9
-
winnie #9 utána feldolgozást. azt meg lehet fogni. az önálló ötletet nem, mert mindenre rá lehet sütni, hogy nem önálló.
de legyen. önálló. ha most elkezdem sorolni az önálló ötleteket a heti amerikai premierek közül, akkor szerinted melyikre fogja azt mondani, hogy azt megnézi. vagy ne menjünk messzire. a magyar premierek közül. meg fogja nézni a mézet? vagy inkább elmegy az őrzők legendájára, ami könyv alapján készült?
sokan sírnak az "önálló ötletek" miatt. főleg azért, mert sokaknak csak az a heti egy film létezik, amit reklámoznak agyba-főbe. és az lehet, hogy nem önálló. de attól, hogy sírnak, még bőven van önálló, csak nem érdekli a sírók zömét. tisztelet a kivételnek. -
Etinger #8 *20 filmből csak 1 feldolgozás amerikában.
Hát azért... hát azért... Amúgy önálló ötletet írt, ergo olyan filmekre gondolt aminek semmilyen "előélete" nincs. Se képregény, se könyv, se regény.. ecetera. -
winnie #7 "
Kár hogy nincs önálló ötletük a filmeseknek... feldolgozás feldolgozás hátán..."
vagy csak te nem nézel olyan filmeket, amik önálló ötleten alapulnak. 20 filmből csak 1 feldolgozás amerikában. ha te az utóbbiakat látod, akkor a hiba benned van. -
nimfas #6 Nekem speciel az original verzió tetszett... lehet elfajzott vagyok? :-D
Kár hogy nincs önálló ötletük a filmeseknek... feldolgozás feldolgozás hátán... -
bladesoft #5 Én ezt tudom a húsvéti nyuszi sugta meg :D -
vg #4 Valóban, télapó is létezik! -
#3 hazugság -
dzsagon #2 bazmeg vámpirok nem is léteznek -
vg #1 Inkább a svéd folytatását kellett volna megcsinálni.