23
-
Zsolt01 #23 Hát ja.
De, jó lenne. -
winnie #22 egy menő mozis színész nem fog sorozat állandó szerepet vállalni. pláne egy kis költségvetésű sorozatban nem. -
Zsolt01 #21 Szerintem:
Gerard Butler (300-ból) !!!
-
bmw #20 Jo lesz ez, kis borosta meg kis izom aztan annyi.... -
#19 ne. legyen. ez. a. kis. pöcs. spartacus. -
winnie #18 joker nem egy nagy vasziszdasz karakter, a jobb színészek mind megoldották volna. heath ledger pedig simán a jobbak közé tartozott. WM annyira nem. -
#17 Heath Ledger-rol sem gondolta senki, hogy Nicholson utan hiteles Joker lehet... -
sandor8206 #16 DiCaprió is még mindig az, és Dicaprió se egy macsótól vette át a Viharsziget vagy Eredet szerepét amiben már bizonyított volna az eredeti szereplő, akit megkedveltél, tök más szitú
ha már váltás, akkor legalább hasonlítson rá kicsit, legalább karakterileg -
Zaraki Kenpachi #15 Dicapro is anno az volt, azt mára felszedett egy kis izmot és kis körszakár. Máris emberibb a kinézete.
Reméljük itt is hasonló lesz. -
Al Ashrad #14 Szerintem meg pont azért lenne jó, mert mindenki szerint nem jó. Még tovább nőne a nézettség is, a csatornának is megérné. :) -
sandor8206 #13 túl gyerekképű, nem jó -
Bubbax #12 Erre a szerepre alkalmatlan. Spartacus hátán sosem volt Római Birodalom térkép tetkó!
-
#11 Nah ezt azért nemár.
Jól tud színészkedni, itt nem azzal van a baj, hanem, hogy ő egyszerűen nem ebbe a sorozatba illik Spartacusként... -
l300d #10 azer Adrien Brody is Arnlod Svajcineger nyomdokaiba lepett:) Szoval nincs lehetetlen:) -
bippo #9 Én annyira nem szeretném. -
AZTA #8 multkor irták hogy jessica albát is csak odarajzolták kb a jelenetbe :D akkor őrá is mehet 30kilo izom :D -
Stonee #7 nem is rossz ötlet. felpakol, vagy felrajolnak rá némi (sok :) ) izmot és már mehet is. -
#6 A készítők még nem mondtak semmit, Miller csak saját magát reklámozza, hogy szeretne ő lenni Spartacus. Az EW is csak ennyiről írt.
-
#5 jah eléggé elhízott a PB 4.évadjára. És az új RE filmben sem volt túl fitt. -
kwzatz #4 Majd tetoválnak rá izmot először. :) -
#3 év vicce lesz, ha megkapja a szerepet. no comment. -
#2 Jáj, az az arc nem tud szinészkedni.Okosan tud magyarázni meg szúrósan nézni -
#1 PFF szökésbe jó volt de ebbe egyáltalán nem illik bele.Remélem nem ő lesz!