19
-
Etinger #19 "az idióta" szó jogosságát vitatnám, amúgy osztom a véleményed. Pont ettől jók ezek a filmek :) -
pokolfiu #18 csak a "poén" az, hogy mind a nézettség, a kritika, meg a bevételek azt mondják, jól csinálta azt amit... s nekem gyerekkorom egyik legnagyobb karaktere a batman, de amin csak írni tudtam az azok a batmanok voltak ami a két első klasszikus után jöttek, élen a bimbós-klúnis féle csecsebetmennel...
ezek igenis sokkal nézhetőbbek, de tény, kicsit újragondoltak... viszont ez ugye nézőpont kérdése, de sokkal jobb is lett ezáltal. -
#17 Így van, csak sokan elfelejtik ezt. :) Mint ahogy azt is, hogy Batman IGENIS ÖLT a képregényekben, méghozzá egy csomószor. Nem is értem, Nolan miért nem vette ezt át. Oké, hogy erkölcsi tartás... de ha valaki már bemocskolja a kezét, akkor általában nem teheti meg, hogy csak úgy megmossa. Már A sötét lovagban is hülyén jött ki, hogy Jokert nem csinálta ki senki sem. -
winnie #16 a batman alapból mindig is krimi volt, már ami a klasszikus batman képregényeket illeti. érdemes olvasni a batman füzetekkel párhuzamosan futó detective comics-ot, nemrég egy baromi érdekes sztory arc ért véget benne. -
richard45 #15 LOL -
Ender Wiggin #14 Teljes mértékben egyetértek... -
vg #13 Nem fog tetszeni amit írok, de nekem soha nem tetszett amit ez a pali csinált a képregényből. Jó színészekkel és játékkal teli idióta krimi lett, semmi más(főleg a második rész). -
#11 csak ha Szekeres Viktor írja. -
WoodrowWilson #10 Amikor azt olvassátok, hogy Bill Clinton vagy Jimmy Carter, akkor is tiltakoztok? -
Etinger #9 Lehet, hogy Lucas a vezeték neve miatt adta a Skywalkernek a Luke nevet? :):):) -
Etinger #8 Ezt Miki mondta volna? :/ Hol az idézőjel? :) Ha nem pontos az idézés, akkor meg miért becézget? :) Nem jön ez össze sehogy se... de amúgy gondoltam, hogy ez az oka. -
sugarman #7 magyarázd már meg légyszi, hogy a vezetéknév említése miért tegezés? kíváncsi lennék rá. -
darXideR #6 Ez nem poén. Michael Caine fogalmazott igy az interjújában(bbc radio). Az utolsó pár sorban az idézet pedig Caine-től van, mint ahogy ez a cikkből is kiderül. -
algost #5 Látod, Gorgie Lucas-t is tegezi, neki ő Lucas....:) -
algost #4 Vic megteheti, mondhatni együtt melóznak...ő bárkit letegezhet, érted....azt hiszi, hogy ide írni, meg egy Batman forgatókönyvét összerittyenteni ugyanaz...:) -
Etinger #3 Fogjuk rá, hogy igazad van, de... értékeld, hogy csak a cikk végére sütötte el ezt a poént :) Majd figyeld mikor lesz a Robertből Bobby, és így tovább :D -
jamaicamaci #2 "Chris és Jonah Nolan"
Ez kicsit bántja a szemem. Véleményem szerint ma a legkreatívabb emberek közé tartoznak az álomgyárban, illő lenne a teljes nevük kiírása. Ezeket a rövidítéseket kérem hagyjuk meg a kevésbé művészek számára(pl: Chris Rock, Jonah Hill). Remélem nem vagyok egyedül véleményemmel. üdv -
bladesoft #1 Végre.
Siessen, bár ugye a jó munkához idő kell. :D