82
A legújabb gépgyilkos!
  • grebber
    LOL behalt az oldal is ezért linkeltem képeket nem jönnek be az eredmények!
  • KranaZoli #41
    FÁKK!!! Kúva szerkesztési mód! Lentebb ment a válaszom.
  • Ari18
    Rosszul jelzi ki, mivel 750MHz-en mennek, ami 1500MHz-nek felel meg. 5:1 RAM/BLCK arány mellett. 20*150MHz=3GHz

Grebber

Hát igen ez is procifüggő lett, mint a többi 3dMark. PH-t nézegetve elég sok 5870-nél többet kaptam a proci miatt.
  • grebber
    Sokat nyom a latba a proci itt is ahogy nézem.
    Van akinek 5870 megy annyit mint másnál a GTX 460 :D
    De van ahol a GTX 460 jobbat megy mint 6870 szóval vegyesek a tesztek!

Nálam eddig bírta a tré márk már nem fut le bizonyos teszt után ezt irja ki hibának.

• KranaZoli #38
    Most kezdtem el olvasgatni Prohardver topic-ját. Bizony-bizony. Több sebből vérzik ez még! Onnan egy eredmény:

P3493 3DMarks -> AMD Phenom II X2 550; ATI Radeon HD 5870

Vagy még arra tudok gondolni, hogy a végpontszámot (ami amúgy nem különösebben érdekel) pontosabban szumma pont-nál vmelyik teszt többet nyom a latba, esetleg épp olyan, ahol CPU+GPU együtt adja a teszt alanyt. Windows élményindex analógia. Hiába az egekben a GPU, ha a SATA2-re ad 5,9-et és ennyi lesz az élményindex is...

Szerintem hagyni kell, hadd heggesszék még, ill. majd AMD és nV is fog szerintem kiadni olyan driver-t, amit majd jobban szeret. Cata-ból is jött olyan, ahol szerepelt teljesítmény növekedés Unigine bench-ek esetében.
  • KranaZoli #37
    Azt tuti, hogy nagyobb felbontáshoz már CF;SLI és/vagy 2GPU-s környezet fog kelleni. :) Csak a látottak alapján nem tudom, hogy ezt mi indokolja?!

Ari:

Nem tudom elképzelni, hogy mi nem stimmel?! A RAM-okra a CPU-z 533Mhz-et ír. Szerintem ez a BIOS-ból olvassa ki a 400-at, mert annyinak ismeri fel a lap, de 1066-ra vannak állítva manuálisan. 1066-os RAM-ok, de csak 800-nak ismeri fel a BIOS. De ahogy írtam CPU-z már okés.

Semmi extra. Win Seven x64 Ultimate + Cata 10.11 + DirectX 2010.06.

Foggalmam sincs ha probléma van, akkor mi lehet.

Én elképzelhetőnek tartom (egyelőre). Tied azért egy Corei5 + 6870. Bár annyira még nem ástam bele Magam a 3DMark 2011 lelkivilágába, s talán nem is fogom. :)
  • Ari18
    Itt az enyém Nálad valami nem stimmel nagyon kevés az a P3344. A 400MHz meg a valós órajel. Gondolom 9*400-on járatod a procit. 400*2=800MHz-en mennek a ramjaid.
  • grebber
    Majd jön hozzá patch mert elég sok helyen olvasom hibásan jelez ki értékeket.
    Sajnos okosság még nincs ,de ha performance ilyen szarul fut meg se merem majd nézni extrembe!

Nem mellesleg 4-5 lefuttatás után behalt a progi utolsó teszt előtt hibával elszáll :(
  • KranaZoli #34
    No, úgyis megnézem majd még, de addig is:

Egyelőre 1280x720-ban adott a lehetőség futtatni. Ami ebben a táblázatban a középső értékeknek felel meg.

Ez lenne a performance mód. Miközben futott azon gondolkoztam, hogy mi a retekért ilyen gyatra FPS értékeket produkál?!

Amihez viszonyítani lehet Unigine DX11-es bench-ek ill. STALKER Call Of Pripyat DX11 módban (talán); de inkább az előzőek.

Azok "szépen" futnak 1920x1080-ban és akkor lesz diavetítés pl. a Heaven benchmark, ha mindent max-ra állít az ember.

Szóval, nem értem... Kell még ennek idő. Friss VGA driver-ek és 3DMark részéről is vmi tapasz. Rendben-rendben, hogy benchmark program és nem mozizni akar vele az ember, de 1xerűen nem értem, hogyan lehet 10 alatti FPS ha mindez HD felbontásban volt és Performance módban. Látottak alapján nem indokolja semmi.
  • KranaZoli #33
    Eredményem...

