Az Apple lehet az első a PC-gyártók versenyében

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az nyer aki kihozza az OCB LCD kijelzõt.

Ha elég széles körben veszzük a személyi számítógépet, mint fogalmat, akkor a mai átlag telefonok egy része is az. Esetleg tessék utánna nézni magának a fogalomnak. Igaz így sose létezett olyan se, hogy Mac, mivel az is csak egy PC, aminek maximum marketing szempontból adtak más nevet. A definíciók nem hazudnak, legfeljebb az emberek.

Ha az iPad PC, mint személyi számítógép, akkor a C64 is az. Attól hogy nem mennek rajta azok a programok, mint amik az IBM PC kompatíbilis gépeken futnak, még számítógép. Mivel megveheted otthonra, így személyi. De ha azt nézzük, egy programozható számológép is az, merthogy Neumanni elvet simán teljesíti (program és adatok a memóriában, stb).
zoliapu
IOS szerintem még nem teljeskörûen használható os, úgy mint egy netbook -on pl.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

"Szerintem ez hülyeség. Pc-n tudok pl. photoshop-t, visual studio-t, maple-t stb.. futtatni, míg ipad-en nem. Ergo miért lenne pc?"

Az Atom processzoros netbookokon szintén nem mennek a komoly grafikus programok, pedig azokból is van rakat, pl. ASUS Eee, MSI Wind, stb. Ezekbõl az utóbbi pár évben sokmilliót adtak el. Akkor ezek se PC-k? Mégis benne vannak a statisztikákban.

narumon
"Ha majd az Office megy rajta, akkor személyi számítógép lesz"

linuxon sem megy az office. Akkor a linuxos gépek nem személyi számítógépek? Ha meg nem a MS Officera gondolsz, akkor ipadon is van egy rakat office klón...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

hmm fejledõsre képes szekció ez, én a következõ nagy lépést az AMD fusion cpu vagy akármi a nevük. Ezektõl várom, hogy beletéve egy ilyen cuccba már "igen komoly" teljesítményre lesznek képesek, immár grafika terén is.
pyrohun
Azért iPad-re elég sok olyan alkalmazás van, amely a kijelzõ méretébõl kifolyólag soha nem lesz iPhone-on (használható), viszont mégis sok helyen ezeknek a segítségével nem egy cég cserélte az alkalmazottak laptopjait iPad-re.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

A munkára használható gépek már most is marha drágák, attól függ, hogy mi a munkád. Ha például ipari méretekben 3D animációt csinálsz, mondjuk Pixar vagy Dreamworks szinten, vagy valamilyen hardvert / szoftvert tervezel, építesz, programozol, akkor ma sem úszod meg olcsón. Ellenben egy iPad-del eléggé leszûkül azon munkák köre, amit lehet rajtuk HATÉKONYAN végezni.
pyrohun
"Ha majd az Office megy rajta, akkor személyi számítógép lesz"

Megy rajta az iWork.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

amúgy meg én attól félek, hogyha az ilyen gépek tényleg elterjednek, akkor a munkára használható gépek marha drágákká válnak...

hát nem vagyok biztos abban, hogy az ipad a hibás hogy nem megy rajta az office 😊

Solten
"Látom neked nem jött át, hogy ez az egész cikk arról szól, hogy ha az iPadot beleszámolnánk a listába, csak akkor lenne a legnagyobbak között."

Akkor eleg rosszul latod.

Saor Alba

Darth Sith
Szerintem ez hülyeség. Pc-n tudok pl. photoshop-t, visual studio-t, maple-t stb.. futtatni, míg ipad-en nem. Ergo miért lenne pc? mert lehet rajta videot nézni, meg netezni? ezt a telefonomon is lehet, mégse pc. Talán azért mert van egy 10"-os kijelzõje? ennyi erõvel kijelzõ mérethez lehetne kötni a pc fogalmát. Mivel azt leszámítva teljesen megegyezik hardveresen az iphone4-el, amelyet senki sem akar pc-nek tekinteni. Innentõl szerintem ez abszolút értelmetlen.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Laza
Nem értem miért majmolják ezeket a cuccokat a népek. Nem olcsó, viszont kva drága, és ehhez képest nem kapnak semmi olyat, amivel a villogáson kívül bármi másra hasznos lenne 😊
Ez az iPhone is nagy dilemma számomra ... 1-2 ismerõsömnek van, de semmi hasznosat nem csinálnak vele, csak idióta programok sokaságát telepítik rá ... ezért meg minden kifizetni a 2 kilót?!

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

"Data includes deck based PCs and mobile PCs."

Látom neked nem jött át, hogy ez az egész cikk arról szól, hogy ha az iPadot beleszámolnánk a listába, csak akkor lenne a legnagyobbak között. És mondjuk ha a 7-9 collos subnotebookok benne vannak (mert benne vannak!) a statisztikákban, akkor az iPadot is simán bele lehetne rakni, hiszen a felhasználási körük nagyon hasonló.

Másrészt pont most adták ki negyedéves jelentésüket, parádés eredményekkel:
Az Apple 70 százalékkal növelte nyereségét

csulok0000
Van az Apple és van a PC. A kettõ nem keverendõ. Am. a felsorolt tulajdonságokkal a telefonom is bír. Akkor most azis PC?
Izé.. Ha majd az Office megy rajta, akkor személyi számítógép lesz. De csupán átrendezett Iphone alkalmazásokkal.. hagyjuk már.

LZ forever

Ha az Apple erre izgul, hát legyen õ az elsõ számú "PC" gyártó. Szerintem jól el vannak õk azzal, hogy a legdrágább 5%-ot õk adják el, és nem hajtanak a legdrágább címre, mert akkor buknák az exluzivitást, és kiderülne hogy alapvetõen egy túlárazott, csökkent képességû gyöszt árulnak drágán.
Solten
"Érdekes helyzetet idézhet elõ az Apple igencsak népszerû tábla készüléke, amely jelentõs módon átalakíthatja a PC-gyártók rangsorának állását, elsõsorban természetesen az Egyesült Államokban."

Igy van, nem artana a szokasos felrevezeto cimet igy atfogalmazni... A vilagpiachoz kepest az USA egy kis szelet, szoval kellene az Almanak vagy 100 ev hogy bekeruljon az elso otbe:

"Egyre többen pedzegetik ugyanis, hogy az iPad mégiscsak személyi számítógépként értékelhetõ"

Hahhahha... 😄DD Akkor mar vegyuk ide az okostelefonokat is, netan a szamologepeket... 😄D Almabol nem lesz korte, barmennyire is szeretne az lenni... 😊)))

Saor Alba

← ElőzőOldal 2 / 2