5
  • Robeast
    #5
    1. "bankkal, bankkcsoporttal kapcsolatos hírek" - Kit érdekel? Akit érdekel annak ott a böngésző...
    2. "a bankfiókokat és ATM-ket kereső szolgáltatások" - Androidon ott a Layar. Tessenek fejleszteni.
    3. "az árfolyam kalkulátor, a pénzváltási lehetőségek, pénzváltók" - Ha normálisan fel lennének töltve az adatbázisok itthon is, akkor ezeket az Android Marketen található alkalmazásokkal mind meg lehet oldani.

    Nem azt mondom, legalább valaki foglalkozik a haladással, de ez nekem ilyen "feltaláltuk a spanyol viaszt" dolog. Tény, hogy van mit fejleszteni a Marketen lévő alkalmazásokon, de az alapok már ott vannak.
  • WhiteNemain
    #4
    Ha azt mondják okos telefon akkor sajnos egy dolog jut az eszükbe Iphone mert ez a trendi mánia meg a tökéletes. Nincs sok bajom az almával de nekem csak a körülötte lévő nyálcsorgatás ami hányinger keltő.
    Szeretném ha ezt úgy fejlesztenék, hogy az okos telefonok és ez nem csak egy bizonyos társadalmi réteg kiváltsága lenne.
  • sanyicks
    #3
    Nem tudom mi a fasznak egyáltalán ehez program. Böngészőre képtelenek megcsinálni? Pedig mintha az én bankom is böngészős témával tolná...
  • bm823
    #2
    Sőt nem csak az OTP-sek akarnak bankolni...
  • slickboy
    #1
    Mi ez az iPhone only mánia? Vannak más platformú okostelefonok és azoknak a tulajai is szeretnének esetleg arról bankolni. Nem, nem csak az Android.