8
Hangfájlok vágásával kapcsolatos kérdések
  • lally
    #8
    A legtöbb CD/DVD-író mellé, járt még (általában) a NERO program is.
    -igaz, hogy néhány kereskedő, véletlenül elfelejtette azt átadni.

    Ha nem az aztali ikonnal indítod,
    sok hasznos dologgal találkozhatsz benne, pl.: még a Nero_Wave_Editorral is!
  • pytho
    #7
    Köszönöm a válaszokat! Lehet, hogy lesz még kérdés :)
    üdv,
    pytho
  • Dj Faustus #6
    Két lejátszóprogramot használsz, az egyiket az egyik hangkártya kimenetére, a másikat meg a másik hangkártya kimenetére állítod be.

    Vagy vannak olyan programok - ilyen például a Mixxx nevű keverőprogram vagy a Mixsense, de sorolható napestig - amelyben beállíthatod, hogy ha az adott csatornát a program "fejhallgatókimenetére" küldöd, az más hangkártyán jelenjen meg.
  • Bendegoose
    #5
    Sziasztok!

    Az lenne a kérdésem hozzátok, hogy van egy olyan problémám, hogy volna 1 noti, van rácsatlakoztatva egy USB hangkártya, illetve van a gépnek a füles kimenete, .Azt hogyan lehet megcsinálni, hogy amíg az USB hangkártyán keresztül megy ki a hang, tehát szól valami ott is, közben keresek egy másik számot, és azt a fülesen tudjam hallgatni és ne hallatszódjon bele az USB-s hangkártyán kimenő zenébe.

    várom segítő ötleteiteket,
    köszönöm,
    b.
  • Pepsi Twist
    #4
    sztem traktor :D azzal megvagdosod elmented aztán audio grabber nevezetű programmal meg MP3at csinálsz belőle
  • Phat Smoker
    #3
    próbáld ki a sound forge-t, kezeli a wma fájlokat.
    maga a program nem ingyenes, de gondolom nem lesz akadály a beszerzése ;)
  • Dj Faustus #2
    Egyik megoldás az, hogy a WMA állományt kitömöríted WAV-ba (ehhez például ott van a Super nevű ingyenes konvertálóprogram), és azt bármilyen ingyenes hangszerkesztő programmal - Audacity, Wavosaur - megvágod, majd elmented valami kezelhetőbb - például MP3, OGG Vorbis - formátumba.

    A másik megoldás pedig egy direkt vágóprogram - MP3 esetén ott az MP3 Direct Cut, WMA esetén még nem találkoztam ilyesmivel.
  • pytho
    #1
    Kedves Mindenki!

    A segítségeteket szeretném kérni a következő problémámmal. WMA-fájlokat szeretnék megvágni úgy, hogy a fájl egyéb paraméterei (minőség, méret) ne változzanak (illetve a méret nyilván csökken, ha a fájl kisebb lesz, szóval az ne nőjön :)). Eddig amivel próbálkoztam, az mindig jelentősen megnövelte a fájl méretét annak ellenére, hogy rövidebbek lettek a fájlok. Tudnátok esetleg egy szoftvert ajánlani - nem baj, ha ingyenes :) -, amivel ezt meg tudnám tenni?

    Nagyon köszönöm!

    ps: Bocsánat, ha nem kellett volna ezért témát nyitnom, igyekeztem keresni olyat, amibe illik a kérdésem, de nem találtam.