Command & Conquer akciójáték készül

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inkább generals2-t kéne csinálniuk... semmi komoly változással, csak annyival hogy nem egy fostömlõ motorra rakják, ami nem tud szaggatni 8 évvel késõbbi gépeken... és nem szakad néha meg a hálózati gém "szinkronhibával".

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

én abba se bízok hogy elkészül-e a játék.

Nem bízok benne, hogy egy normális játékot tudnának kihozni.
EA, konzol: ezek a mai trendek. LOL

https://twitter.com/foodlfg

Tinman
Vótmán' illen'.
Kommand end Kánkör: Renegéd volt a címe és akkor mikor kijött, nem volt rossz darab... annak ellenére, hogy bukott.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Konzolosok bekaphatják. C&C gépen volt, gépen van, gépen lesz!
grebber
Remélem nem csak konzolra!

Next PC upgrade: 2022

Már az elsõ gameplay videó megfogott aztán mikor lemondták akkor szomorú lettem.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

OMFG!!!!!!! erre varok mar miota!!! es ha a Visceral Games csinali az biztos bomba jatek lesz!!!<#nevetes1><#eplus2><#worship><#violent>

MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7