Kéz izzadás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
ReaL MaDRid x siempre
Vagy mindig tartsd vízben a kezedet. Például netezel, jobb kezed az egéren, másik meg egy vízzel teli edényben. Aztán cserélsz. Így aludni is lehet: az ágy mellett egy vödör, és abba lógatod ki a kezed a takaró alól.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
és mindig drasztikusan veszi fel a külsõ termikus hatásokat
amikor hideg van akkor olyan fagyos mint egy jégkocka, és ha bemegyek egy meleg helyre akkor még jég hideg úgy egy óráig
amikor meleg van akkor izzad, de annyira nem 😄
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ReaL MaDRid x siempre
de sosem foglalkoztam vele
neki azt mondták hogy ezt nem lehet meggyógyítani, max kinövi az ember (esetleg) és x idõnként járni kell erre a kezelésre.
persze ez lehet hogy a "betegség" nagyon szélsõséges változata, de érdemez utána keresni neten hátha találsz róla videót, esetleg pont ezt az adást 😊
...
Akit érdekel egy kis mellékkereset, melyet otthon ülve napi 5-10 perc alatt el tud végezni az internet segítségével az látogasson el a következõ oldalra: Internetes munka!
A módszer valós, nem kenyerem a megtévesztés...magam is járom az internetes pénzkeresés útját! És természetesen nincs kötelezettség sem befizetés és "társai"!
További jó szórakozást!
u dont have to listen anybody else but me
ha ez hosszantartó és gyakori gond, akk arra nem lesz gyógyír semmilyen házipraktika, csak doki segíthet.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A méregtelenítés egyik fajtája az izzadás. Mivel a kezeden jelentkezik ez az extrém fokú izzadás utalhat a vastag és vékonybél problémára. Adhatok egy két tanácsot, hogy elmulaszd 😊
PSP user n\' soon ps3 user too :)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Egyébként köszönöm.
Ez a fürészes poén jó volt, csak nincs itthon csontfûrész.
az étkezésed a biokémiád
így jártál... izé izzadtál.
van aki szõrös, van aki izzad 😄
Get a life!