A Prison Break sztárja lehet az új Spartacus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ja.
De, jó lenne.
De, jó lenne.
egy menõ mozis színész nem fog sorozat állandó szerepet vállalni. pláne egy kis költségvetésû sorozatban nem.
Szerintem:
Gerard Butler (300-ból) !!!
Gerard Butler (300-ból) !!!
Jo lesz ez, kis borosta meg kis izom aztan annyi....
joker nem egy nagy vasziszdasz karakter, a jobb színészek mind megoldották volna. heath ledger pedig simán a jobbak közé tartozott. WM annyira nem.
Heath Ledger-rol sem gondolta senki, hogy Nicholson utan hiteles Joker lehet...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
DiCaprió is még mindig az, és Dicaprió se egy macsótól vette át a Viharsziget vagy Eredet szerepét amiben már bizonyított volna az eredeti szereplõ, akit megkedveltél, tök más szitú
ha már váltás, akkor legalább hasonlítson rá kicsit, legalább karakterileg
ha már váltás, akkor legalább hasonlítson rá kicsit, legalább karakterileg
Dicapro is anno az volt, azt mára felszedett egy kis izmot és kis körszakár. Máris emberibb a kinézete.
Reméljük itt is hasonló lesz.
Reméljük itt is hasonló lesz.
Szerintem meg pont azért lenne jó, mert mindenki szerint nem jó. Még tovább nõne a nézettség is, a csatornának is megérné. 😊
túl gyerekképû, nem jó
Erre a szerepre alkalmatlan. Spartacus hátán sosem volt Római Birodalom térkép tetkó!
Nah ezt azért nemár.
Jól tud színészkedni, itt nem azzal van a baj, hanem, hogy õ egyszerûen nem ebbe a sorozatba illik Spartacusként...
Jól tud színészkedni, itt nem azzal van a baj, hanem, hogy õ egyszerûen nem ebbe a sorozatba illik Spartacusként...
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
azer Adrien Brody is Arnlod Svajcineger nyomdokaiba lepett😊 Szoval nincs lehetetlen😊
Én annyira nem szeretném.
multkor irták hogy jessica albát is csak odarajzolták kb a jelenetbe 😄 akkor õrá is mehet 30kilo izom 😄
nem is rossz ötlet. felpakol, vagy felrajolnak rá némi (sok 😊 ) izmot és már mehet is.
A készítõk még nem mondtak semmit, Miller csak saját magát reklámozza, hogy szeretne õ lenni Spartacus. Az EW is csak ennyirõl írt.
Törölt felhasználó
jah eléggé elhízott a PB 4.évadjára. És az új RE filmben sem volt túl fitt.
Majd tetoválnak rá izmot elõször. 😊