The Ball
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
mivel ugye ez a lényege hogy a golyoval érj célba a pálya végén. de qurvajó gém. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nem tudom te hogy vagy vele, de nekem túl lent van a nézõpont, lehetne feljebb; így olyan mintha egy kutya szemszögébõl nézném a játékot.
még a hídas részhez, annyit fûznék hozzá, hogy visszáb nem sokkal van egy épület és abban egy lift mûködik, ott fel lehet menni és van egy hosszú folyosó. (egy csomagot is találsz - secret)
ennek a végén van néhány gerenda (alatta egy terem), ráléptem de nem szakad le.
talán a golyóval együtt leszakadna
amikor a hídat szétütötted a labdával, akkor leesett egy kõ, amihez a labdát hozzá lehet kötni; na, sztem ezt a kõvet kell a mélyedésbe rakni, csak nem tudtam odavinni az emelkedõ miatt (túl meredek), ami ez elõtt a terem elõtt van.
ezen túljutva(többek közt) most egy óriási hernyó áll velem szmben ...
köszönöm a segítséget. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ha nem, akkor úgy csináld, hogy bal oldalt abba a mélyedésbe lökd a labdát, majd azon ugorj át a túloldalra és lépj a kék mezõre.
ha ez megvan akkor a labdát a bal gombbal úgy üsd meg, h oda guruljon a lávás részhez, majd 1xûen jomb gombbal húzd át a láván.
ennyi.
A Chaua 2 nevû pályán van egy olyan rész ahol be kell a labdát rakni egy kör közepén lévõ lukba és valami kódok vannak körülötte és a falon körbe kapcsolók vannak amit ha megyomunk felmegy majd visszajön.
Ott mit kell csinálni ?<#conf>#conf>
mah errõl a részrõl írtam hogy nem tudom átdobatni a kuva lasztit, mindig beleakad valamibe.

nem ott, hanem már az elsõ tüzet dobáló ellenségeket lezuztam fent a hidon, hogy kitörtem a lábát.
ennyire értem a logikát.
utána van egy vékony folyosó.
jobbra, kis lávás rész, de vizszintessen gerendák vannak, és egy rácsos fal választja ketté a folyosót. ballra meg nem tudsz felugrani, mert egy picike gödör van és a szélén függõben 2 gerenda.
THX
kis videó tõlem az elejérõl, semmi spoiler.
elsõ 4-5 percrõl egy videó.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

"A The Ball ismerõs lehet sokak számára, mint UT3 mod, vagy a MakeSomethingUnreal versenyek gyõztese. A fejlesztõ Teotl Studios a teljes játékká vált The Ball-t a Killing Floor-ról és Red Orchestra sorozatról ismert Tripwire Interactive segítségével juttatja a digitális és utcai boltok polcaira.
A 6 órás játékidõt ígérõ történetben egy mexikói vulkán fogságába esett régészt alakítunk, aki hamarosan felfedezi a játék címét adó hatalmas és rejtélyes gömböt, és az irányításához szükséges eszközöket. A vulkánban egyre mélyebbre jutva a különbözõ feladatok megoldása és csapdák elkerülése mellett furcsa ellenfelek is meg fognak jelenni, akiket a Ball segítségével lehet csak legyõzni."
Megjelenés okt. 26-án.
Steamen 10% kedvezménnyel rendelhetõ elõ, ajándék Killing Floor karakterrel.
Arab money