Okostelefonokra szabott programot indít az OTP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. "bankkal, bankkcsoporttal kapcsolatos hírek" - Kit érdekel? Akit érdekel annak ott a böngészõ...
2. "a bankfiókokat és ATM-ket keresõ szolgáltatások" - Androidon ott a Layar. Tessenek fejleszteni.
3. "az árfolyam kalkulátor, a pénzváltási lehetõségek, pénzváltók" - Ha normálisan fel lennének töltve az adatbázisok itthon is, akkor ezeket az Android Marketen található alkalmazásokkal mind meg lehet oldani.
Nem azt mondom, legalább valaki foglalkozik a haladással, de ez nekem ilyen "feltaláltuk a spanyol viaszt" dolog. Tény, hogy van mit fejleszteni a Marketen lévõ alkalmazásokon, de az alapok már ott vannak.
2. "a bankfiókokat és ATM-ket keresõ szolgáltatások" - Androidon ott a Layar. Tessenek fejleszteni.
3. "az árfolyam kalkulátor, a pénzváltási lehetõségek, pénzváltók" - Ha normálisan fel lennének töltve az adatbázisok itthon is, akkor ezeket az Android Marketen található alkalmazásokkal mind meg lehet oldani.
Nem azt mondom, legalább valaki foglalkozik a haladással, de ez nekem ilyen "feltaláltuk a spanyol viaszt" dolog. Tény, hogy van mit fejleszteni a Marketen lévõ alkalmazásokon, de az alapok már ott vannak.
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
Ha azt mondják okos telefon akkor sajnos egy dolog jut az eszükbe Iphone mert ez a trendi mánia meg a tökéletes. Nincs sok bajom az almával de nekem csak a körülötte lévõ nyálcsorgatás ami hányinger keltõ.
Szeretném ha ezt úgy fejlesztenék, hogy az okos telefonok és ez nem csak egy bizonyos társadalmi réteg kiváltsága lenne.
Szeretném ha ezt úgy fejlesztenék, hogy az okos telefonok és ez nem csak egy bizonyos társadalmi réteg kiváltsága lenne.
Nem tudom mi a fasznak egyáltalán ehez program. Böngészõre képtelenek megcsinálni? Pedig mintha az én bankom is böngészõs témával tolná...
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Sõt nem csak az OTP-sek akarnak bankolni...
Mi ez az iPhone only mánia? Vannak más platformú okostelefonok és azoknak a tulajai is szeretnének esetleg arról bankolni. Nem, nem csak az Android.