P3344 3DMarks

Processor clock 3800 MHz (3.6Ghz-en megy :)

Memory 4096 MB
    Module 1 2048 MB 7 @ 400 MHz
    Module 2 2048 MB 7 @ 400 MHz

A 400Mhz az miaz?! :)

Na, hogy tetszik?! Diavetítés wazze!

Okosság nincs még hozzá?!?!
  • lo9in
    megoldottam eredményem:

[IMG][/IMG]
  • lo9in
    Workload work failed with error message: window_focus_lost: Keyboard focus lost

ez mi ? ötlet ?
  • grebber
    Eredményem:

• grebber
    Megjelent!

Gyors letöltés,elemzés,tesztek!
  • grebber
    Új megjelenési dátum :

3D Mark 11 am 7. Dezember 2010 um 15.00 Uhr veröffentlicht werden soll.
  • item
    Nincs benne hiba, csak szólt az nvidia,hogy 7-én érkeznek az új GTX570-ek és hogy jól fusson már azon is. Meg kicsit tovább tart a gyártóspecifikus "optimalizáció" (MSI) beleírása mint gondolták. Lesz majd anyázás mikor kijön.
  • rvn
    Mind1 is:) Úgyis lenne mx vagy 20 pontom benne:)
  • grebber
    Mégse:
    "A 3DMark 11-es változata a korábbi hírek alapján holnap kéne, hogy megjelenjen, ám a Futuremark illetékeseinek legfrissebb közleménye szerint erre sajnos nem kerülhet sor. A 3DMark 11 esetében találtak néhány kisebb-nagyobb hibát, amelyeket mindenképpen ki kell javítani, mielőtt a szoftver hivatalosan is hódító útjára indítanák. A késés pontos oka egyelőre sajnos nem ismert."

forrás: Ipon
  • grebber
    Na holnap jön elvileg ,aztán lehet gizdulni!
  • zoliapu
    Ezek a vízalatti képek szépek tényleg.
  • grebber
    November 30-án jelenik meg a 3DMark 11!
  • Gatti
    sry , azt nem írtam oda h 2006 os. :/
  • samsung123
    nem is rossz eredmény egy, még meg se jelent programtól
  • Gatti
    üdv! Nekem csak 5200 pont körül van de nem értem miért.

Proci: Intel p4 3ghz (igaz egy magos)
    Memória: 2gb ddr2 800mhz
    VGa: Asus Eah 5670

Ennyire gyenge lenne a proci?

3DMark Score 5285 3DMarks
    SM 2.0 Score 2357
    SM 3.0 Score 3252
    CPU Score 883
    OS Microsoft Windows XP
    CPU Intel Pentium 4 Processor
    CPU Speed 3056 MHz
    GPU ATI Radeon HD 5670
    Memory 2048 MB
  • sb1
    A diavetítésben eddig is biztos voltam..de most már legalább 100% :)
    Viszont annak örülök, hogy valóban nem egy vantage féle fossal szúrják majd ki a szemünket :)

• grebber
    3DMark 11 - High Temple tech Demo trailer
  • Solten
    Azam, ettol meg a hod is be fog gerjedni.
  • sb1

Félek, diavetítés lesz normális felbontásban..
    Amúgy lassan jöhetne új infó, már nincs sok az évből...
  • pxxl
  • [HUN]FaTaL
    Képes, ha úgy van megírva a program. De DX9 tesztre ott a 3dmark 06, DX10re meg a Vantage.
  • deline
    Úgy emlékszem, hogy a DX11 kompatibilis az előző verziókkal és képes "visszaváltani" DX9-ig, ha a VGA csak azt tudja hardveresen. Erről volt az a marketingduma anno, hogy elég megírni 11-ben a játékot, pont a fentebb említett okok miatt, nem kell DX9 és DX10 mód külön. Na kíváncsi leszek...
  • [HUN]FaTaL
    Sztem DX11 only tesztprogram lesz, de majd meglátjuk :)
  • neoG
    A linkelt videó nekem is. Az 1080p-s akad, de ki nem szarja le. Nem vagyok fullHD mániás
  • sb1
    Azért minimum gépigényre kivi leszek nagyon.. :)
  • Solten
    Most már +600.
  • Molnibalage
    A Mélység Titka film előtt tiszteleg úgy látom a progi. :)
  • Beast Machine
    Még mindig +400 pont az nVidiásoknak a programtól, vagy már leszoktak róla? :P :D
  • Solten

• PeeTeR
  • Blum
    "mindenesetre ez a videó nekem zökkenőmentesen végigment"