11
  • Zolivok
    te meg olvass, és gondolkozz, mert azért..ez az AC 1 mese
    de ha olyan könyvet ovlasnál ahol levan írva mikor kezdte növeszteni meg az élete stb akkor.. de mind1 is minek fecsérlem az időmet ilyenekre
  • RoyalPredator
    Harcrendszer sokkal jobb, mint ahogy AC2-ben kellett időt húzni valós harcokkal.
    Jobb hogy igy még autentikusan, de gyorsan leölöd öket, perszhe lehetne hack'n'slash is, de az a DMC kiváltsága =(
  • Atkamon
    Ebben a részben olyan 50 év körül lehet, mert az 1500-as évek elején játszódik. Kb itt kezdte el növeszteni, mert amikor a 2ben utoljára látjuk, akkor még nincs neki. 15-17 év alatt meg csak megnőtt neki fél méteresre... Szóval gondolkozz, mivel ember vagy...
  • Zolivok
    tudod ki játszik only single el (wicser,the saboteur kivétrel) tehát 2 őt nemtoltam viszont gondolkozz mivel ember vagy, azért 1 fél méteres szakállhoz nem 5 év kellett hanem.. és csak 67 évet élt
  • Atkamon
    Midnig is lehetett tudni, hogy a grafikán nem fognak túl sokat fejleszteni...
    Leonardo meg a 2höz képest lett szőrösebb... Az önarcképén már öreg.
  • Zolivok
    grafika nekem nem elég jó mármint én többet vártam, mi az hogy davincsi megszőrősödött?:) önarcképén is télapó szakálla van, ja AI az teljesen fail, The Witcher 2, jobb lesz
  • qetuol
    harcrendszer szar, zene jó
  • Gyuszopapa
    A való életbe szétabálták volna hátulról.
  • ADAMEX9
    Ilyen rohadt buta AI-t....
    Ott áll a katona Ezio háta mögött 50 centire egy fegyverrel és hátrálva nézi ahogy az leszúrja a társát. Hátramegy 3 métert aztán megtámadja Eziot. Ehhez csak gratulálni tudok!
  • Rage47
    ja, most majd csak 1 gombot kell nyomkodni, és interaktív mozi lesz. vkinek az előző is túl nehéz lehetett..:D
  • armageddon666
    "...és a jelek szerint könnyebbek lesznek a harcok is."

Még az eddiginél is könnyebbek? :D