41
gondolkodós akciójáték unreal 3 motorral.
-
#41 -
#40 Hát ,h dobozosan is steames és nem szoptam be úgy mint anno a Torchlight-al... -
#39 Megnyugtatott mert..?:) -
#38 Na, ma meg is jött a game.Még nem raktam fel de, a borító hátoldalán lévő steamworks felirat megnyugtatott. -
#37 Én is kizárólag Steam-en vásárolok. -
#36 Hát a 7en kiderül,mert vagy másfél hete berendeltem Uk-ból.Itthonról én egy darab játékot nem veszek mert baromira lehúzzák az embert. -
#35 Passz. Szerintem senkinek sincs dobozos kiadása, miután tudtommal itthon még nem forgalmazzák. -
#34 Hi!
Kérdés: a játék dobozos verziója is steames? -
#33 jah a golyóva.....a demoban is egy rész van ilyen gogy te meg a golyo kell hogy leszakadjon.
mivel ugye ez a lényege hogy a golyoval érj célba a pálya végén. de qurvajó gém. :) -
#32 :)
nem tudom te hogy vagy vele, de nekem túl lent van a nézőpont, lehetne feljebb; így olyan mintha egy kutya szemszögéből nézném a játékot.
még a hídas részhez, annyit fűznék hozzá, hogy visszáb nem sokkal van egy épület és abban egy lift működik, ott fel lehet menni és van egy hosszú folyosó. (egy csomagot is találsz - secret)
ennek a végén van néhány gerenda (alatta egy terem), ráléptem de nem szakad le.
talán a golyóval együtt leszakadna -
#31 ja igen.
amikor a hídat szétütötted a labdával, akkor leesett egy kő, amihez a labdát hozzá lehet kötni; na, sztem ezt a kővet kell a mélyedésbe rakni, csak nem tudtam odavinni az emelkedő miatt (túl meredek), ami ez előtt a terem előtt van.
ezen túljutva(többek közt) most egy óriási hernyó áll velem szmben ... -
#30 jah én azt hittem nem lehet akkorát ugrani hogy a golyora felérjek.
köszönöm a segítséget. :) -
#29 na sikerült már?
ha nem, akkor úgy csináld, hogy bal oldalt abba a mélyedésbe lökd a labdát, majd azon ugorj át a túloldalra és lépj a kék mezőre.
ha ez megvan akkor a labdát a bal gombbal úgy üsd meg, h oda guruljon a lávás részhez, majd 1xűen jomb gombbal húzd át a láván.
ennyi. -
#28 Kitaláltam . -
#27 Sziasztok !
A Chaua 2 nevű pályán van egy olyan rész ahol be kell a labdát rakni egy kör közepén lévő lukba és valami kódok vannak körülötte és a falon körbe kapcsolók vannak amit ha megyomunk felmegy majd visszajön.
Ott mit kell csinálni ? -
#26 help mee.
mah erről a részről írtam hogy nem tudom átdobatni a kuva lasztit, mindig beleakad valamibe.
-
#25 jah nem.
nem ott, hanem már az első tüzet dobáló ellenségeket lezuztam fent a hidon, hogy kitörtem a lábát.
ennyire értem a logikát.
utána van egy vékony folyosó.
jobbra, kis lávás rész, de vizszintessen gerendák vannak, és egy rácsos fal választja ketté a folyosót. ballra meg nem tudsz felugrani, mert egy picike gödör van és a szélén függőben 2 gerenda. -
xido #24 ha ez még majdnem az eleje..kavarj a lávásnál,mert ott kell majd a fali kapcsolóhoz dobni és egy kis híd fog kijönni,amin át tudod vinni a gerendák alatt.. -
#23 a demoban van egy rész, bémegyek de jobbra láva van, amit 3-4 gerenda zár el, mellette meg egy kis lejtő, de felugrani nem lehet mert függőlegessen van 2 gerenda, valszeg a golyot kellene a falra pattintva át ugrasztani, de mindig megakad valamiben....ha tudja valaki mi a trükk, írjon.
THX -
#22 nah kipróbáltam ezt a fasza játékot, ha ócsobb lesz (20$-nál) megveszem.
kis videó tőlem az elejéről, semmi spoiler.
első 4-5 percről egy videó. -
#21 -
Gibor #20 Naponta 1x írnak a tápigba, de akkoris pont kiütik a másikat xD -
Vincentcloud #19 Jó játék csak kb 10 perc után elakadtam benne :D -
zsozso29 #18 Ez valami hihetetlen jó játék. Csak kár hogy nem lehet manuálisan menteni. -
#17 Kipróbáltam. Érdekes egy játék, egyszer végigvivős. -
ricsa008 #16 The Ball v1.0.Multi9 Cracked-THETA -
#15 Igen ma jön a steamen este környékén lesz elérhető hivatalosan ! -
ricsa008 #14 ez is ma jön ha jól látom ugye? -
-
gregtom6 #12 Akkor rosszul látod, mert ez nem cell-shaded. -
#11 Nem szokásod! :D -
#10 -
#9 azt nem olvastam :D -
Gibor #8 +fav jólnézki :D -
#7 -
#6 nem igazán -