7
  • drevil666
    Nem tudom néhány éve még rengeteget kaptam, mostanában 1-2/hó. Ez a sok?????
  • AgentKis
    Végre valamiben elsők vagyunk!
  • DjDano
    Sajnos azt kell mondjam erről csak mi tehetünk... Aki kétes oldalakra regisztrál a fő e-mail címével az óhatatlanul hozzájárul a spam áradathoz, pont emiatt találták ki az eldobható e-mail címet.
  • djw
    nem kéne a térképnél szerepeltetni, hogy a google maps térképe? ha már úgyis annyi cikk van itt a jogvédőkről...
  • kiskapucska
    Mindig meglepődök az ilyen durva statisztikákon, végülis egy jó levelezőprogram, meg egy megfelelő vírusirtó elég jól kiküszöböli ezeket. Szóval aki ezek miatt szív, az nem lehet túl ügyes. Lekopogom, de nekem még nem volt komolyabb problémám ilyenekkel.
    Vagy ezek most a támadások összes számát jelzik, nemcsak a sikeresekét?
  • bakagaijin
    Valami link a többi statisztikához? Az első csak a támadott felekről szól, a támadókról (és támadást kivitelezőkről, a forrásokról) nem.

• pulykakakas
    A botnet által küldött levelek mérése nagyjából egyértelmű. De a nem botnet által küldöttek esetén mi számít annak? Az is lehet, hogy csak nagyobb arányban minősítünk spamnek leveleket, mint más országok olvasói?