299
Gossip Girl (TV)
-
#139 Én az angol 720p feliratot várom, de az sincs még csak xvid... -
#138 remélem hamar lesz felirat >< -
#137 -
#136 hát jó kis rész volt :D:D:D:D végén b nagyon megkapta :D:D:D:D:D
ivy nagyot fog koppanni :D
natel meg megint ki akarnak baszni? -
Look at the cat #135 nah most nézem cwtv streamen gossipot :D -
#134 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem elég egyértelmű a válasz, de lehet pont ez a trükk :D -
#133 hétfőn keződik
0:16 blair -
Gossip Girl returns for it’s season 5 on Monday, September 26
-
#131 Congratulations to all the CW winners from last night’s Teen Choice Awards!
Choice TV Show, Drama: “Gossip Girl”
Choice TV Actor, Drama: Chace Crawford, “Gossip Girl”
Choice TV Actress, Drama: Blake Lively, “Gossip Girl” -
#130 lonly boy :D -
#129 ráverem a pinájára -
#128 -
#127 :DDDDD -
Cat 02 #126 -
"Nem azért, hogy kötözködjek, de nem Blake a Gossip Girl."
-
Cat 02 #124 18+ oFF :D -
#123 hát üt nagyon :D igaz anno mikor nyomatták coolon az első évad 3-4részét, mikor jenny-re rá akar mászni chuck azt láttam szinkronosan, utána kezdtem leszedni torrentről de szigorúan csak anglul néztem :D -
#122 Úristen.. Megint belenéztem egy részbe szinkronnal. Ez valami borzalom :D -
#121 megnéztem az évadzárót. hát végén volt wtf érzés, ivy
büdös V-re ráeshetne igazán ez meteor :D -
#120 Már 5. évad spiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!The season will open in the City of Angels when a re-energized Chuck and Nate decide to pay Serena a visit.
The surprise return of cousin Charlie will threaten to destroy the van der Woodsen family from within.
Dan discovers the ramifications of writing candidly about his closest friends.
Back home, Blair learns that planning a royal wedding can be a royal pain.
-
#119 Tényleg az, de sosem értettem miért foglalkoztatják ezek az embereket. Mégis kit érdekelnek ezek a hírek?:D -
#118 hát talán legközelebb jobban álcázzák magukat -
#117 „Blake fehér ruhában volt, Leo pedig kék inget és farmernadrágot viselt, valamint napszemüveg volt rajta, hogy ne ismerjék fel”.
Tényleg érdekes, de még meg se erősítették és csak közvetett tények vannak rá. -
#116 mik vannak :D -
#115 Nem tudok írni, elírtam a nevét :D -
#114 Utolsó mondatodon felnevettem : D -
#113 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kissé unalmas, hogy minden évad végén 1 részre feltűnik Georgina, aztán a következő évad elején lelép. Elfelejthetnék már ezt a baromságot.
Büdös ribanc Vannesa... -
#112 Igen az. Tetszik Chuck új énje. Vajon hova mehettek? -
Cat 02 #111 Mi volt az ? Csekkfüzet ? -
#110 Na este meg is nézem az évadzárót. :) -
#109 nagyon csapott :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ivy, aztakurva :O imádom a csajt:D na és G. újra a toppon xD -
#108 epic rész :D
The CW Network has given early pickups to five of its established series for next season, including scandalous guilty pleasures Gossip Girl for season 4, the network’s second most popular series with women 18-34 (2.8/7)
We can expect Gossip Girl season 5 to air in September in the USA. We’ll be posting all the filming updates we get so make sure you frequent our Gossip Girl homepage in the summer too! Filming should start somewhere in July. -
#107 Najó. Azt mondom évadzáró. -
#106 wuuu van felirat :)
epic rész volt -
Cat 02 #105 Bazeeeeeeeeeeee, most esett le, hogy Charlie játszotta a lánygyereket a War at Homeban :D -
#104 belepörgettem :D, hát ha nem szólja el magát :D idióta -
#103 beteg a lányka:S pedig olyan szép :) -
#102 Kiakadtam, mikor azt mondta: You call me Serena
:DDDD -
#101 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem az lenne xD -
#100 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Persze, hogy nem... De marhára nem biztos, hogy az a célja :)