Az RTL Klub másik népszerű sorozatát is folytatja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rosszul tetted...de nagyon...
Egyszer próbáltam meg nézni egy BSG bevezetõfilmet, de miután 5 perc alatt 3szor dugtak inkább abbahagytam és töröltem.
rohadt egyszerû. a kórházas sorozatot anyuka-apuka, papa-mama is megnézni. sci-fi-t meg csak nagyon kevesen. nem véletlen hogy a sorozatok, alig érnek meg 1 teljes évadot, nemhogy még folytatás is legyen.
Winnie-tõl hiába várod el, hogy képes legyen belátni egy Csillagkapu szellemi nívójába, annak akkora a horizontja, mint egy lavór. RIP.
csillagkapu, mint normális scifi? mióta?😊
egyébként van normális scifi. még, ha ízlés kérdése is a dolog, de az elmúlt egy évben adásba került, illetve adásban lévõ kábé 20-25 scifisorozatból kizártnak tartom, hogy valaki egyiket se találja normálisnak.
"Télleg nem értem hogy mitõl annyira népszerûek ezek a kórházas meg krimis sorozatok? "
azért népszerûek, mert senki sem úgy gondol rájuk, hogy kórhézas meg krimisorozatok, hanem, mint sorozatok. attól, hogy pár népszerû, még tudok kétszerannyi bukottat mondani a mûfajból. ergó azért népszerûek, mert van valami bennük, amit szeretnek a nézõk. tök mindegy, hogy hól játszódnak.
egyébként van normális scifi. még, ha ízlés kérdése is a dolog, de az elmúlt egy évben adásba került, illetve adásban lévõ kábé 20-25 scifisorozatból kizártnak tartom, hogy valaki egyiket se találja normálisnak.
"Télleg nem értem hogy mitõl annyira népszerûek ezek a kórházas meg krimis sorozatok? "
azért népszerûek, mert senki sem úgy gondol rájuk, hogy kórhézas meg krimisorozatok, hanem, mint sorozatok. attól, hogy pár népszerû, még tudok kétszerannyi bukottat mondani a mûfajból. ergó azért népszerûek, mert van valami bennük, amit szeretnek a nézõk. tök mindegy, hogy hól játszódnak.
Télleg nem értem hogy mitõl annyira népszerûek ezek a kórházas meg krimis sorozatok? És miért nincs normális scifi sorozat mint a csillagkapu?