A nyomtató árát a tintában fizetjük meg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hihetetlen!
Sikerült ezt felfedezni évtizedekkel a tintapatron megjelenése után? <#pias>#pias>
További híreink: Kiderült a víz nedves és meglepetésszerû de a hó is!
Sikerült ezt felfedezni évtizedekkel a tintapatron megjelenése után? <#pias>#pias>
További híreink: Kiderült a víz nedves és meglepetésszerû de a hó is!
Baromi ronda ez az új dizájn!
Igazából a tököm kivan már ezekkel az új nyomtatókkal, minél ujabb annál szarabb ezt állítom nektek, példának okáért elmentem nyomtattatni sima mûnyomólapra és nem tudtam mert benyelte maga alá a papírt a szaros lézernyomtató, a cégnél például az az új heppje a nyomtatónak hogy egyszerûen nem hajlandó bevenni az újrahasznosított lapot, csak a tiszta eredetit, ez is milyen már???
Bezzeg nekem otthon a HP3550 szarik mindenre és mindent kinyomtat tényleg szinte mindenre hiba nélkül, míg egy modern új nyomtató erre nem képes, kb egy ezresbõl újratöltöm és egy jó darabig el van, le nem cserélem míg nem lesz muszáj de hogy akkor sem egy újat veszek az is egészen biztos! Nem gyors de otthonra tökéletes!
Bezzeg nekem otthon a HP3550 szarik mindenre és mindent kinyomtat tényleg szinte mindenre hiba nélkül, míg egy modern új nyomtató erre nem képes, kb egy ezresbõl újratöltöm és egy jó darabig el van, le nem cserélem míg nem lesz muszáj de hogy akkor sem egy újat veszek az is egészen biztos! Nem gyors de otthonra tökéletes!
fry day fry day sálálálláláá
Én lézert használok már kb 4 éve. Még anno 15 ezer forintért vettem, jól nyomtat és rengeteget egy újratöltött toner-rel.
Elõször is a lézer nyomtató kazetta otthon utántölthetõ, filléres maga a por hozzá. A lézernek is több fajtája van, van ahol a kazetta és a fényhenger egybe van építve van ahol pedig külön van-ez a drágább, de olcsó hozzá a kazetta. Egy fényhengerrel együtt lévõ kazettát kétszer lehet újratölteni, a fényhenger kopik,sérül. A fixálóhenger ami a papírba égeti a mûanyag port megsérül akkor a nyomtatás minõsége megint rossz lesz.
Jó a lézer, nekem egy 94 es ! Hp 5p-m van, lpt portos és infrás. Tökéletes mai napig, pedil lassan nagykorú lesz.
Jó a lézer, nekem egy 94 es ! Hp 5p-m van, lpt portos és infrás. Tökéletes mai napig, pedil lassan nagykorú lesz.
Azért én személy szerint kíváncsi lennék arra a családra ahol havi 200 oldalt nyomtatnak.. nekem havonta ha 10-20 oldal kell akkor már hajjaj de eleresztettem magam. Ha igazán nyomtatni akarnék akkor az alkalmanként 3-400 oldal lenne.. mivel akkor már könyvet nyomtatnék, de arra meg veszek e-readert és kész.
"de a vállalkozó szellemûek akár meleg vízbe is áztathatják a patront..."
Ha a fej és a patron egybe van építve. Bár ez sem gari arra, hogy a fejbe kerülõ víz nem nyírja ki a fejben lévõ piezó elektronikát.
A fakuláshoz:
Lehet kapni pigment alapú utántöltõ festékeket is.
Ha a fej és a patron egybe van építve. Bár ez sem gari arra, hogy a fejbe kerülõ víz nem nyírja ki a fejben lévõ piezó elektronikát.
A fakuláshoz:
Lehet kapni pigment alapú utántöltõ festékeket is.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
lézert 20 környékén vettem - tökéletesen elégedett vagyok vele - mindennapi 40 oldalas nyomtatásokra tökéletes, nem is ajánlanék mást egy átlagos háztartásnak.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Szép kamucikk.
Na nézzük tévedéseit:
1) az a lézer amit már érdemes megvenni kategória 30 körül kezdõdik
2) lézer tonerje is utántölthetõ, az új árának úgy kb 5-10 százalékáért
3) tintasugarasnál nem ritka, hogy a nyomtató ára = 2 teljes szett festék
4) az utángyártott patronjaik nem "csak" 10-20%-al olcsóbbak, hanem a jobb típusoknál 10-20%-ába kerülnek (egytizedébe) az eredetinek ! (pl jópár Canonhoz festék 250-300 Ft/db)
Na nézzük tévedéseit:
1) az a lézer amit már érdemes megvenni kategória 30 körül kezdõdik
2) lézer tonerje is utántölthetõ, az új árának úgy kb 5-10 százalékáért
3) tintasugarasnál nem ritka, hogy a nyomtató ára = 2 teljes szett festék
4) az utángyártott patronjaik nem "csak" 10-20%-al olcsóbbak, hanem a jobb típusoknál 10-20%-ába kerülnek (egytizedébe) az eredetinek ! (pl jópár Canonhoz festék 250-300 Ft/db)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.