Cameron Angelina Jolie-ban látja az új Kleopátrát

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ismet csak a tudatlansagodat bizonyitod. Attol, hogy te benne vagy a kisvilagodban es nincs fogalmad dolgokrol, meg nem biztos, hogy amit hiszel, az ugy is van,
Tetsuo
Vegulis melyik mondatommal nem ertesz 1et? 😊 Mert csak idiota kerdeseket tettel fel. Nem, nem kell ahhoz latnom Jolie osszes filmjet, hogy eszrevegyem, nem jo szineszno. Az Oscar-dij fokent lobbizas eredmenye, de nem a szinesze, hanem a hatteree. Ma Hollywoodban a penznel jobban semmi nem szamit, regen azert a tehetseg is szamitott. Bar tanultam filmesztetikat, mar kopott a tudasom, viszont a liberalizmusrol, a tomegmedia manipulacioirol tudok egy-ket dolgot szerintem. /Hogy valaszoljak a kerdeseidre. 😉

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Van igazság abban, amit írsz, hiszen Eastwood nem tehetségtelen színészeket szokott filmjeibe szerepeltetni. Jolien-nak is csak az kellene, hogy egy normális rendezõ kihozza belõle, ami benne van.
Ja. Egy filmben. Mert így kened Jolie összes filmjét? Az Oscart csak pusziért kapta? Clint Eastwood is csak azért választotta egyik legutóbbi filmjének fõszerepére, mert nyomást gyakoroltak rá? Miért írsz olyanról, amirõl nincs fogalmad?
Tetsuo
Tarantino legtobb filmje parodia. Ami nekem pl. mar unalmas, vki meg szereti, nincs is ezzel gond.
Brad Pitt joval magasabb szinten van a szerepjatszasban mint Jolie, viszont meg O is joval lejjebb van, mint anno Richard Burton (aki nem Caesart jatszotta).
Mindenesetre Jolie egy filmben jatszott jol, ahol nem is kellett tul sokat, a Hackersben meg fiatalon. O Liz Taylor labnyomat sem erinthetne, ha a tehetseg szamitana.
De ma Hollywoodban nem szamit.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Mert miért? Szerintem direk volt ilyen, Tarantino bátyó ripacsosan fricskázta a "hõs katonák fõnöke" karaktert.
A becstelen egy paródia. Pitt meg elripacskodta.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Jolie szerintem jó lenne erre a szerepre, nekem tetszene. Bár remélem nem adnak neki valami szerencsétlen akcentust.(mondván egyiptomi)
Csodálom amúgy, hogy Cher nem kapadozik a szerepért, hiszen õ magát Cleopatra reinkarnációjának tartja, és ugye a fiatalabbra operáltatás is rutin nála.😄
Végülis számomra Pitt az Inglorius Bastards-ban bizonyította, hogy vezetõ-fõnök szerepben is jó. Bár Caesar némileg tekintélytelenebb, elvégre meg kell halnia a saját fia által.😮😊
Jó ötlet, hisz a leghíresebb Cleopatra feldolgozásban is az akkori éra legfelkapottabb párja játszotta a fõszerepeket. Igaz, hogy õk lényegesen nagyobb kaliberû színeszek (voltak), mint a Brangelina valaha is....

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Inkább a 45 másodperces nyitójelenetet írták volna meg😄
Pont 5 napja volt teljesen ugyan errõl cikk.
És Cézár meg lenne Brad Pitt? 😄