8
  • TomecK
    #8
    Én, amikor megláttam ezt a nevet akkor felhúztam magam picsába(én hibám tudom tudom), azóta próbálom egyszerűen skippelni a hozzászólásait, de ez mindenhol ott van. A témával kapcsolatban meg csak nekem tűnik olyan soknak 200 kg cuccot sérülésmentesen föld körüli pályára juttatni 250-400 millió forintból ??? De kurva költséges ez a műhold biznisz.
  • DrRadon
    #7
    Teljesen világosan fogalmazott. Mi értjük. Te nem érted?

    Remélem, ha belecsöppensz valami olyan társaságba, ahol az érdeklődési területeden kívül eső dolgoktól van szó, és fogalmad sincs, miről is folyik a társalgás, akkor is a mostani hozzászólásod stílusában nyilatkozol meg, és ha az ég is úgy akarja, lesz ott valaki, aki úgy szájon töröl, hogy visszaveszel az önmagad által kissé túlértékelt intelligenciádból adódó felsőbbrendűségi betegségedből.

    Ha nem értesz valamit, kérdezz nyugodtan, de kérdezz szépen. kvp szívesen leírja részletesebben is, mert ő egy rendes srác.

    Mellesleg a Föld nem lapos, hanem lapult, de tényleg csak azért, mert olyan kötekedő vagy...
  • tz19
    #6
    na most akkor elgondolkozhatsz, hogy a Te hozzászólásod mit is szolgált...
  • Cat #5
    Halálos rakétabaleset a Scaled Compositesnél
  • okosan gyerekek
    #4
    ha már tájékoztató jelleggel felvillantasz amolyan csipetek formájában információkat, jó lenne, ha kicsit világosabban fogalmaznál, nem úgy, mintha a Föld laposságának tényét érintőlegesen említenéd, mert amit leírtál, nem evidencia; ez a tény, meg oktalan szolgálhatja esetlegesen az önbecsülésed alapját.
  • Gauge
    #3
    Inkább warp drive-ot tervezzenek, meg transportert:D
  • kvp
    #2
    A technologiajuk megvan hozza. Egy regebbi legiinditasu muholdhordozo raketat, a pegazust is a scaled composites tervezte es keszitette, szoval nem uj dolog szamukra, bar az egy nagyobb raketa volt, nagyobb hordozo geppel. A komolyabb problema a mernokcsapatuk par evvel ezelotti halala volt egy hajtomuteszt elokeszitese soran. Ez lassitotta le az egesz project-et.
  • nonicks
    #1
    várható volt...