Szexéhesebbek a videojátékos csajok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
képzeld el amikor 4en nyomjuk és 4 felé van osztva a kép. Egyrészt minnél jobban elosztjuk annál rondább a grafika,
másrészt simán lehet lesni a másikat hogy merre van,
és marha nagy TV kell hozzá hogy még élvezd is de akkor már nagyon melegszik a konzol. Szóval 82cm es HDTVn elég gáz és még 117cm esen se király mert ott már akkora pixel háború zajlik hogy az csak na =D 😊
másrészt simán lehet lesni a másikat hogy merre van,
és marha nagy TV kell hozzá hogy még élvezd is de akkor már nagyon melegszik a konzol. Szóval 82cm es HDTVn elég gáz és még 117cm esen se király mert ott már akkora pixel háború zajlik hogy az csak na =D 😊
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Hát igen.. konzolon gamepaddal FPS-t játszani önmagában mazochizmus, nah de osztott képernyõn. 😊 külön állatfaj aki így szeret játszani.
Konzolon játszanak FPS-t osztott képernyõn ? lol
https://twitter.com/foodlfg
Teljesen egyetértek. A srác egy kib*szott lúzer, megérdemelte, amit kapott. Mondjuk a csaj sem 100-as, de szerintem mindenkiben felmegy a pumpa, amikor sorra kapja a headshotokat úgy, hogy esélyed sincs.
Persze mindezt akkor, ha igazi a videó. Ami nem valószínû. Véletlenül pont volt ott egy kamera, és a csaj vérengzett, de a kamerás asztalt nem döntötte fel.
(persze azt is el tudom képzelni, hogy a srác tudta a nõjérõl, hogy hirtelen haragú, aztán gondolt egyet, felvesz egy ilyet. Szórt neki néhány killt, csak a csaj kicsit durvábban reagált, mint várta. Megszívta. Úgy kell neki.)
Cikkhez: Ezt abban látom, hogy a videojátékos csajok fiúsabb gondolkodásúak - hiszen hajlandóak egyáltalán játszani - így a szexet is jobban szeretik. Ennyi.
(vagy annyit Wii Fiteznek, hogy felszabadulnak bennük a hormonok 😊 )
fozerl: #11: a csaj tényleg pszicho kicsit, de a barátja sem normális. Megérdemlik egymást 😊
Én mondjuk a csávót ütöttem volna a helyében. Bár ha kocka, az xbox jobban fáj neki 😊
Persze mindezt akkor, ha igazi a videó. Ami nem valószínû. Véletlenül pont volt ott egy kamera, és a csaj vérengzett, de a kamerás asztalt nem döntötte fel.
(persze azt is el tudom képzelni, hogy a srác tudta a nõjérõl, hogy hirtelen haragú, aztán gondolt egyet, felvesz egy ilyet. Szórt neki néhány killt, csak a csaj kicsit durvábban reagált, mint várta. Megszívta. Úgy kell neki.)
Cikkhez: Ezt abban látom, hogy a videojátékos csajok fiúsabb gondolkodásúak - hiszen hajlandóak egyáltalán játszani - így a szexet is jobban szeretik. Ennyi.
(vagy annyit Wii Fiteznek, hogy felszabadulnak bennük a hormonok 😊 )
fozerl: #11: a csaj tényleg pszicho kicsit, de a barátja sem normális. Megérdemlik egymást 😊
Én mondjuk a csávót ütöttem volna a helyében. Bár ha kocka, az xbox jobban fáj neki 😊
Elõször maga a cikk (cosmopolitan) alaptalan szemét, de írni kellett valamit, hogy pár nõ felkapja a fejét és hát ne feledjük itt van a két mozgásérzékelõs kütyü (a ps3as már meg is jelent), amit reklámozni kell egy olyan rétegnek akik távol állnak a játékoktól, még. A Microfos vetett egy kis lét a Cosmonak. A másik pedig, hogy elképesztõen kitudnak akadni ezek a nõk! Fõleg a szõke, a hangja tiszta pszicho, ezeket inkább gyógyszerezni kellene. Elég erõsen. Hagyja ott, vagy változtasson a kapcsolaton, de az nem biztos, hogy megoldás, ha szétzúzza a gépet.
Szinte biztos, hogy megrendezett videó , de én jót nevettem rajta 😄
A nõi geek-ek a legrosszabb fajta.
Gondoskodás magáról, családról = zéró.
Nagy többsége igénytelen = true.
Szexeljen velük, akinek 2 anyja van = true <#levele>#levele>
Gondoskodás magáról, családról = zéró.
Nagy többsége igénytelen = true.
Szexeljen velük, akinek 2 anyja van = true <#levele>#levele>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Be volt dugva az a box egyáltalán? Másrészt meg ha valódi a videó, akkor a srác cseszte el... hogy lehet akkora paraszt hogy egy egyértelmûen gyengébb játékost (aki ráadásul a saját barátnõja) ennyire szivat. Bár azért én a csaj helyében már az 5. f*ck után otthagytam volna a picsába ha esélyt sem hagy. 😛
elõzõ link 0:25nél 😄
egy ellen példa 😄 http://www.youtube.com/watch?v=0ydXbJrQ4jc&feature=player_embedded#! 😄
több tesztoszteron több szex, éljenek a szõrös kocka csajok<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Én eddig két "kocka" csajt ismerek.. mindkettõ a de meg... megjelenésûek. 😉
Ebbõl az egyik a párom. 😊 Aki ha játszom és nekiáll "felpiszkálni" Azonnal abbahagyom a gépen a single playert és irány a szobai multi. 😊
Ebbõl az egyik a párom. 😊 Aki ha játszom és nekiáll "felpiszkálni" Azonnal abbahagyom a gépen a single playert és irány a szobai multi. 😊
Hát meg nem mind1, hogy néz ki a nõ ugye? Szal viedojátékozó egyedek nem mondhatni, hogy kitûnik a tömegbõl.
Visszatérve a témára. Én ha játszom utána nem megy a sex. :S
Visszatérve a témára. Én ha játszom utána nem megy a sex. :S
Fákjúal!
Van pár játékterem az országban, nem azzal van a gond. Inkább a játékos nõk elõfordulása ezeken a helyeken. Sajnos a magyar játéktermek egyrészt drágák, másrészt a jelenlegi látogatók... hát nem éppen a közbiztonságot növelõ egyedek.
Pesten nincs ilyen hely? 😄 😊