10
-
CaptainRumi #10 A Nolan nem feltétlenül követi a képregény szerint a történéseket (de inkább mint Burton), szóval nem fontos szerintem, hogy benne legyen az összes felsorolt karakter. -
SBKMoses #9 Hush azért nem stimmel, mert ahhoz kellene Joker, Robin, Macskanő, Ra's Al Ghul visszatérése, Lázárverem. imádom azt a történetet, de nem fog menni. majd 6-7 év múlva, amikor újra előveszik a denevérembert és új filmsorozatot indítanak belőle -
CaptainRumi #8 j -
CaptainRumi #7 A sötét lovagban is több ellenfele volt...egyébként Hush megfelelő lenne, mivel amellett, hogy Bruce Wayne gyerekkori barátja volt, Batman teljes ellentette. Ja és le is paktált Riddler-rel, akiről szintén azt pletykálják, hogy benne lesz a következő részben. De nemsokára kiderül. Azt sem bánnám ha egészen a trailer-ig (legjobb lenne ha a filmig) nem tudnám kik a főgonoszok. -
#6 Én is ugyanezen az állásponton vagyok! -
kwzatz #5 Azt hittem, jól ismerem a Batman sztorikat, de most kiderült, hogy nem. Hush-ról eddig nem is hallottam. :O
Pont ezért nem is nagyon szeretném, hogy ő legyen az ellenfele. Egy trilógia lezárása lesz ez, ha minden igaz, itt valami epic ősellenség kell. -
CaptainRumi #4 Számomra is egyértelműen Hush...
Riddler-nek Michael Emerson-t! -
Hans von Luck #3 Legyen inkább Hush, az jobban állna neki... -
Etinger #2 Az majd a másik Inceptiönös: Gordon Levitt -
#1 Szerintem a Rébusz lesz :)