16
-
#16 Igen, 3d-s volt a cucc, bár bizonyos részeknél nem teljesen volt az, de nagyon nagy részt igen. -
#15 Sziasztok! Most akkor a 3d az tényleges 3d-t takar? mert holnap mennék el megnézni. -
Ray78 #14 Amerika ismét megmutatta hogy hogy mért is pusztulna ki egy agyrágó bogár faj náluk. -
TripTucker #13 Szégyen, hogy ez a hülyeség (már bocs) ennyi bevételt hozott. Látszik basszus a színvonal. És most ne menjünk bele a "Még nem is láttad..." szarságba, épp elég volt a sorozatból 1-1 részt látnom.
A szerencsétlen Őrzők meg még a gyártási költséget sem tudta összeszedni odahaza, pedig csak szaros 80 millióról van szó, ami ezen a területen aprópénznek számít. -
tntmax #12 Csicska 3D. Ojee. -
Rotyoka #11 JÓl mondta, szánalmas csicska ország mo és nem csak a film szempontból, de ebbe ne menjünk bele mert úgy sem érted meg. -
kalapos01 #10 Ennek a csicska kommentelőnek politikus csinálta meg hátulról az anyukáját és ő azért lett csicska? Visszasírja vajon Kádár elvtársat és nem látja, hova jutottunk el két évtized alatt a politikusok segítségével? -
Etinger #9 "Gyerekek" vagytok még :) Ez a probléma sokkal komplexebb, de pont az ilyen felfogás miatt tart sok mindenben kis hazán ott, ahol. Na ennyit erről, nem offolok ide... -
Debrecenyyyy #8 köszönöm :-) -
Rony94 #7 Szerintem meg a politikusok húzzanak innen a picsába! Mivel az ők hibájukból "csicska" az ország. Szóval én egyet értek Debreceny-vel. :) -
Etinger #6 "csicska országban"
Remélem akkor mihamarabb elhúzol innen a francba és vissza se jössz... :) -
Debrecenyyyy #5 Nem hiszem, hogy ebben a csicska országban leadnák. Én imádom, plusz ez lenne az első 3D-s mozi élményem, de nem fűzök hozzá sok reményt. Nem tudom. hogy ki dönt arról, hogy bemutassák-e itthon vagy sem, de az ortt mindenképp bekaphatja!!! -
#4 Szerintem ez a film nagyon jó lesz bár ha abból indulok ki hogy a többit nem adták a moziban akkor ezt sem fogják, de mivel ez már új és 3D-s így lehetséges hogy itthon is adni fogják. Mondjuk a cenzúra miatt még necces,mert ahogy Magyarországot ismerem ebből a szempontból nem fogják megengedni a mozis vetítést. -
Etinger #3 Azért a sorozat "megyeget". És a Simpson család sikerén felbuzdulva (ha emlékszel ugye sorozat vs film itthon eredményeire), lenne benne potenciál, hogy behozzák. -
winnie #2 itthon nem nagyon tudják, hogy mi az a jackass. az előző filmek voltak moziban? -
halofilter #1 és persze magyarországon se híre se hamva... :'(