A Caprica is egyre népszerűtlenebb
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem pedig jó hogy megszületett az a két sorozat a hibás döntés az volt hogy befejezték õket.
Én már akkor sci-fit olvastam mikor te még apád fejében kosza gondolat se voltál 😄
SG1 és SGA hibás döntések alapján szüntetett sorozatok. A nivót lehet tartja de nem mutatkozik meg ugysem ez a bevételben és igy több sorozat léte/nemléte is mulik majd rajta.
SG1 és SGA hibás döntések alapján szüntetett sorozatok. A nivót lehet tartja de nem mutatkozik meg ugysem ez a bevételben és igy több sorozat léte/nemléte is mulik majd rajta.
sztem a BSG is az
@bladesoft: heh, majd felnõsz te is 1x.
remélem azért a syfy megtartja a capricát már csak azért is mert nívót ad a csatornának (a bsg-t sem csak a fanok, hanem jórészt kritikák miatt tartották meg)
remélem azért a syfy megtartja a capricát már csak azért is mert nívót ad a csatornának (a bsg-t sem csak a fanok, hanem jórészt kritikák miatt tartották meg)
Nem baj, ha nem jönnek be...csak folytassák õket...majd mi behozzuk ))
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Ja és még annyi hogy az utolsó részig kitartok az SGU mellett hátha változik vmi, és erre mutatkozik most vmi esély.
Az SGU-ban lenne potenciál csak nem használják ki. Így télleg nincs sok esélye. Se a capricát se a BSG-t nem ismerem úgyhogy azokról nem tok nyilatkozni.
Nem értem a sci-fi channelt mi a f.sznak kell a jó sorikat megszüntetni, azután meg olyan sorikat csinálni ami inkább dráma mint sci-fi (SG-U,Caprica stb)
Mekkora lenne kiderülne, hogy Adama cylon 😄