Tengernyi kaland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Halihó.
Ki tudja a megoldást ezekre ? : matekzseni , meg az a kód a természettudoményi enciklopédiából ? Írja már meg nekem PM-ben legyen oly szíves. Na meg az e-mail címét, hogy tudjak viszont segíteni neki. PM-ben. Köszi
Ha segít vki én is segítek neki.
Ki tudja a megoldást ezekre ? : matekzseni , meg az a kód a természettudoményi enciklopédiából ? Írja már meg nekem PM-ben legyen oly szíves. Na meg az e-mail címét, hogy tudjak viszont segíteni neki. PM-ben. Köszi
Ha segít vki én is segítek neki.
én most lemaradtam picit,de remélem a többiek bõszen gyûrik😊
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
moderálva
akkor nézz utána..nem számít annak,hisz nem fizetõs!..SÕT nyerhetsz is,ha nagyon ügyes vagy!
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Casper Van Doom bazmeg-.- jóhogy nem Casper Van Dien
amúgy meg reklám szag jön a kincsesládából...
amúgy meg reklám szag jön a kincsesládából...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Egy 300 éve eltûnt hajó és a mesés kincs nyomába eredhetnek a diákok péntektõl a www.tengernyikaland.hu oldalon, ha részt vesznek a Tengernyi Kaland címû oktató tartalmú, alternatív valóságjátékban.
cikk
cikk