7
  • Wittgen
    #7
    Én nem ismertem se a Watchmen, se a Kick/Ass, se a 300 képregényeket, viszont a filmek nagyon bejöttek. Ugyanígy a RED sztoriját sem ismerem. Viszont a játékokat igen, így azt át tudom érezni, milyen az egy rajongónak, ha csak a címet és a karakterek neveit (jó esetben) tartják meg .
  • zoltanszon
    #6
    Ok, ebben igazad van. De akkor kerdezem igy...
    Ha van egy tipikusan John McClane story (csak mas nevekkel)...
    Ahol raadasul Bruce Willis a foszereplo...

    Nekem csak annyi a bajom az egesszel, hogy igy ez mar nem az, amirol a kepregeny szol. Nagyjabol ugyanarrol van szo, amit Uwe Boll csinal a jatekokkal.
    Ok, jo a tortenet, meg jo maga a film is, csak ne mondjak, hogy a kepregenybol csinaltak, mert a cimen kivul nincs hozza (szinte) semmi koze (meg a foszereplo nevet is megvaltoztattak...)
  • Axlkenobi
    #5
    Azért mert egy adott történetet, mikor más médiumra viszel át, az nem jelenti azt rögtön, hogy szó szerint, egy az egyben fogod lemásolni.

    Persze meg lehet azt is csinálni minimális eltérésekkel (pl. 300, Watchmen), de általában nem ez a jellemző. Attól, hogy Red című képregény még sötét és komor hangulattal bíró történettel rendelkezik, a belőle készült film lehet más stílusú, más hangulatú és ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy rossz.

    Ez pusztán a filmet készítő alkotók nézőpontját tükrözi, ők így akarták elmesélni ezt a történetet.
  • zoltanszon
    #4
    Azert en, aki olvasta a kepregenyt (nem egyszer) megkerdeznem, hogy a franc komedia abban?

    Hiszen
    SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
    arrol szol (eredetileg) hogy az uj CIA ugynok meg akarja oletni Paul Mosest aki az inaktiv (zold) statuszbol aktiv (voros) statuszba lepteti magat. Es persze verfurdot rendez. Egyetlen poen sincs benne.
    SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

    Szoval magyarazza el nekem valaki, hogy ha valaminek megvan a maga hangulata miert kell egy egy teljesen mas stilust raeroltetni.
    Hosszu ideje az egyetlen jo adaptacio a Watchmen volt (annak ellenere, hogy nagyon sokminden kimaradt mert igy is tul hosszu lett)
  • Wittgen
    #3
    Kick/Ass nagyon jó film, Losers elég xar lett, Scott Pilgrim-et meg még nem láttam.
    A RED-et meg mindenképpen moziban nézem meg (Kik/Ass-t is ott láttam), mivel az előzetes és a szereplőgárda bizakodásra ad okot.
  • god25
    #2
    Sok fórumon csak jót olvastam róla. Egyelőre felirat nélkül lehet tölteni...,.
  • xido
    #1
    Az eredeti képregények előzetes ismerete nélkül se csodálkozom,hogy egy ilyen sztárgárdával megáldott kémügynökös film buzis kosztümök és maszkok nélkül szélesebb körben tarolnak,minta többség számára névtelen társaik...Noha nekem a Kick/ass bejött..Pilgrimnek meg már az előzetesétől is kirázott a hideg,Cera-tól meg rosszul vagyok:)