Assassin\'s Creed: The Fall
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
every damn day
Racism is a weapon of mass destruction!
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
every damn day
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.sendspace.com/file/eygx08
http://hotfile.com/dl/82206706/b708d6f/Assassins_Creed_-_The_Fall_01__2011___noads___Legion-CPS_.cbr.html
http://www.filesonic.com/file/31737347/Assassins Creed - The Fall 01 (2011) (c2c) (Legion-CPS).cbr
jó szórakozást!
nemtaláltam képregényeset
every damn day
Amúgy szerintem jó ötlet, én remélem hogy átviszik majd a játékba is a negyedik részben. A Tunguzka esemény a valóságban is nagyon érdekes dolog, kíváncsi vagyok hogy hozzák össze a két sztorit.
PSN: s3ctorHU
hõsünk a 19. századi Oroszországban élõ Nikolai Orelov, akinek teljes élettörténetét megismerhetjük a képregénybõl - ifjúságától kezdve követhetjük végig amikor is csatlakozik a bérgyilkosok szövetségéhez, egészen pályájának végéig..habár rengeteg pompás akciójelenetre lehet számítani, emberközpontú történetet kaphatunk majd kézhez. Nikolai puskával felszerelkezve vívja majd küzdelmét, igazodva a korhoz, de nem kell attól tartani hogy ezzel szakítanak az eddig megismert fortélyokkal, pusztán a világ fejlõdésével bizony bérgyilkosaink tárháta is bõvül
Nikolai mellett egy másik fontos karaktert is életre hívnak a szerzõk, mégpedig Daniel Cross-t, aki azt a szerepet tölti be a képregényben, mint Desmond a játékokban. Daniel fiatal, a húszas évei elején járó fiatalember, enyhén szólva is zûrös háttérrel, éppen mostanság küzdötte le alkoholfüggõségét, jelenleg nem éppen alkalminak mondható kábítószer-fogyasztói szokásától készül/készítik megszabadítani..õ lesz a történet érzelmi központja, és igyekeztek minél színesebb és érdekesebb karakterként megálmodni..elõször egy pszichiáter irodájában találkozhatunk vele..
annyit is tudhatunk szinte biztosra, hogy Daniel karaktere elég fontos szerepet játszik mindkét AC játékban, de hogy ezekhez hogyan kötõdik, azt még nem tudhatjuk..egyfajta 'bevezetésként' értelmezhetjük a képregényt a játék eseményeihez...
Apropó elõrendeltem a Brotherhoodot 😄 márcsak 28 nap
Nothing is True, Everything is Permitted
Logója viszont zsír😄
every damn day
Ez nem csak egy képregény lesz? 😄
Igaz hogy elsõ végigjátszás felénél úgy éreztem, hogy már harmadszor kezdtem elõröl, de ez nem számít több végigjátszásnak...
Mivel eléggé fel van darabolva a történet, jöhetnek még a részek.
@
every damn day
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

every damn day
every damn day
every damn day