299
Gossip Girl (TV)
-
#59 Jaja énis lekaptam 720pben 90210el együtt :D -
#58 Jaja ma folytatódik, este meg is nézem. :) -
#57 hoho, új rész torrenten :D, még nem szedtem le de előzetes alapján epic lesz -
#56 csak 01.24 hétfőn jön a folytatás -
#55 mekkora rész volt gyerekek hatalmasssssss csak bírjuk ki folytatásig! -
#54 Simán el tudom képzelni, hogy a forgatókönyvírók kavarnak egy ekkorát :D -
#53 Áhh... Blair szerintem sose feküdne össze vele, de baszki ki tudja mit hogy a 2011...:D
Igen szegény Lilly, én picit sajnálom:( -
#52 most néztem meg 11.részt :D lily jócskán kapta az ívet :D
aztán nehogy blaire meg lonlyboy egymásba kavarodjon :D -
#51 Hát az eheti rész nem hozta a várakozásomat, viszont volt benne jócskán fordulat ;) -
#50 Na ez a mai rész ez nem semmi volt :D -
#49 ez a rész ütött megint :) kiáncsi vagyok hogy "a hazudós ribanco t" hogyan füstölik ki :D -
#48 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elég furcsa, de majd meglátjuk mi lesz :D -
#47 juj kezdődik a buli:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dan és Blair egy csapat, pfff... ilyet még álmodni se mertem volna:D -
#46 Hú mi lesz itt :D -
#45 Hát ez is egy érdekes rész volt, kiváncsi leszek a folytatásra :D -
#44 Juj a mostani rész nagyon össze volt rakva... végül kijött minden úgy ahogy kelllennie:D Juliet se kispályás:D -
Verseghy #43 Tudom, de akkor nem írtam..:D -
#42 Ez már az előző részben kiderült, hogy nem kamu. -
Verseghy #41 És tényleg a Ben a bátyja. Én komolyan azt hittem kamu. -
#40 ahhhhhhhh ez a rész hát mint irták is " O.M.G " xD
egész végig sírva röhögtem vége meg teee... mi lesz itt wohhahaha -
#39 jó volt ez a 7edik rész is főleg mi volt ott a zongorán a végén azt a kurva :D :D:
Dan is tanul upper east side osan...
Bonyolódnak a szálak is renden :D -
#38 jaja :D :D -
#37 vége ütött ahogyan az szokás -
#36 Nah végre kint a felirat :D Mindjárt kezdem is -
#35 jó kérdés, csak azt tudom hogy 5.et ismételték hétfőn :/ -
Verseghy #34 Miért?:( -
#33 ezen a héten nincs új rész -
#32 hát jah, mert azt hazudja archibaldnak hogy a testvére :D -
#31 hát serena megölt egyszer egy csávót lehet annak a rokona :D -
Verseghy #30 Hát ezt mondom. De fixon azt írta, hogy a testvére.:) -
#29 nem a testvére, hanem a barátja :) -
Verseghy #28 Szerintem nem a testvépre. Azt hazudta. Mert többször utalt arra, hogy ne csináljon a Nate-el semmit. Sőt mintha azt is mondta volna, hogy ne csalja meg őt. -
#27 Bennem az merült fel, hogy Juliet és a testvére azért akarhatja kicsinálni S-t mert valami pöcsséget csinálhatott a múltjában a sráccal, vagy valamit a környezetével, ami miatt börtönben csüccsent... -
Verseghy #26 Jah, ez a Blair vs. Chuck háború jónak bizonyul.:) -
#25 ez az 5. rész mekkora durva volt -
#24 ahh kösz -
#23 ha tudni akarod hogy áll a magyar felirat vagy mikorra vérható akkor:
http://twitter.com/bmeme87 -
#22 végre van felirat, meg is néztem, hatalmas rész volt :D
én vs te -
#21 Julietnek a "testvérét" Ben-t lesittelték vmiért... ésha visszaemlékeztek vhol Juliet belépésekor mutattak egy falat aminek a közepén S. volt...
@fixon: Amit spoilerben arra reakció:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem Danéket szerintem nem fogja bánni, hisz ő hozta őket össze. Lilyékkel mi dolga lenne? Én szerintem S. és B. kapcsolata meg tönkre, abból a falból ítélve aminek a közepén S. képe állt. Meg ha eddig jobban megnézzük, Natetel összejött, Dant és Vanessát összehozta, so mindig keresztbe tett S.nek, aztán hogy ő miatta derül e ki hogy Eva prosti... hm ha lenne ezzel vmi terve, pl Tudta, hogy B. el fogja ásni magát Chuck előtt és így érzelmileg instabilabb lesz és ezt kihasználva próbálja szétszedni S. és B. párost... na akkor nagyon okos a csaj:D -
#20 a topik megnyitása után kezdett el érdekelni a sorozat ma végre rávettem magamat arra hogy beszerezzem..3 részt néztem meg belőle de máris megfogott irtózatosan eddig hatalmas O.o 10/10 simán nálam.