11
-
Zolivok #11 te meg olvass, és gondolkozz, mert azért..ez az AC 1 mese
de ha olyan könyvet ovlasnál ahol levan írva mikor kezdte növeszteni meg az élete stb akkor.. de mind1 is minek fecsérlem az időmet ilyenekre -
#10 Harcrendszer sokkal jobb, mint ahogy AC2-ben kellett időt húzni valós harcokkal.
Jobb hogy igy még autentikusan, de gyorsan leölöd öket, perszhe lehetne hack'n'slash is, de az a DMC kiváltsága =( -
#9 Ebben a részben olyan 50 év körül lehet, mert az 1500-as évek elején játszódik. Kb itt kezdte el növeszteni, mert amikor a 2ben utoljára látjuk, akkor még nincs neki. 15-17 év alatt meg csak megnőtt neki fél méteresre... Szóval gondolkozz, mivel ember vagy... -
Zolivok #8 tudod ki játszik only single el (wicser,the saboteur kivétrel) tehát 2 őt nemtoltam viszont gondolkozz mivel ember vagy, azért 1 fél méteres szakállhoz nem 5 év kellett hanem.. és csak 67 évet élt -
#7 Midnig is lehetett tudni, hogy a grafikán nem fognak túl sokat fejleszteni...
Leonardo meg a 2höz képest lett szőrösebb... Az önarcképén már öreg. -
Zolivok #6 grafika nekem nem elég jó mármint én többet vártam, mi az hogy davincsi megszőrősödött?:) önarcképén is télapó szakálla van, ja AI az teljesen fail, The Witcher 2, jobb lesz -
#5 harcrendszer szar, zene jó -
Gyuszopapa #4 A való életbe szétabálták volna hátulról. -
ADAMEX9 #3 Ilyen rohadt buta AI-t....
Ott áll a katona Ezio háta mögött 50 centire egy fegyverrel és hátrálva nézi ahogy az leszúrja a társát. Hátramegy 3 métert aztán megtámadja Eziot. Ehhez csak gratulálni tudok! -
#2 ja, most majd csak 1 gombot kell nyomkodni, és interaktív mozi lesz. vkinek az előző is túl nehéz lehetett..:D -
#1 "...és a jelek szerint könnyebbek lesznek a harcok is."
Még az eddiginél is könnyebbek? :D