilyen például a Mixxx nevû keverõprogram vagy a Mixsense, de sorolható napestig - amelyben beállíthatod, hogy ha az adott csatornát a program "fejhallgatókimenetére" küldöd, az más hangkártyán jelenjen meg.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hozzátok, hogy van egy olyan problémám, hogy volna 1 noti, van rácsatlakoztatva egy USB hangkártya, illetve van a gépnek a füles kimenete, .Azt hogyan lehet megcsinálni, hogy amíg az USB hangkártyán keresztül megy ki a hang, tehát szól valami ott is, közben keresek egy másik számot, és azt a fülesen tudjam hallgatni és ne hallatszódjon bele az USB-s hangkártyán kimenõ zenébe.
várom segítõ ötleteiteket,
köszönöm,
b.
Az lenne a kérdésem hozzátok, hogy van egy olyan problémám, hogy volna 1 noti, van rácsatlakoztatva egy USB hangkártya, illetve van a gépnek a füles kimenete, .Azt hogyan lehet megcsinálni, hogy amíg az USB hangkártyán keresztül megy ki a hang, tehát szól valami ott is, közben keresek egy másik számot, és azt a fülesen tudjam hallgatni és ne hallatszódjon bele az USB-s hangkártyán kimenõ zenébe.
várom segítõ ötleteiteket,
köszönöm,
b.
sztem traktor 😄 azzal megvagdosod elmented aztán audio grabber nevezetû programmal meg MP3at csinálsz belõle
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
próbáld ki a sound forge-t, kezeli a wma fájlokat.
maga a program nem ingyenes, de gondolom nem lesz akadály a beszerzése 😉
maga a program nem ingyenes, de gondolom nem lesz akadály a beszerzése 😉
Egyik megoldás az, hogy a WMA állományt kitömöríted WAV-ba (ehhez például ott van a Super nevû ingyenes konvertálóprogram), és azt bármilyen ingyenes hangszerkesztõ programmal - Audacity, Wavosaur - megvágod, majd elmented valami kezelhetõbb - például MP3, OGG Vorbis - formátumba.
A másik megoldás pedig egy direkt vágóprogram - MP3 esetén ott az MP3 Direct Cut, WMA esetén még nem találkoztam ilyesmivel.
A másik megoldás pedig egy direkt vágóprogram - MP3 esetén ott az MP3 Direct Cut, WMA esetén még nem találkoztam ilyesmivel.
Kedves Mindenki!
A segítségeteket szeretném kérni a következõ problémámmal. WMA-fájlokat szeretnék megvágni úgy, hogy a fájl egyéb paraméterei (minõség, méret) ne változzanak (illetve a méret nyilván csökken, ha a fájl kisebb lesz, szóval az ne nõjön 😊). Eddig amivel próbálkoztam, az mindig jelentõsen megnövelte a fájl méretét annak ellenére, hogy rövidebbek lettek a fájlok. Tudnátok esetleg egy szoftvert ajánlani - nem baj, ha ingyenes 😊 -, amivel ezt meg tudnám tenni?
Nagyon köszönöm!
ps: Bocsánat, ha nem kellett volna ezért témát nyitnom, igyekeztem keresni olyat, amibe illik a kérdésem, de nem találtam.
A segítségeteket szeretném kérni a következõ problémámmal. WMA-fájlokat szeretnék megvágni úgy, hogy a fájl egyéb paraméterei (minõség, méret) ne változzanak (illetve a méret nyilván csökken, ha a fájl kisebb lesz, szóval az ne nõjön 😊). Eddig amivel próbálkoztam, az mindig jelentõsen megnövelte a fájl méretét annak ellenére, hogy rövidebbek lettek a fájlok. Tudnátok esetleg egy szoftvert ajánlani - nem baj, ha ingyenes 😊 -, amivel ezt meg tudnám tenni?
Nagyon köszönöm!
ps: Bocsánat, ha nem kellett volna ezért témát nyitnom, igyekeztem keresni olyat, amibe illik a kérdésem, de nem találtam.