28
  • valovilagonline

www. valovilagonline .hu
  • leeloodallas
    Undorító, mint ahogy azok a senkik, akik ezek után még védik. Hány esélyt adnak még, mire megöl valakit? A reakcióin a legkevésbé a megbánás, inkább az önsajnálat látszott mindig is. Sajnos már nyakig ér a szar ebben az országban...
  • richard45
    Mit ne mondjak, szomorú.
  • Narxis
    kb. másfél millió ember
  • Imi01
    Ez Magyarország!Itt mindent meg lehet csinálni!Kész röhej.Őseink forognak a sírjukban..
  • richard45
    Tényleg vannak olyanok akik kiváncsiak egy ilyen szenny műsorra?
  • Wolfman017
    Ne vicceljünk már, Stohl a basszájba ha egy óvodás csoporton hajtana keresztül a Hummer H3-jával akkor is csak a Való Világ 4 műsörvezetői posztját vennék el tőle aztán csak az X faktor 2-t vezethetné jövőre. Ezzel meg is van számára a bünti, elbukott pár milliót, nem vesz magának Cadillac Escaladet és nem lesz annyi pénze kokóra, jaj be ne szarjak már a sajnálattól, hogy nem döglött végre meg a sokadik drogos/ittas balesetében.
  • Armagedown
    Nekem erről Császár Előd esete jut eszembe , ő is anno mnegúszta
  • Teebor
    Jajj most látom, hogy a fejlécen van, és nem az alján a válaszküldés. Bocsánat....
  • Teebor
    Bocsi bippo nem neked akartam, hanem kalaposnak.
  • bippo
    (nem tudom, miért nekem linkelted, én ezeket korábban láttam, ismertem. A bikkes utalás arra szólt, hogy ő lesz most a VV4 műsorvezetője.)

Amúgy baromira örülök, hogy megbánta. Kevés ilyen van. De ettől még egy ilyen körülmények között történt balesetet nem sokan úsznának meg (ahogy Te sem, úgy én sem) úgy büntetés nélkül, ahogy ő. Nem, nem irigy vagyok rá, csak a felelőtlen tetteknek legyen már következménye, könyörgöm.
  • sanyicks
    óvakodj az autóstohl
  • Teebor
    http://www.youtube.com/watch?v=uI__oWDKDcE&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=l1wvnhG6rUg&feature=related
  • Waterhorse
    A Műsor és a szereplők színvonalának profiljába tökéletesen beleillik. Teljesen korrekt választás.
  • proCsilla
    Stohl és ValóVilág, egy "igényes" hír tuti összetevői.
  • kalapos01
    Hol nyilatkozott? Mit tett? Miért nem úsznád meg annyival? Ő mennyivel úszta meg? Megúszta?
  • bippo
    Viszont ő olyan cuki, neki szabad, tudod :)

Amúgy szakmailag elismerem, bár rühellem. Ha pár év múlva tér vissza képernyőre a büntetés letöltése után, egy szavam nem lenne. Hiszen mindenki megérdemel egy második, akarom mondani sokadik esélyt. De így annyira visszás a dolog.

De persze még semmi sem biztos, csak blikk értesülés, csak hát kinézem az rtlből.

• emp
    :DDDDDDDDD
  • Teebor
    Nem szoktam Blikket olvasni. Nekem elegendő volt a nyilatkozata a baleset után, hogy meglegyen a véleményem. Az biztos, hogyha én tennék hasonlót, nem úsznám meg ennyivel.
  • kalapos01
    Mesélj, mit olvastál róla a Blikkben.
  • Teebor
    Ez most komoly? Ennyivel megúszta? Van néző, aki még kíváncsi Stohl-ra? Pffffff
  • Narxis
    Stohl jóarc.