Úgy tűnik, megvan a harmadik Batman-film rendezője
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"az idióta" szó jogosságát vitatnám, amúgy osztom a véleményed. Pont ettõl jók ezek a filmek 😊
csak a "poén" az, hogy mind a nézettség, a kritika, meg a bevételek azt mondják, jól csinálta azt amit... s nekem gyerekkorom egyik legnagyobb karaktere a batman, de amin csak írni tudtam az azok a batmanok voltak ami a két elsõ klasszikus után jöttek, élen a bimbós-klúnis féle csecsebetmennel...
ezek igenis sokkal nézhetõbbek, de tény, kicsit újragondoltak... viszont ez ugye nézõpont kérdése, de sokkal jobb is lett ezáltal.
ezek igenis sokkal nézhetõbbek, de tény, kicsit újragondoltak... viszont ez ugye nézõpont kérdése, de sokkal jobb is lett ezáltal.
Így van, csak sokan elfelejtik ezt. 😊 Mint ahogy azt is, hogy Batman IGENIS ÖLT a képregényekben, méghozzá egy csomószor. Nem is értem, Nolan miért nem vette ezt át. Oké, hogy erkölcsi tartás... de ha valaki már bemocskolja a kezét, akkor általában nem teheti meg, hogy csak úgy megmossa. Már A sötét lovagban is hülyén jött ki, hogy Jokert nem csinálta ki senki sem.
Gaming is believing.
a batman alapból mindig is krimi volt, már ami a klasszikus batman képregényeket illeti. érdemes olvasni a batman füzetekkel párhuzamosan futó detective comics-ot, nemrég egy baromi érdekes sztory arc ért véget benne.
LOL
Teljes mértékben egyetértek...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nem fog tetszeni amit írok, de nekem soha nem tetszett amit ez a pali csinált a képregénybõl. Jó színészekkel és játékkal teli idióta krimi lett, semmi más(fõleg a második rész).
Amikor azt olvassátok, hogy Bill Clinton vagy Jimmy Carter, akkor is tiltakoztok?
Lehet, hogy Lucas a vezeték neve miatt adta a Skywalkernek a Luke nevet? 😊😊😊
Ezt Miki mondta volna? :/ Hol az idézõjel? 😊 Ha nem pontos az idézés, akkor meg miért becézget? 😊 Nem jön ez össze sehogy se... de amúgy gondoltam, hogy ez az oka.
magyarázd már meg légyszi, hogy a vezetéknév említése miért tegezés? kíváncsi lennék rá.
Ez nem poén. Michael Caine fogalmazott igy az interjújában(bbc radio). Az utolsó pár sorban az idézet pedig Caine-tõl van, mint ahogy ez a cikkbõl is kiderül.
Látod, Gorgie Lucas-t is tegezi, neki õ Lucas....😊
Vic megteheti, mondhatni együtt melóznak...õ bárkit letegezhet, érted....azt hiszi, hogy ide írni, meg egy Batman forgatókönyvét összerittyenteni ugyanaz...😊
Fogjuk rá, hogy igazad van, de... értékeld, hogy csak a cikk végére sütötte el ezt a poént 😊 Majd figyeld mikor lesz a Robertbõl Bobby, és így tovább 😄
"Chris és Jonah Nolan"
Ez kicsit bántja a szemem. Véleményem szerint ma a legkreatívabb emberek közé tartoznak az álomgyárban, illõ lenne a teljes nevük kiírása. Ezeket a rövidítéseket kérem hagyjuk meg a kevésbé mûvészek számára(pl: Chris Rock, Jonah Hill). Remélem nem vagyok egyedül véleményemmel. üdv
Ez kicsit bántja a szemem. Véleményem szerint ma a legkreatívabb emberek közé tartoznak az álomgyárban, illõ lenne a teljes nevük kiírása. Ezeket a rövidítéseket kérem hagyjuk meg a kevésbé mûvészek számára(pl: Chris Rock, Jonah Hill). Remélem nem vagyok egyedül véleményemmel. üdv
Végre.
Siessen, bár ugye a jó munkához idõ kell. 😄
Siessen, bár ugye a jó munkához idõ kell. 😄